ندای لرستان

آخرين مطالب

ترویج فرهنگ ایثار و شهادت راه عبور از گردنه‌ های سخت است/ وجود 671 نخبه در جامعه ایثارگری مازندران سیاسی

ترویج فرهنگ ایثار و شهادت راه عبور از گردنه‌ های سخت است/ وجود 671 نخبه در جامعه ایثارگری مازندران
  بزرگنمايي:

ندای لرستان - مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران با اشاره به وجود 671 نخبه در جامعه ایثارگری استان، گفت: اگر بخواهیم با ظلم مبارزه کرده و از گردنه‌ های سخت عبور کنیم تنها با ترویج فرهنگ ایثار و شهادت ممکن است.

به گزارش ایثار، سعید کهن سال مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان در خطبه‌ پیش از نماز جمعه مصلی امام خمینی (ره) ساری به‌مناسبت هفته گرامیداشت شهدا، اظهار کرد: 22 اسفند سالروز تاسیس بنیاد شهید به فرمان امام راحل است که در ادامه آن توسط مقام معظم رهبری مدظله العالی سیاست‌ های اجرایی ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در 12 بند به کارگزاران این بخش ابلاغ شد. وی افزود: طبق راهبرد های ابلاغ شده از جانب مقام معظم رهبری ترک فعل در بنیاد شهید و در مسیر خدمات به جامعه معزز ایثارگزی جایز نیست.
کهن سال خاطرنشان کرد: شهدا منش ایثارگری خود را به‌ واسطه دلدادگی به انقلاب اسلامی و ولایت فقیه به نمایش گذاشتند، لذت دنیوی مشروع خود را به لذت مردم ترجیح دادند، شهدای عزیز نزد خداوند متعال مرزوق و مسرور هستند.
مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران گفت: شهدا از حقایق نهفته‌ای که در فرهنگ ایثار و شهادت وجود دارد، مطلع هستند، چنانچه این باور در وجود جامعه نهادینه شود آثار و خروجی بالایی خواهد داشت.
این مسئول ادامه داد: بنیاد شهید و امور ایثارگران به‌ عنوان یک نهاد اجتماعی مشغول خدمت‌ رسانی است قوانینی که در این حوزه وجود دارد با تاسف این قوانین به حق و راهگشا به لحاظ کمی کمترین اثر و قابلیت اجرایی را داراست.
وی خواستار تکریم از جامعه ایثارگری در سایر دستگاه‌ ها شد و گفت: متاسفانه به‌ دلیل شیطنت‌ های برخی از بدخواهان انقلاب و نظام مقدس جمهوری اسلامی برخی از قوانینی که به‌ عنوان یک تکلیف بی‌ منت فرض است با نگاه تبعیض تلقی کرده و به خورد جامعه می‌دهند، با اندک حقوقی که برای جامعه ایثارگری درنظر گرفته می‌شود نگاه به ایثارگران‌ نگاه تامین اجتماعی باشد.
کهن سال خاطرنشان کرد: سهمیه‌ ها برای همه مردم در مناطق مختلف وجود دارد اما در بالاترین سهمی که برای جامعه ایثارگری قائل شدند، 3/4 درصد بود درحالی که در جامعه اینطور فکر می‌کنند که سهمیه تخصیص یافته 40درصد است.
مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران با بیان اینکه جامعه ایثارگری ما 671 نخبه فرزند شاهد، فرزند جانباز و جانباز دارد که افتخار بالایی است، یادآور شد: جوانان این مرز و بوم بدانند که در حوزه ایثار و شهادت کارهای شگرفی می‌توان انجام داد، اگر بخواهیم با ظلم مبارزه کرده و از گردنه‌ های سخت عبور کنیم تنها با ترویج فرهنگ ایثار و شهادت ممکن است.
این مسئول بیان کرد: رشد و توسعه، حفظ امنیت کشور را مدیون شهدا هستیم، انشالله که جوانان وصیت‌ نامه شهدا را مطالعه کنند و ما بتوانیم این گنجینه آثار شهیدان را در قالب سرور مرکزی در اختیار عموم مردم قرار بدهد.
آیت اله محمدی لائینی نماینده ولی فقیه و عضو خبرگان رهبری و امام جمعه شهرستان ساری در بخشی از خطبه های نماز جمعه گفت: در روزهای پایانی هفته شهید هم قرار داریم یاد و نام شهدای عزیز را گرامی‌ می‌داریم، من انتظار دارم که تجلیل از شهدا باید تجلیل از فرزندان شهدایی که در نهادها و ادارات هستند باشد، مسئولان قدرشان را بدانند کرامت آنان را حفظ کنند.
آیت اله محمدی لائینی از کار های خیلی خوبی که در بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران در امر خدمت به خانواده های شهدا و ایثارگران اتفاق افتاد و از گزارش سعید کهن سال مدیرکل بنیاد مازندران تشکر کرد.
برگزاری میز خدمت با حضور مدیرکل بنیاد شهید و امورایثارگران مازندران در مصلی جمعه ساری
همزمان با هفته بزرگداشت شهدا و به منظور پاسخگویی به مشکلات خانواده های معزز شهدا و ایثارگران، مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان مازندران با حضور در میز خدمت " مصلی جمعه ساری " به صورت چهره به چهره با جامعه معزز ایثارگری دیدار کرد.
کهن سال، درخواست های مربوط به جامعه هدف را بررسی و سپس جهت رسیدگی مورد پیگیری قرار داد، میز خدمت به طور همزمان در 22 شهرستان مازندران با حضور روسای بنیاد در مصلی جمعه برگزار شد.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.nedayelorestan.ir/Fa/News/1014649/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

نشست صمیمی معاونت سیاسی امنیتی استاندار استان و مدیرکل ورزش و جوانان استان با جوانان برتر لرستان

سرمقاله شرق/ سوریه در مسیر آرامش‌ یا توفان

سرمقاله جوان/ در آخرین سرمقاله سال از چه‌چیز دفاع کنم؟

سرمقاله وطن امروز/ مهمل‌نمایی دولت سیزدهم، مقابله با نگاه سوم پیشرفت

سرمقاله ابتکار/ چه گذشت و چه خواهد شد؟

آیا اوکراین می‌تواند بدون حمایت آمریکا به جنگ ادامه دهد؟

فاصله‌گذاری معنادار با «سوپر انقلابی ها»

مناقشه بر سر قانونی با تبعات امنیتی

قاچاقچیان سوخت معمولی نیستند

تقلای ترامپ برای تحریم نفت

تاریخ‌خوانی یا تاریخ‌سازی؟

آیا کالای اساسی در ماه رمضان و نوروز تامین است؟

میوه‌های تنظیم بازاری بالاتر از بازار قیمت خورد

عرضه میوه شب عید با 30% کاهش قیمت

روایت تجارت نیوز از علل و آثار ناترازی بانکی در اقتصاد ایران

منطقه ویژه مرزی مشترک ایران و ترکیه راه‌اندازی می‌شود

شارژ اولیه ساعت هوشمند چقدر است؟

خوش‌بینی سیاسی در بازارهای موازی؛ تحلیلی از بازار ارز و طلا

هزینه پخت سبزی پلو با ماهی شب عید میلیونی شد!

روند مذاکرات مزدی امسال مثبت است

در آخرین روز حراج مرکز مبادله چه گذشت؟؛ رکورد جدید معاملات شمش طلا

سقف برداشت از خودپردازها از امروز 300هزار تومان شد

زمان قطعی برق خرم آباد امروز شنبه 25 اسفند (خاموشی برق)

لرستان مهیای میزبانی از مسافران نوروزی

تصویب طرح‌های جدید گردشگری در لرستان

میثاق نوه‌های شهدا با آرمان‌های پدر بزرگان شهیدشان در پلدختر

ایجاد 34 غرفه برای ساماندهی دست‌فروشان خرم‌آباد

زندگی با آیه‌ها؛ تأکید آیه 90 سوره «نحل» به «احسان» در کنار «عدل»

مطالبات خبرنگاران در حاشیه / شورای اطلاع رسانی در خواب

اوضاع فوتبالی در لرستان وخرم آباد مساعد است

ممنوعیت کشت چغندرقند و یونجه در کوهدشت

توقیف محموله 14 میلیاردی کالای قاچاق در لرستان

تقدیر سرپرست امور زنان و خانواده استانداری استان از مدیرکل ورزش و جوانان لرستان

30 هزار بسته معیشتی در بین نیازمندان لرستان توزیع می‌شود

نشست صمیمی معاونت سیاسی امنیتی استاندار استان و مدیرکل ورزش و جوانان استان با جوانان برتر لرستان+فیلم

والی زاده مرادی : کیفی سازی فعالیت های سمن ها از اولویت های ورزش و جوانان لرستان است

370 نیروی راهداری در لرستان آماده ارائه خدمت به مسافران نوروزی

پیش بینی آب و هوای لرستان برای فردا یکشنبه 26 اسفند 1403

آغاز طرح نوروزی پلیس در لرستان همراه با پویش ملی نه به تصادفات

رزمایش نوروزی پلیس لرستان آغاز شد

افتتاح ساختمان‌های جدید گامی مهم در راستای ایفای تعهدات شرکت به توسعه خدمات بیمه‌ای

«شیرزاد نجفی» دوباره مدیرکل منابع طبیعی لرستان شد

آغاز طرح نوروزی 1404 در لرستان

کشف کلاهبرداری 40 میلیاردی در بروجرد

کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد مهجور مانده‌اند

انتصاب‌ در حوزه‌های شهری، منابع طبیعی و علوم پزشکی لرستان

تأکید استاندار لرستان بر ساماندهی نمازخانه‌های بین‌راهی

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی لرستان منصوب شد

5 هزار جلد کتاب بین کتابخانه‌های مساجد لرستان توزیع می‌شود

کانون های فرهنگی هنری مساجد ظرفیتی بزرگ در عرصه فرهنگی هستند