ندای لرستان

آخرين مطالب

عضو کمیسیون انرژی مجلس: با انتقال سهمیه سوخت به حساب بانکی قیمت‌ تغییر نمی‌کند سیاسی

عضو کمیسیون انرژی مجلس: با انتقال سهمیه سوخت به حساب بانکی قیمت‌ تغییر نمی‌کند
  بزرگنمايي:

ندای لرستان - ایسنا / عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی گفت: در طرح انتقال سهمیه از کارت سوخت به حساب بانکی صاحبان خودرو، نه سهمیه‌ها و نه قیمت‌ها تغییر نمی‌کند و فقط فیزیک کارت حذف می‌شود.
مالک شریعتی نماینده مردم تهران و عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی در مراسم امضای قرارداد اجرای آزمایشی انتقال سهمیه بنزین از کارت سوخت به حساب بانکی صاحبان خودرو که ظهر سه‌شنبه 14 اسفند 1403 با حضور موسی احمدی رئیس کمیسیون انرژی مجلس، محمدصادق عظیمی‌فر مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی، محسن هرمزی معاون حمل‌ونقل شهرداری تهران و مرتضی فتح‌الله‌زاده مدیرعامل مرکز نوآوری و تعالی کوثر دانشگاه تهران در جایگاه خبرنگاران مجلس برگزار شد، اظهار کرد: در جزء 2 بند ت تبصره 3 قانون بودجه 1404 موضوع انتقال سهمیه از کارت سوخت فعلی به حساب بانکی صاحبان خودرو مطرح شده است که با اهتمام مجلس امروز با حضور مسئولان مربوطه قرارداد اجرای طرح آزمایشی اجرایی آن به امضا رسید.
وی تاکید بر اینکه این کار با حمایت جدی شخص رئیس مجلس انجام شد، گفت: ان‌شاءالله این نشست کمکی به ایده‌ای که از مجلس یازدهم درخصوص اجرایی سازی قانون مطرح است، داشته باشد. آقای قالیباف تاکید دارند که باید به تسریع در اجرای قوانین مصوب مجلس کمک کنیم. در همین راستا امضای قرارداد امروز یک رکورد است چراکه هنوز سال جدید شروع نشده، فرآیند اجرای قانون بودجه سال آینده آغاز شده است.
این نماینده مجلس با تاکید بر اینکه روش در نظر گرفته شده، یک روش آزمایشی است، اظهار کرد: قراردادی که امروز به امضا رسید یکی از روش‌های اجرای قانون است و ممکن است این روش، روش نهایی نباشد.
شریعتی با بیان اینکه اصل موضوع بر این است که برای مردم هیچ مشکلی پیش نیاید، افزود: با روش جدید حین سوخت‌گیری به صورت همزمان هم از سهمیه سوخت افراد کاسته می‌شود و هم هزینه‌های آن از طریق کارت بانکی پرداخت می‌گردد. با اجرای این قانون مشکلات فعلی که در استفاده از کارت‌های سوخت وجود دارد، برطرف خواهد شد. این موضوع نه سهمیه‌ها و نه قیمت‌ها را تغییر نمی‌دهد و فقط فیزیک کارت حذف می‌شود. اجرای این طرح همچنین به تامین زیرساخت برای توزیع عادلانه یارانه‌ها در آینده کمک می‌کند.
وی همچنین تاکید کرد: این طرح ارتباطی به طرح‌هایی که در کیش و قشم اجرایی شده است، ندارد.
عضو کمیسیون انرژی مجلس در پاسخ به پرسشی درباره جزئیات اجرای طرح گفت: پلتفرم مربوطه در دست تهیه است و به محض نهایی شدن جزئیات اجرایی آن اعم از اینکه کدام شهروندان می‌توانند در این طرح آزمایشی شرکت کنند، اعلام خواهد شد.
شریعتی در پایان درباره زمان عملیاتی شدن این موضوع عنوان کرد: براساس قانون دولت چهار ماه فرصت دارد تا زیر ساخت اجرای این قانون را فراهم کند؛ بر همین اساس در این مدت مقدمات اجرای آزمایشی آن عملیاتی می‌شود. براساس قانون از پایان تیرماه انتقال سهمیه بنزین از کارت سوخت به حساب بانک صاحبان خودرو اجرایی خواهد شد.

لینک کوتاه:
https://www.nedayelorestan.ir/Fa/News/1013208/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

دیپلمات پیشین: برجام در کارنامه ظریف کافی است

سناریوهای دولت بعد از خروج ظریف

موقعیت دولت پزشکیان بعد از عزل دو عضو کابینه

فروش میوه و خرما تا 30% زیر قیمت خرده‌فروشی

نحوه مصرف بودجه اجتماعی شهرداری، از تسهیلات اعتباری تا کمک به مساجد

پیش بینی قیمت دلار 15 اسفند 1403

پزشکیان: ما به 80 میلیون نفر یارانه می‌دهیم؛ واقعا این 80 میلیون نفر به یارانه نیاز دارند؟

روایت اکوایران از سرمایه‌های هدررفته در صدا و سیما

نقش نهادهای خارج از دولت در بازار ارز از زبان رئیس کمیسیون برنامه و بودج

وابستگی بورس به تصمیمات فردی

تتر بالای دلار رفت؛ تحلیلی بر بازار ارز و طلا در روزی که گذشت

پیش بینی قیمت طلا و سکه 15 اسفند 1403

توقف پروژه‌های عمرانی یعنی از بین بردن زمینه اشتغال

ظریف از دولت جدا شد

مگر قحط‌الرجال است که تاج بازهم رییس شود؟

سرنوشت ارز پس از همتی

روزنامه اصولگرا: ظریف مظلوم‌نمایی می‌کند

استعفای یار دولت

اروپا برای طلاق از آمریکا آماده است؟

خطر استیضاح خانم وزیر

پیامدهای یک استعفا؛ در انتظار اقدام دولت

ناکارآمدی اره برقی «میلی» در آمریکا

در تله جناح‌بازی

آغاز دور سوم پیش‌فروش سکه1404 از شنبه

مدیرعامل گروه سرمایه‌گذاری مسکن: ساخت شهرهای ساحلی مغفول مانده است

رئیس کمیسیون تلفیق: با اجرای درست برنامه هفتم شاهد تورم تک رقمی خواهیم بود

معاون وزیر نفت: امسال 40 درصد سوخت بیشتر به نیروگاه‌ها تحویل داده شد

وزیر مسکن: 7 سال در جنوب تهران مستاجر بودم!

جداول بودجه 1404 به شورای نگهبان ارسال شد

آذری جهرمی: باید نقشه راهی برای ایجاد دسترسی باز در صنعت بانک و بیمه ترسیم شود

فقط با پرداخت 490 هزار تومان صاحب یک ریش تراش فوق العاده شوید

نرخ طلا و سکه همچنان در مسیر صعود؛ بازار ارز در وضعیت قرمز!

پیش بینی بورس چهارشنبه 15 اسفند 1403

انتصاب 2 مدیرکل در استانداری لرستان

سرمقاله فرهیختگان/ چه طور می‌شود به دولت کمک کرد؟

سرمقاله وطن امروز/ تله تکراری برای تضعیف دولت

سرمقاله اطلاعات/ تنش در روابط اوکراین و ایالات متحده

عضو کمیسیون انرژی مجلس: با انتقال سهمیه سوخت به حساب بانکی قیمت‌ تغییر نمی‌کند

رئیس سازمان توسعه تجارت: صادرات غیرنفتی 11 ماهه امسال رکورد زد

واردکنندگان خودرو خطاب به رئیس جمهور: جلوی گرانی را بگیرید!

ترامپ تعرفه کالاهای چینی را 2 برابر کرد؛ پکن پاسخ داد

کاغذبازی مالیاتی تمام شد

عیدی بازنشستگان سازمان تأمین اجتماعی پرداخت شد

نماینده کارگران در شورای عالی کار: هزینه سبد معیشت کارگران را فصلی پوشش دهید

محسن لرستانی؛ خواننده‌ای که هم عشق چشید و هم زندان/ اتهام او چه بود؟

ارتباط غلظت سرب هوا با مرگ‌ و میر نوزادان

کشف‌وضبط 5 هزار عدد انواع مواد محترقه در دورود

آغاز طرح نظارت بر کالاهای پرمصرف رمضان و نوروز در لرستان

سرمقاله شرق/ استعفای ظریف و برکناری همتی

سرمقاله جمهوری اسلامی/ وحدت، درس قرآنی امروز