کشف مواد محترقه در دورود
اجتماعي
بزرگنمايي:
ندای لرستان - فرمانده انتظامی دورود از کشف 320 عدد انواع مواد محترقه در این شهرستان خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان لرستان ، فرمانده انتظامی دورود گفت: در اجرای طرح برخورد با فروشندگان مواد محترقه، ماموران پاسگاه سیلاخور دورود در پی اشراف اطلاعاتی مبنی اینکه فردی در یکی از روستاهای این شهرستان اقدام به تهیه و توزیع مواد محترقه میکنند، موضوع را در دستور کار قرار دادند.
سرهنگ مجتبی نوریان افزود: با ادامه تحقیقات میدانی و پس از هماهنگی قضائی، فرد مورد نظر تحت مراقبت نامحسوس مأموران قرار گرفت، طی یک عملیات غافلگیرانه متهم را دستگیر و در بازرسی از مخفیگاه وی 320 عدد انواع مواد محترقه و 278 عدد فشنگ ساچمهای کشف شد.
فرمانده انتظامی دورود در پایان ضمن تقدیر از تعامل مردم با پلیس، تأکید کرد: شهروندان در صورت اطلاع از هرگونه خرید و فروش انواع مواد محترقه مراتب را در اسرع وقت به مرکز فوریتهای پلیسی 110 اطلاع دهند.
-
سه شنبه ۱۹ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۱:۵۸:۵۰
-
۱۳ بازديد
-

-
ندای لرستان
لینک کوتاه:
https://www.nedayelorestan.ir/Fa/News/1018536/