ندای لرستان

آخرين مطالب

روایت «کیهان» از پشت پرده حمله «غربگرایان» به این روزنامه سیاسی

روایت «کیهان» از پشت پرده حمله «غربگرایان» به این روزنامه
  بزرگنمايي:

ندای لرستان - کیهان /متن پیش رو در کیهان منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست
غربگرایان با هدف انحراف افکار عمومی و لاپوشانی و استتار ضعف‌های کابینه فعلی ضمن برجسته‌سازی مسائل حاشیه‌ای، ننگ حمایت از قاتل شهید سلیمانی را به پیشانی زده و به کیهان تاختند. 
اخیراً مدعیان اصلاحات و حامیان مذاکره با غرب با برجسته‌سازی مسائل کم‌اهمیت و ضریب دادن به اخبار جنگ، درصدد انحراف و کانالیزه کردن اذهان جامعه هستند تا از این رهگذر ضعف‌ و نقصان کارگزاران دولت ذیل اخبار مربوط به مسائل بین‌المللی به حاشیه رود و نقصان داخلی ذیل اخبار خارجی توجیه شده و به فراموشی سپرده شود. 
به عبارتی دیگر عدم توانمندی در مدیریت کشور با سیاست انحراف افکار عمومی کما‌فی‌السابق لاپوشانی می‌شود. 
برای مثال انتشار جدول خاموشی‌‌ها و قطعی متناوب برق در فروردین 1404 بی‌سابقه و بدون ارتباط با مسائل خارجی است که نشان از ضعف مدیریت و اداره امور دارد. 
در رابطه با موضوع ناترازی برق، آذری جهرمی از فعالان ستاد انتخاباتی مدعیان اعتدال- اصلاحات گفت: در حالی که ظرفیت تولید نیروگاه‌های برق 94هزار مگاوات، و میزان مصرف برق در این روزهای سال حداکثر حدود 48 هزار مگاوات است، اعمال خاموشی به مشترکین در این ماه سال جای بررسی و تامل دارد! 
از سویی، مدتی از استیضاح و برکناری وزیر اقتصاد گذشته است اما اراده و میلی در معرفی وزیر جدید وجود ندارد و امتناع از معرفی وزیر جدید در افکار عمومی به «بی‌تفاوتی دولت» تعبیر و تفسیر می‌شود؛ این درحالی است که کابینه دولت چهاردهم با شعار «ساماندهی اقتصاد» صاحب کرسی شد و روزنامه‌های زنجیره‌ای ذیل تیتر «طبیب اقتصاد ایران» این ادعا را تقویت کرده و عملی شدن آن را وعده دادند. 
با وجود شعار، ادعا و وعده‌های کابینه دولت چهاردهم، نابسامانی اقتصادی کماکان ادامه دارد و دولت برای کنترل و مقابله با این وضعیت بنا به معرفت سیاسی طیف مدعی اصلاحات، نه‌تنها برنامه جامع، هدفمند و منعطف ندارد بلکه محدود و معطوف به راهکار «مذاکره» است؛ به تعبیری دیگر کابینه دولت چهاردهم مشابه به دولت مدعی «تدبیر و امید» فاقد «Plan B» است. 
علی‌ایحال معرفت سیاسی طیف غربگرا مبنی بر «تحدید ساماندهی اقتصادی به مذاکره»، موجب رهاشدگی و ول‌شدگی امور داخلی شده است؛ بدین معنی که مسئولان دولت «وفاق» همانند دولت مدعی «تدبیر و امید» راه‌حل تمام مشکلات را به مذاکره و ایضاً چراغ سبز آمریکا گره می‌زنند. 
به عنوان نمونه، حجم عمده‌ای از محصولات کشاورزی به دلیل سوءمدیریت و عدم تنظیم‌گری با قیمت ناچیز از سوی دلالان خریداری شده و به قیمت گزاف به دست مردم می‌رسد؛ این نابسامانی نشان از حضور ضعیف دولت در چرخه تولید و ارائه دارد. به بیانی دیگر دولت موظف به تامین و تجهیز نیاز عمومی است و باید در اداره و تخصیص مایحتاج ایفای نقش کند. 
دولت به عنوان متولی امور خرد و کلان باید بر بازار سرمایه، طلا، ارز، مایحتاج عمومی، دارو و... اعمال نظارت کند و به تنظیم‌ آن بپردازد؛ با این حال بررسی و مرور کارنامه دولت فعلی فقدان نظارت را نمایان می‌کند. 
طیف مدعی اعتدال- اصلاحات که سابقاً به بهانه ناکامی در صدور مجوز برای مذاکره با آمریکا؛ کوتاهی، نقصان، ضعف، ترک فعل و امتناع از تدبیر امور دولتی را توجیه می‌کردند؛ امروز نیز با تجویز نسخه پیشین (مذاکره با آمریکا)، اداره و تنظیم‌گری امور را به راه‌حل خارجی گره زده و از توانمندی داخلی غافل‌اند. 
به هر ترتیب هر دولت و مسئولی برای مدیریت و اداره امور باید مسلح به مجموعه برنامه‌های جامع و مانع باشد تا درصورت شکست و ناکامی با برنامه جایگزین از پیشبرد اهداف جا نماند. 
این درحالی است که طیف پریشان و مستاصل غربگرا که سعی در نسخه‌پیچی برای کابینه وفاق دارند به دلیل فقدان «Plan B» و برنامه جایگزین،‌گریز و گذار از وضعیت کنونی را در تسلیم و تن دادن به باج‌خواهی ترامپ خلاصه می‌کنند. 
به عبارتی دیگر، طیف مدعی درمان اقتصاد به دلیل فقدان «Plan B» برای نیل به مذاکره هیچ خط قرمزی نمی‌شناسد و پیش از این نیز با آگاهی از باج‌خواهی آمریکا به بزک کردن چهره ترامپ پرداخت و امروز نیز با اندیشه شکل‌گیری مذاکرات، ننگ حمایت از قاتل شهید سلیمانی را به جان خرید و تسلیم مطامع غرب شده است. 
به هر ترتیب، غربگرایان با هدف انحراف افکار عمومی و لاپوشانی ضعف‌های کابینه فعلی ضمن برجسته‌سازی مسائل حاشیه‌ای، ننگ حمایت از قاتل شهید سلیمانی را به پیشانی زده و به کیهان تاختند. 
بازار

لینک کوتاه:
https://www.nedayelorestan.ir/Fa/News/1018485/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

چرا خروس‌ها در سپیده دم بانگ سر می‌دهند؟

رئیس کمیسیون اجتماعی: یارانه خانوار نباید به دلیل درآمد فرزندان قطع شود

معرفی برترین‌های مسابقات آزاد اهداف پروازی

قول شهردار برای پیگیری جدی آسفالت معابر و کوچه‌های شهر خرم‌آباد

پیش بینی قیمت دلار 30 فروردین

هفته حبس نفس‌ها در بازار دلار و طلا

پیش بینی قیمت طلا و سکه 30 فروردین 1404

وقتی مغز فریبمان می‌دهد؛ دانشمندان می گویند رنگ بنفش وجود ندارد!

نماینده سابق ترامپ در امور ایران: تهران برنده دور اول مذاکرات مسقط شد

پیش‌بینی بانک آمریکایی از طلای 3500 دلاری

آنچه سرمایه گذاران طلا باید در سال 2025 بدانند؛ بحران ذخایر در راه است؟

طرح کالابرگ به کجا رسید؟

رشد آلت کوین‌ها در 2025

ساکت الهامی نیامده استعفا کرد

در پایان مرحله اول مسابقات آزاد اهداف پروازی اقبالیان قهرمان تراپ شد

اقبالیان قهرمان تراپ شد و بیرانوند بر سکوی دوم ایستاد – آفتاب نو | اخبار ورزشی

اقبالیان قهرمان تراپ شد، بیرانوند بر سکوی دوم ایستاد

سرهنگ رشیدی: تکریم ارتش تکریم اقتدار ملت ایران است

نگرانی جمهوری‌خواهان از به زیر کشیده شدن با سیاست های ترامپ

بازدهی بازارها هفته چهارم فروردین 1404؛ سقوط تاریخی دلار

معرفی برترین های مسابقات آزاد اهداف پروازی

تعطیلی مدارس لرستان فردا شنبه 30 فروردین 1404 | اخبار فوری تعطیلی مدارس خرم آباد و شهرهای لرستان فردا

اقبالیان قهرمان تراپ شد و بیرانوند بر سکوی دوم ایستاد

آغازبررسی‌ اصلاح حجم مبنا،دامنه‌ نوسان ومدل محاسبه‌ شاخص

آغاز عملیات اجرایی اولین جایگاه سوخت 3 منظوره در جنوب پایتخت

وقتی یک آهنگ «احمقانه» تاریخ‌ساز شد

حجت الاسلام شاهرخی: شهید رئیسی گفتمانی انقلابی از رفتار و گفتار خود بر جای گذاشت

رسانه عبری: اسرائیل ابزار فشار ترامپ بر تهران است

وضعیت بازار سکه و طلا پس از دور دوم مذاکرات چگونه خواهد بود؟

تاج ممنوع‌الفعالیت شد؟

حجت الاسلام شاهرخی: شهید رئیسی گفتمانی انقلابی از رفتار و گفتار از خود بر جای گذاشت.

تأمین 112 هزار هکتار زمین نهضت ملی مسکن طی 3 سال گذشته

وزیر رفاه: برای هر مرحله از اجرای طرح کالا برگ 250 میلیارد ریال بودجه اختصاص یافته است

روایت تسنیم از افزایش خودسرانه قیمت خودروهای وارداتی توسط واردکنندگان

وضعیت خجالت‌آور آسفالت در خرم‌آباد/ عذرخواهی کنید!

وضعیت آسفالت خیابان‌ها و کوچه‌های خرم‌آباد خجالت‌آور است

بازدید مدیرکل بنیاد مازندران از گلزار شهدای قائمشهر

مراسم گرامیداشت روز ارتش در گرگان برگزار شد

عصر ایران مطرح کرد: 20 دستاورد توافق احتمالی با آمریکا

1200 همت منابع سرمایه گذاری شرکت‌های دولتی از کجا تامین می‌شود؟

افزایش بدهی کشورهای جهان

جزئیات جدید از یک اختلاس برنجی

شاهرخی: رشادت‌های ارتش برگ زرینی در تاریخ ایران اسلامی است

ارتش جان فدای ملت است

ارتش جمهوری اسلامی ایران نماد اقتدار، عزت و فداکاری

کوه‌های یمن و بلعیده شدن اعتبار آمریکا

معاون اسبق وزیر صمت: مصرف انرژی در ایران 3 برابر ترکیه است

قیمت‌گذاری خودروهای وارداتی‌ دستوری شد

مصدومیت 8 دانش آموز کوهدشتی درپی تصادف مینی‌بوس

«معصومه رجب روشن» سرپرست اداره کار الیگودرز شد