ندای لرستان

آخرين مطالب

پزشکیان خطاب به رئیس سازمان برنامه و بودجه: خداوکیلی هیچ وزارتخانه‌ای از داده‌های شما استفاده نمی‌کند اقتصادي

پزشکیان خطاب به رئیس سازمان برنامه و بودجه: خداوکیلی هیچ وزارتخانه‌ای از داده‌های شما استفاده نمی‌کند
  بزرگنمايي:

ندای لرستان - ایسنا / رئیس جمهور تاکید کرد: اینکه صرفا با استخراج داده‌ها بگوییم تورم و گرانی وجود دارد اما این داده‌ها در مدیریت بازار استفاده نشود، قابل قبول نیست.
مسعود پزشکیان صبح امروز پنجشنبه 23 اسفند ماه در آیین اختتامیه سرشماری عمومی کشاورزی 1403، بیان کرد: مشخص است که چند کارخانه ماده غذایی است، چقدر ارز گرفته و چقدر تولید می کند. اگر این داده ها دست مدیر نباشد نمی‌تواند مدیریت کند. اگر مدیر بداند یک کارخانه چقدر ماده اولیه گرفته، چقدر باید تولید می کرده اما نکرده؛ آنگاه می توان مدیریت کرد.
وی در ادامه اظهار کرد: وگرنه اینکه مدام در جلسات بگوییم تورم چقدر است دردی از مردم دوا نمی شود. فقط تحلیل می کنیم. این تحلیل به درد نمی خورد. اگر سازمان هایی که نیاز به این داده ها دارند، ارتباط برقرار نکنند، کار پیش نمی رود. مثلا ما گندم یا ماده دارویی می خریم. مشخص است از ماده اولیه دارو قرار است چقدر دارو تولید شود. در جامعه نیز چقدر بیمار نیازمند به این دارو داریم. سپس میزان کمبود یا مازاد تولید مشخص می شود.
بازار
رئیس جمهور تصریح کرد: ما اکنون دلار را به یکی می دهیم که جنس بخرد. جنس را خریداری می کند اما بعد معلوم نیست چقدر تولید کرده و اصلا این تولید کجا رفته است. بعد متوجه می شویم کالا در بازار نیست. اینکه چگونه داده ها را به هم ربط دهیم که مدیر بتواند استفاده کند درست است. اطلاعاتی که قابل تحلیل نباشد به درد مدیر نمی خورد. من باید بتوانم فردا از جهاد کشاورزی بپرسم ما که اینقدر ارز به شما دادیم که اینقدر گندم بخرید چرا در بازار گندم نیست. الان دعوای ما این است که منابعی که تخصیص می دهیم به دست مصرف کننده نهایی برسد.
وی افزود: اگر داده ها درست باشد، من می توانم رصد کنم. وگرنه صرفا یک سری اطلاعات کلی است. من تا حالا ندیدم هیچ مدیری از این داده ها استفاده کند. فقط خبر دادند که وای تورم است. خب گیر کجاست. یا حرف های کلی می زنیم. کدام یک از وزارتخانه از این داده ها استفاده می کنند؟ خداوکیلی هیچ کدام استفاده نمی کنند. اکنون در کالاهای اساسی و دارو اصلی دانیم چقدر ماده اولیه برای هر نوع دارو نیاز داریم و این دارو آیا به مریض های مورد هدف می رسد یا نمی رسد؟
وی در ادامه خاطر نشان کرد: من اگر به عنوان مدیر بدانم کانون هایی که مواد غذایی را تولید می کنند چقدر است و نیاز جامعه نیز چقدر است. می دانم چقدر باید ماده اولیه داشته باشم و قیمت آن نیز چقدر است. در بازار نیز اگر گران شد یقه چه کسی را بگیرم. الان هم نمی دانم که برای این گرانی ها باید یقه چه کسی را بگیرم.
وی در ادامه تاکید کرد: ما اگر داده ها را به درستی مدیریت می کردیم این بلا سر ما نمی آمد. داده زمانی به کار می آید که من 10 نفر آدم دارم به هر کدام یک تومن رسیده است. اگر این عادلانه تقسیم نشود و به دست یکسری نرسد داده به چه درد می خورد. کی بود کی بود من نبودم.

supports HTML5 video

لینک کوتاه:
https://www.nedayelorestan.ir/Fa/News/1014332/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سهم 80 درصدی مصرف گاز زمستانه در بخش خانگی

عرضه 48 هزار بلیت قطار استرداد شده؛ فروش بلیت همچنان ادامه دارد

مهم ترین نکات استفاده از کالابرگ الکترونیکی

جزئیات طرح اجرای سوخت گیری از طریق شبکه بانکی اعلام شد

رونمایی از کتاب مرزبانان بدون مرز به نویسندگی یاسر بسطامی در خرم آباد

دیدار پشت در‌های بسته علیه ایران

سرمقاله جام جم/ آمریکا و عملیات رسانه‌ای علیه ایران

آخرین جزئیات طرح کالابرگ؛ یارانه کالابرگ تا چه زمانی اعتبار دارد؟

رونق نمایشگاه‌های بهاره در آستانه نوروز

تاریخ دقیق واریز حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی اعلام شد

کف هزینه ساخت مسکن در تهران مشخص شد

گلریزان مهربانی دو میلیاردی بنیادخیریه علی دولتشاهی و خدمات بی‌نظیر به مردم لرستان

پیش بینی آب و هوای لرستان برای فردا جمعه 24 اسفند 1403

کمک 140 میلیون تومانی استاندار لرستان به گلریزان آزادی زندانیان جرائم غیرعمد

جامعه امروز نیازمند ترویج فرهنگ ایثار و شهادت است

اختصاص 55هکتار ملک جهت احداث مسکن کارکنان مخابرات لرستان

دستگیری اراذل‌واوباش تحت تعقیب در بروجرد

جشن گلریزان زندانیان جرایم غیرعمد استان لرستان برگزار شد

حمایت مالی 750 معلم لرستانی از مدارس محروم

عرضه کالاهای اساسی و میوه شب عید با قیمت تنظیم بازار در خرم‌آباد

سرمقاله جوان/ هدف ترامپ از مذاکره تحکمی چیست؟

سرمقاله شرق/ ماه و پروین

آیا بورس ایران میزبان ETF بیت‌کوین خواهد شد؟

آمارهای رئیس بانک مرکزی؛ از میزان رشد اقتصادی تا کاهش میزان تورم

تجلیل از فرزندان شهدا شاغل درمدیریت شعب بانک رفاه کارگران لرستان

اجتماع یکهزارنفری خانواده شهدا و ایثارگران بمناسبت22 اسفند «روز بزرگداشت شهید»

سرمقاله همشهری/ چرا مذاکره با آمریکا گره تحریم را کورتر می‌کند؟

کلاهبرداری کاریابی آنلاین؛ هشدار پلیس فتا به شهروندان

آخرین مرحله کالابرگ در 1403/ لرستانی‌ها چه سهمی دارند؟

پرورش «ماهیان زینتی» شغلی کم‌هزینه و پرسود در لرستان

ضرورت توجه به ترویج فرهنگ شهادت با بهره‌گیری از قالب هنر

لرستان، میزبان جشنواره ملی مد و لباس اقوام زاگرس

سرمقاله آرمان ملی/ انتظارات ترامپ از ایران

سرمقاله کیهان/ استکبار فرزندخوار

عرضه میوه شب عید در تهران؛ قیمت‌ها اعلام شد

یکه‌تازی قیمت ها در بازار طلا؛ سکه امامی رکورد زد

بازدید پزشکیان از دو واحد تولیدی در شهرک صنعتی قرچک

سود عجیب دلالان در واردات موز!

ادامه بررسی مزد کارگران در جلسه شنبه شورای عالی کار

واکنش فیروزآبادی به ادعای مذاکره ایران با پلتفرم های خارجی برای رفع فیلترینگ

واریز اعتبار کالابرگ الکترونیکی برای خانوارها در لرستان+ جزییات

آزادسازی زندانیان با بدهی کمتر از 250 میلیون در لرستان

هدف‌گذاری لرستان برای صادرات یک میلیارد دلاری در سال

320 زندانی غیرعمد در لرستان با بدهی 150 میلیاردی

افزایش بیش از 7 برابری کشف آثار فرهنگی-تاریخی در لرستان

جزئیات واریز کالابرگ دهک‌های 4 تا 7 لرستان اعلام شد

عرضه کالاهای اساسی و میوه شب عید باقیمت تنظیم بازار در خرم‌آباد

اعتبار کالابرگ خانوارهای درآمدی چهارم تا هفتم امروز واریز می‌شود

جلب رضایت مردم و بالا بردن سرمایه اجتماعی بهترین خواسته شهداست

«میرو»» 18 فروردین به سینما می‌آید