ندای لرستان

آخرين مطالب

کار خیری که مضاعف جبران می‌شود سیاسی

کار خیری که مضاعف جبران می‌شود
  بزرگنمايي:

ندای لرستان - خرم‌آباد – گلریزان آزادی زندانیان جرایم غیرعمد در مرکز لرستان برگزار شد.
به گزارش امتداد، شامگاه چهارشنبه جشن گلریزان آزادی زندانیان جرایم غیرعمد لرستان با حضور استاندار لرستان، رئیس‌کل دادگستری لرستان، معاون سیاسی امنیتی استانداری لرستان، مدیر ستاد دیه لرستان و همچنین خیرین در خرم‌آباد برگزار شد.
35 میلیارد برای آزادی زندانیان جرایم غیرعمد نیاز است
توکل شاکرمی، نماینده ستاد دیه در لرستان در این مراسم در سخنانی، اظهار داشت: در حال حاضر 134 نفر زندانی جرایم غیرعمد را در زندان‌های لرستان داریم.
وی عنوان کرد: از این زندانیان جرایم غیرعمد در استان، 13 نفر خانم و 121 نفر نیز مرد هستند.
نماینده ستاد دیه لرستان، ادامه داد: از مجموع زندانیان جرایم غیرعمد در لرستان، یک نفر بدهکار دیه، 100 نفر بدهکار مالی و 33 نفر بدهکار مهریه و نفقه هستند.
شاکرمی با بیان اینکه کل بدهی این افراد بالغ بر 150 میلیارد تومان است، گفت: اما با اقداماتی که در ستاد دیه انجام می‌شود، از جمله پیگیری اعصار، گذشت و مصالحه با شکات و… پیش‌بینی ما این است که مبلغی حدود 30 تا 35 میلیارد تومان برای آزادی این 134 نفر نیاز است.
400 زندانی جرایم غیرعمد از زندان آزاد شدند
وی بیان داشت: به همت خیرین، امسال 22 میلیارد تومان در ستاد برای آزادی زندانیان جرایم غیرعمد جمع‌آوری و پرداخت کردیم.
نماینده ستاد دیه در لرستان با بیان اینکه همچنین 9 میلیارد تومان هم به‌صورت تسهیلات قرض‌الحسنه طولانی‌مدت پرداخت کردیم، گفت: در مجموع این اقدامات زمینه آزادسازی 400 نفر از زندانیان جرایم غیرعمد در لرستان فراهم شد.
شاکرمی تصریح کرد: از مجموع این 400 نفر، 24 نفر خانم و 375 نفر نیز مرد بودند و در مجموع کل بدهی آنها 700 میلیارد تومان بوده است.
وی گفت: از این مبلغ 680 میلیارد تومان از طریق پیگیری اعصار توسط دستگاه قضائی انجام شده، 70 میلیارد تومان گذشت و مصالحه با شکات بوده، 12 میلیارد تومان از طریق پیگیری توسط خانواده‌های محکومین جمع‌آوری‌شده، 9 میلیارد تومان تسهیلات بانکی و کمک بلاعوض خیرین نیز 22 میلیارد تومان بوده است.
نماینده ستاد دیده در لرستان، یادآور شد: در سال گذشته نیز 300 زندانی جرایم غیرعمد با بدهی 400 میلیارد تومان از زندان آزاد کردیم.
گلریزان آزادی زندانیان حرکت بسیار قابل تحسینی است
سید سعید شاهرخی استاندار لرستان نیز در این مراسم، اظهار داشت: این جمع می‌تواند دست‌مایه خیلی از کارهای بزرگی که می‌شود در استان انجام داد، باشد.
وی با بیان اینکه ما اینجا جمع شده‌ایم تا کمک کنیم به عزیزانی که به واسطه عدم تمکن مالی نمی‌توانند دیون خودشان را پرداخت کنند و به‌صورت غیرعمد بدهکار و گرفتار شده‌اند، هم خودشان گرفتار شده‌اند و هم خانواده‌های عزیزشان که ما احساس می‌کنیم خانواده‌های خودمان هستند، را کمک کنیم.
استاندار لرستان با بیان این برگزاری این مراسم، حرکت بسیار قابل تحسینی است، گفت: علاقه‌مند هستم درب استانداری به روی همه شما باز باشد، سالن‌های استانداری مملو از حضور شما و گوش‌های ما هم آماده شنیدن صحبت‌ها و دیدگاه‌های ارزشمند شما است.
شاهرخی، تصریح کرد: اعتقادم این است که دولت متعلق به همه اقشار و مردم است، من خودم را از آن گروه و جریان خاصی نمی‌دانم، ما یک ملت و استان هستیم، هم استانی‌های ما در سراسر استان همه عزیز و گرامی هستند و باید آستین همت را بالا بزنیم، منابع سرشار و بزرگی که در لرستان وجود دارد، قادر است که استان را متحول کند، اگر ما توانستیم معیشت مردم را درست کنیم، شغل ایجاد کنیم، از تولید حمایت کنیم کمتر شاهد آسیب‌های اجتماعی و اقتصادی خواهیم بود.
وی با بیان اینکه به‌عنوان یک کارشناس باسابقه در کشور و خدمتگزار و استاندار شما، اقدامات دستگاه قضائی قابل‌تحسین می‌دانم، اما از زمانی که آقای اژه‌ای در رأس دستگاه قضائی قرار گرفته‌اند، رویکرد تغییر پیدا کرده، کارها خیلی دقیق‌تر پیش می‌رود، رویکرد، رویکرد اجتماعی است، رویکرد مچ‌گیری نیست، رویکرد پیشگیری است.
استاندار لرستان با بیان اینکه دستگاه قضائی را تحسین می‌کنم، به‌خصوص در لرستان، گفت: استان لرستان بر اساس شاخص‌های شورای امنیت کشور، یکی از امن‌ترین استان‌های کشور است، اگر چه جایی ممکن است احساس ناامنی کنیم، اما عمومیت ندارد، لرستان در شاخص‌های امنیتی در رتبه‌های بالایی قرار دارد، قدر استان و مردم را بدانیم و برای آنها خدمت کنیم تا مسائل و مشکلات اجتماعی استان به حداقل برسد.
رویکرد دستگاه قضائی کاهش جمعیت کیفری زندان است
حجت‌الاسلام سعید شهواری رئیس‌کل دادگستری لرستان نیز در حاشیه این مراسم، اظهار داشت: یکی از برنامه‌هایی که دادگستری روی آن تأکید دارد، کاهش جمعیت کیفری زندان است.
وی عنوان کرد: بخشی از جمعیت کیفری زندان متأسفانه افرادی هستند که تحت عنوان جرایم غیرعمد در زندان به سر می‌برند و عموماً افرادی هستند که به‌خاطر شرایط خاصی که بر فضای اقتصادی جامعه حاکم می‌شود ناچارا وارد زندان می‌شوند.
رئیس‌کل دادگستری لرستان، بیان داشت: تمام تلاش دادگستری این است که از همه ظرفیت‌های موجود، ستاد دیه، خیرین، نیکوکاران و همه اقشار مردم که به نحوی می‌توانند در این کار خداپسندانه شریک باشند، ورود پیدا کند و علی‌رغم اینکه وظیفه دادگستری پیگیری و اجرای عدالت و مجازات مجرمین است، اما به‌خاطر اینکه آسیب‌های اجتماعی کاهش پیدا کند و حبس در مورد افرادی باشد که نیاز به اصلاح دارند و افرادی که به‌خاطر مشکلات مالی در زندان به سر می‌برند آسیب‌های خانوادگی و اجتماعی آنها کاهش پیدا کند، یکی از سیاست‌هایی که دنبال می‌کند مسئله ستاد دیه و جمع‌آوری خیرین گرد هم و گل‌ریزان‌هایی است که در طول سال انجام می‌شود.
حجت‌الاسلام شهواری با بیان اینکه امیدواریم بتوانیم در آستانه عید نوروز، افرادی را که به‌خاطر مسائل مالی در زندان هستند به جمع خانواده برگردانیم و آسیب‌های خانوادگی اینها را کاهش دهیم.
بیشتر بخوانید: پویش «مثبت ماه» در البرز؛ همزمان با ماه مبارک رمضان و نوروز 1404 برچسب ها : مراسم گلریزان دادگستری لرستان استانداری لرستان زندانیان جرایم غیر عمد

لینک کوتاه:
https://www.nedayelorestan.ir/Fa/News/1014309/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

نگرانی امنیتی از اجرای قانون حجاب چیست؟

آجیل شب عید امسال 20 درصد گران تر از پارسال

نماینده اسبق ایران در ایکائو: امکان خرید هواپیمای جوان وجود دارد، اما نمی‌صرفد

پیشنهاد افزایش 40 درصدی دستمزد کارگران توسط مجلس

نقش ممتاز روحانیت و طلاب لرستان در تاریخ ایران

اسامی برندگان قرعه‌کشی خودرو‌های وارداتی فردا اعلام می‌شود

عراق به واردات برق ایران ادامه می‌دهد

خودروهای وارداتی از شمول قیمت گذاری شورای رقابت خارج شد

برگزاری آیین گلباران گلزار شهدا در اردبیل به مناسبت هفته بزرگداشت شهدا

آتش زدن تسلا در آمریکا؛ ماجرا چیست؟

هدر رفت 15 تا 35 درصدی آب در تهران

نماینده مجلس: درآمد مالیاتی به نسبت گذشته شرایط بهتری دارد

تولید روزانه تخم مرغ به 3 هزار و 900 تن رسید

بازار برنج آرام گرفت؛ دلالان تعیین‌کننده قیمت شدند

دو نوجوان دو و میدانی کار لرستانی سهمیه بازی‌های آسیایی را گرفتند

مناسبت روز/ جمعه، 24 اسفندماه

سالار عقیلی حنجره طلایی خود را بیمه کرد

پایان رقابت‌های دوومیدانی ماه مبارک رمضان با ثبت یک رکورد ملی

حجت الاسلام شاهرخی: لرستان، مهد روحانیت پیشگام و نقش آفرین در تاریخ ایران است

برگزاری آخرین نشست هم اندیشی روسای شوراهای اسلامی کار لرستان در خرم آباد

افشای حقیقت موجودات فرازمینی

نمازخانه‌های مدارس استثنایی لرستان تجهیز می‌شود

زخم کاری مصوبات تکراری بر پیکر پسماند لرستان

ردیابی جهش نرخ ارز در نیمه دوم سال

معاویه آل‌سعود

توپ در زمین مسکو

درس‌‏هایی از دیپلماسی فنلاندی برای ایران

علت نوسانات قیمت حبوبات در بازار

سهامداران عدالت به گمانه‌زنی‌ها درباره مبلغ سود سهام توجه نکنند

فرار مشتریان پژو و تارا از بازار خودرو

پزشکیان: قدم نخست در حل ناترازی‌ها مصرف منطقی است

دلیل خروج علیرضا حقیقی از لیست خیبر

پرنیان: تبیین توسعه فضا‌های آموزشی در اولویت است

برامکی: خدمت به نیازمندان نقش مهمی در امیدآفرینی دارد

پیروزی پرگل خانگی خیبر/ چادرملو روی دور باخت

خلاصه بازی خیبر خرم آباد 2 – چادرملو اردکان 0

گل مردود خیبر خرم آباد به چادرملو

خیبر به لرستان و لرهای ایران عیدی داد

خیبر 2-0 چادرملو؛ اوضاع در خرم آباد خوب است!

پیروزی خیبر خرم آباد برابر چادرملو اردکان

جشن گلریزان زندانیان جرائم غیرعمد استان لرستان برگزار شد

توافق تاریخی در شام!

پاس گل رفیق‌دوست

مذاکره با آمریکا؛ تکیه بر باد

فاتحانِ ناگهانی 1403

افزایش طلاق خاکستری در ایران؛ زنگ خطر

200 هزار تومنی جدید با طرح چوگان استاد فرشچیان

استفاده از هواپیمای جایگزین در جهت جلوگیری از تاخیرات پروازهای نوروزی

رئیس بانک مرکزی : نرخ رشد اقتصادی ایران بالاتر از آمریکا و کشورهای اروپایی است!

توضیح مقام شرکت برق در مورد مبالغ جدید در قبض برق خانگی