ندای لرستان

آخرين مطالب

معافیت مالیاتی کارگاه های کوچک ابلاغ شد سیاسی

معافیت مالیاتی کارگاه های کوچک ابلاغ شد
  بزرگنمايي:

ندای لرستان - تسنیم /معاون اول رئیس‌جمهور، مصوبه هیئت وزیران در خصوص کاهش مالیات کارفرمایانی که حداکثر پنج نفر کارگر دارند را ابلاغ کرد.
در راستای توسعه اقتصادی کشور و بهبود شرایط کاری، دولت تصمیم به اجرای سیاست‌های حمایتی در حوزه مالیاتی گرفته است. یکی از این سیاست‌ها، معافیت‌های مالیاتی برای برخی کسب‌وکارها و بخش‌های اقتصادی است که به نظر می‌رسد تأثیرات مثبتی در ایجاد اشتغال و افزایش تولید در کشور خواهد داشت.
معافیت مالیاتی به معنای بخشودگی یا کاهش مالیات برای برخی از شرکت‌ها یا افراد است که به طور مستقیم در رشد و توسعه اقتصادی کشور نقش دارند. این سیاست به‌ویژه برای کارآفرینان و شرکت‌های نوپا می‌تواند فرصتی طلایی برای گسترش فعالیت‌های خود باشد.
نقش معافیت مالیاتی در اشتغال‌زایی
با توجه به اینکه بخش قابل توجهی از اشتغال در کشورهای مختلف به شرکت‌های کوچک و متوسط (SMEs) تعلق دارد، معافیت مالیاتی می‌تواند به این دسته از کسب‌وکارها کمک کند تا به سرعت رشد کرده و افراد بیشتری را به کار بگیرند. معافیت مالیاتی به این کسب‌وکارها اجازه می‌دهد تا منابع مالی خود را برای توسعه، خرید تجهیزات جدید و جذب نیروی کار بیشتر به کار گیرند. این موضوع در بلندمدت می‌تواند منجر به کاهش نرخ بیکاری و افزایش فرصت‌های شغلی در سطح کشور شود.
بازار
معاون اول رئیس‌جمهور، مصوبه هیئت وزیران در خصوص کاهش معافیت کارفرمایانی که حداکثر پنج نفر کارگر دارند را ابلاغ کرد.
تصویبنامه مصوب جلسه مورخ 1403/12/15هیات وزیران درخصوص «آیین نامه اجرایی بند د ماده 28قانون برنامه پنج ساله هفتم پیشرفت جمهوری اسلامی ایران (موضوع کاهش معافیت کارفرمایان موضوع قانون معافیت از پرداخت سهم کارفرمایانی که حداکثر پنج نفر کارگر دارند)» با شماره 201331مورخ 1403/12/22توسط معاون اول رییس جمهور ابلاغ شد.
به گزارش تسنیم,اجرای معافیت‌های مالیاتی می‌تواند به عنوان یک محرک برای سرمایه‌گذاری‌های داخلی و خارجی عمل کند. کاهش فشار مالیاتی می‌تواند باعث تشویق صاحبان کسب‌وکارها و سرمایه‌گذاران به ایجاد پروژه‌های جدید و اشتغال‌زایی بیشتر شود. به ویژه در شرایط اقتصادی دشوار، چنین اقداماتی می‌تواند به رشد پایدار و مقابله با بحران‌های مالی کمک کند.
معافیت‌های مالیاتی به عنوان یک ابزار حمایتی می‌تواند نقش مؤثری در افزایش اشتغال، تقویت تولید و رشد اقتصادی ایفا کند. حمایت از کسب‌وکارها به ویژه در بخش‌های نوآور و کارآفرینی می‌تواند به ایجاد محیطی پویا و پرانرژی برای سرمایه‌گذاری و تولید اشتغال در کشور منجر شود. برای دستیابی به این اهداف، ضروری است که سیاست‌های مالیاتی به دقت طراحی شده و از سوی دولت به درستی اجرا شوند.

لینک کوتاه:
https://www.nedayelorestan.ir/Fa/News/1014866/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

صدای آمریکا به دستور ترامپ خاموش شد

بازار شلوغ شب عید

سرمقاله آرمان ملی/ منافع ملی و سلیقه سیاسی

سرمقاله اعتماد/ سه شرط تحقق عدالت

وی‌او‌ای آی

مدیریت تنش از کانال مذاکره

آخرین وضعیت بازار رمزارزها در جهان

فاصله دستمزد با سبد معیشت 13 میلیون تومان شد

حقوق اسفند بازنشستگان واریز شد

طرح ویژه اطعام ماه مبارک رمضان سال1403 / آشپزخانه اقتصادی ضیافت

تذکر به میدری برای مابه‌التفاوت متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان

تشکیل کمیته‌ای برای تعیین قیمت بلیت هواپیما

نظارت بر خالی‌فروشی مصنوعات طلا تشدید می‌شود

پیش بینی آب و هوای لرستان برای فردا سه شنبه 28 اسفند 1403

بهره‌وری نامطلوب منابع آبی لرستان/استاندار انتقاد کرد

لرستان| شور و شادی روزه‌اولی‌ها در سایه‌ی فلک‌الافلاک

صادرات از پشت میله‌های زندان!

شکار نخست پرسپولیس موافقت کرد؛ خیبر منتظر پول میلیاردی برای صدور رضایت

فرهنگ ایثار و شهادت اثر تربیت پذیری در باورهای اجتماعی مردم دارد

مرکز ملی هنر و رسانه بنیاد شهید و امور ایثارگران ایجاد خواهد شد

توزیع اقلام نسیم مهربانی در لرستان

چند انتصاب در آموزش و پرورش استان

اینفوگرافی/ توصیه‌های طلایی برای افزایش کیفیت خواب

کیهان نوشت: عملیات فریب جدید برای تصویب لوایح خسارت بار FATF

سرمقاله دنیای اقتصاد/ مقصران همیشگی

آزادی مدیر تلگرام پس از 7 ماه و با واگذاری اطلاعات کاربران

سرمقاله هم میهن/ خبر خوب، ولی...

حق مسکن 900 هزار تومانی پول اجاره یک متر خانه هم نیست

گارد طلای جهانی افزایشی ماند

سود سهام عدالت واریز شد

آماده‌باش نوروزی علوم پزشکی لرستان

رویداد《من نوه‌ی شهیدم》باهدف ترویج فرهنگ ایثار و شهادت برگزار شد

لزوم تدبیر ملی برای کاهش آمار اعدام

سرمقاله خراسان/ سالِ تصمیم‌های سخت اما اجتناب ناپذیر!

میزان مصرف سوخت بنزین 21 درصد افزایش یافت

دستمزد؛ کمتر از سبد معیشت، بالاتر از خط فقر

عملیات تعریض خیابان 75 متری کریم‌خان خرم‌آباد

زمان قطعی برق خرم آباد امروز دوشنبه 27 اسفند (خاموشی برق)

برگزاری همایش فرزندان شهدای فرهنگی به مناسبت بزرگداشت 22 اسفند

شهدا همواره به‌روز و نسبت به مسائل مختلف همیشه پیشگام بودند

مناسبت روز/ دوشنبه، 27 اسفندماه

از همه پژوهشگران درخواست دارم به بنیاد شهید کمک کنند/برنامه‌ریزی‌ها در بنیاد شهید باید بر اساس پژوهش باشد

سورپرایز ترامپ؛ بساط رسانه‌های برون مرزی آمریکا جمع شد

حوادث ترافیکی طی 12 ساعت گذشته در استان مرکزی 3 قربانی داشت

برگزاری ششمین جشنواره قرآن و عترت با محور سوره مبارکه لقمان

آمریکا در حمایت از اسرائیل وارد جنگ با یمن شد

نماینده سابق: بسیاری از مقابله کنندگان با ظریف کاسبان تحریم هستند

سه کشور جدیدی که ترامپ می‌خواهد اهالی غزه را به آنجا بفرستد

پیوند تبعیض و نگرانی؛ وضعیت مهاجران پس از روی کار آمدن ترامپ

تندروها امنیت کشور را هدف قرار داده‌اند