ندای لرستان

آخرين مطالب

توضیحات مدیرعامل تأمین اجتماعی از افزایش حقوق کارگران اقتصادي

توضیحات مدیرعامل تأمین اجتماعی از افزایش حقوق کارگران
  بزرگنمايي:

ندای لرستان - ایسنا /مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی از حفظ قدرت خرید کارگران و بازنشستگان با افزایش حق کمک هزینه اقلام مصرفی، از یک میلیون و 400 هزار تومان به دو میلیون و 200 هزار تومان خبر داد.
مصطفی سالاری در خصوص نتایج برگزاری جلسه شورای عالی کار برای تعیین حداقل دستمزد کارگران در سال آینده گفت: دغدغه‌ای که ما در سازمان تأمین اجتماعی داشتیم بابت حفظ قدرت خرید کارگران و بازنشستگان بود، چون این موضوع در لایحه بودجه سال 1403 پیش‌بینی شده بود ولی در لایحه بودجه سال آینده پیش‌بینی نشده است. در این جلسه، با پیش‌بینی حفظ قدرت خرید کارگران و بازنشستگان با اضافه کردن حق کمک هزینه اقلام مصرفی یا بن معیشت، این دغدغه ذینفعان سازمان هم رفع و حل شد.
مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی افزود: این نشست که با حضور نمایندگان کارگری و کارفرمایی برگزار شد، بر سر حداقل دستمزد و مزد سایر سطوح در سال آینده توافق به دست آمد، به این شکل که حداقل مزد ماهانه از هفت میلیون و 100 هزار تومان به 10 میلیون و 399 هزار تومان افزایش یافت؛ کمک هزینه مسکن به همان مقدار قبلی باقی ماند و در مجموع حداقل دریافتی کارگران متاهل با دو فرزند به 16 میلیون و 350 هزار تومان افزایش یافت. این رقم پیشتر 11 میلیون و 600 هزار تومان بود که به 16 میلیون و 350 هزار تومان افزایش پیدا کرده است. 
وی ادامه داد: حقوق کارگران متاهل بدون فرزند نیز از 9 میلیون و 900 هزار تومان به 13 میلیون و 909 هزار تومان افزایش پیدا کرده است و حق کمک هزینه اقلام مصرفی یا بن کارگری نیز از یک میلیون و چهارصد هزار تومان به دو میلیون و 200 هزار تومان افزایش پیدا کرد. پایه سنوات هم از دو میلیون و یکصد هزار ریال به دو میلیون و 820 هزار ریال افزایش پیدا کرد.
به گزارش روابط عمومی سازمان تأمین اجتماعی، سالاری تصریح کرد: افزایش‌ها با هدف جبران کاهش قدرت خرید کارگران و کاهش شکاف دستمزدها با نرخ تورم در نظر گرفته شده است. برای این نتایج در فضایی مثبت و خوب و صادقانه تصمیم‌گیری شد. از آقای دکتر میدری وزیر هم بابت مدیریت خوب، صادقانه و مدبرانه جلسه تشکر می‌کنم. یکی از دلایلی که این جلسه زودتر از زمان معمول و قبل از پایان سال به نتیجه رسید حضور وزیر و مدیریت خوب جلسه بود. از نمایندگان تشکلهای کارگری و کارفرمایی هم تشکر می‌کنم.

لینک کوتاه:
https://www.nedayelorestan.ir/Fa/News/1014894/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

صدای آمریکا به دستور ترامپ خاموش شد

بازار شلوغ شب عید

سرمقاله آرمان ملی/ منافع ملی و سلیقه سیاسی

سرمقاله اعتماد/ سه شرط تحقق عدالت

وی‌او‌ای آی

مدیریت تنش از کانال مذاکره

آخرین وضعیت بازار رمزارزها در جهان

فاصله دستمزد با سبد معیشت 13 میلیون تومان شد

حقوق اسفند بازنشستگان واریز شد

طرح ویژه اطعام ماه مبارک رمضان سال1403 / آشپزخانه اقتصادی ضیافت

تذکر به میدری برای مابه‌التفاوت متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان

تشکیل کمیته‌ای برای تعیین قیمت بلیت هواپیما

نظارت بر خالی‌فروشی مصنوعات طلا تشدید می‌شود

پیش بینی آب و هوای لرستان برای فردا سه شنبه 28 اسفند 1403

بهره‌وری نامطلوب منابع آبی لرستان/استاندار انتقاد کرد

لرستان| شور و شادی روزه‌اولی‌ها در سایه‌ی فلک‌الافلاک

صادرات از پشت میله‌های زندان!

شکار نخست پرسپولیس موافقت کرد؛ خیبر منتظر پول میلیاردی برای صدور رضایت

فرهنگ ایثار و شهادت اثر تربیت پذیری در باورهای اجتماعی مردم دارد

مرکز ملی هنر و رسانه بنیاد شهید و امور ایثارگران ایجاد خواهد شد

توزیع اقلام نسیم مهربانی در لرستان

چند انتصاب در آموزش و پرورش استان

اینفوگرافی/ توصیه‌های طلایی برای افزایش کیفیت خواب

کیهان نوشت: عملیات فریب جدید برای تصویب لوایح خسارت بار FATF

سرمقاله دنیای اقتصاد/ مقصران همیشگی

آزادی مدیر تلگرام پس از 7 ماه و با واگذاری اطلاعات کاربران

سرمقاله هم میهن/ خبر خوب، ولی...

حق مسکن 900 هزار تومانی پول اجاره یک متر خانه هم نیست

گارد طلای جهانی افزایشی ماند

سود سهام عدالت واریز شد

آماده‌باش نوروزی علوم پزشکی لرستان

رویداد《من نوه‌ی شهیدم》باهدف ترویج فرهنگ ایثار و شهادت برگزار شد

لزوم تدبیر ملی برای کاهش آمار اعدام

سرمقاله خراسان/ سالِ تصمیم‌های سخت اما اجتناب ناپذیر!

میزان مصرف سوخت بنزین 21 درصد افزایش یافت

دستمزد؛ کمتر از سبد معیشت، بالاتر از خط فقر

عملیات تعریض خیابان 75 متری کریم‌خان خرم‌آباد

زمان قطعی برق خرم آباد امروز دوشنبه 27 اسفند (خاموشی برق)

برگزاری همایش فرزندان شهدای فرهنگی به مناسبت بزرگداشت 22 اسفند

شهدا همواره به‌روز و نسبت به مسائل مختلف همیشه پیشگام بودند

مناسبت روز/ دوشنبه، 27 اسفندماه

از همه پژوهشگران درخواست دارم به بنیاد شهید کمک کنند/برنامه‌ریزی‌ها در بنیاد شهید باید بر اساس پژوهش باشد

سورپرایز ترامپ؛ بساط رسانه‌های برون مرزی آمریکا جمع شد

حوادث ترافیکی طی 12 ساعت گذشته در استان مرکزی 3 قربانی داشت

برگزاری ششمین جشنواره قرآن و عترت با محور سوره مبارکه لقمان

آمریکا در حمایت از اسرائیل وارد جنگ با یمن شد

نماینده سابق: بسیاری از مقابله کنندگان با ظریف کاسبان تحریم هستند

سه کشور جدیدی که ترامپ می‌خواهد اهالی غزه را به آنجا بفرستد

پیوند تبعیض و نگرانی؛ وضعیت مهاجران پس از روی کار آمدن ترامپ

تندروها امنیت کشور را هدف قرار داده‌اند