ندای لرستان

آخرين مطالب

ثبت بیش از 7600 مأموریت اورژانسی در قالب طرح سلامت نوروزی لرستان گفتگو

ثبت بیش از 7600 مأموریت اورژانسی در قالب طرح سلامت نوروزی لرستان
  بزرگنمايي:

ندای لرستان - سرپرست دانشگاه علوم پزشکی لرستان از اجرای موفق طرح سلامت نوروزی 1404 در سطح استان خبر داد و گفت: در جریان اجرای این طرح از 25 اسفند سال گذشته تا پانزدهم فروردین‌ امسال، 7 هزار و 662 مأموریت اورژانسی، 243 مورد احیای قلبی موفق و بیش از 75 هزار مراجعه به مراکز درمانی به ثبت رسید.
به گزارش خبرگزاری ایمنا از لرستان، جلال‌الدین امیری امروز _چهارشنبه بیستم فروردین_ در نشست خبری با اصحاب رسانه، با ارائه گزارشی از عملکرد حوزه بهداشت و درمان استان در ایام نوروز، اظهار کرد: طرح سلامت نوروزی امسال، با پوشش گسترده خدمات در حوزه‌های اورژانس پیش‌بیمارستانی و بیمارستانی، بهداشت محیط، انتقال خون و کنترل بیماری‌های واگیر، با موفقیت اجرا شد.
وی افزود: در این مدت، 7 هزار و 292 بیمار و مصدوم توسط اورژانس پیش‌بیمارستانی پوشش داده شدند و تعداد کل تماس‌های دریافتی با مرکز فوریت‌های پزشکی 115، بالغ بر 36 هزار و 600 مورد بود.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی لرستان گفت: از این میان، 5982 تماس منجر به اعزام آمبولانس، 982 مورد مشاوره‌ای، 6 هزار و 141 تماس مزاحمتی و 23 هزار و 495 تماس در دسته سایر طبقه‌بندی شده است.
به گفته امیری، در بخش حوادث قلبی و مغزی، 29 بیمار سکته مغزی (10 مرد و 19 زن) و 24 بیمار سکته قلبی (14 مرد و 10 زن) به مراکز درمانی منتقل شدند. همچنین، آمبولانس هوایی دانشگاه در ایام نوروز 46 مأموریت انجام داد که منجر به انتقال 19 مصدوم شد و در 20 مورد نیز در حالت آماده‌باش قرار داشت.
وی ادامه داد: اتوبوس‌آمبولانس دانشگاه در این مدت 18 مصدوم را جابه‌جا کرد و تیم‌های موتورلانس نیز در 48 مأموریت شرکت داشتند که 42 مورد به آمبولانس تحویل داده شد و 6 مأموریت نیز لغو شد. از مجموع یک هزار و 38 مأموریت ترافیکی، یک هزار و 530 مصدوم به مراکز درمانی منتقل شدند، 22 نفر در محل درمان و 20 نفر نیز در صحنه فوت کردند.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی لرستان خاطرنشان کرد: مأموریت‌های غیر ترافیکی نیز 6 هزار و 624 مورد بود که منجر به اعزام چهار هزار و 71 بیمار، درمان 863 نفر در محل، و ثبت 82 فوتی شد.
امیری از فعالیت ایستگاه‌های سلامت در این ایام نیز خبر داد و گفت: این ایستگاه‌ها میزبان 165 مراجعه‌کننده بودند که در مجموع، 13 مورد درمان ترافیکی در محل، 3 اعزام ترافیکی، 127 مورد درمان غیر ترافیکی در محل و 22 اعزام غیر ترافیکی انجام شد.
وی درباره حوادث خاص گفت: 13 مورد مسمومیت با گاز مونوکسیدکربن گزارش شد که خوشبختانه فوتی نداشت و بیشترین آمار در شهرستان بروجرد ثبت شده است. همچنین، 7 مورد غرق‌شدگی با تلفات جانی به ثبت رسید که بیشترین آن‌ها در بروجرد و مناطق گردشگری الیگودرز و بیشه رخ داد.
وی افزود: مجموع احیای قلبی موفق ثبت‌شده در طرح سلامت نوروزی 243 مورد بوده که 22 مورد آن توسط تیم‌های پیش‌بیمارستانی و 221 مورد توسط اورژانس‌های بیمارستانی انجام شده است.
امیری با اشاره به عملکرد اورژانس‌های بیمارستانی در این ایام گفت: 86 هزار و 879 نفر به این مراکز مراجعه کردند که 75 هزار و 138 نفر به صورت سرپایی و 11 هزار و 741 نفر بستری شدند. همچنین، 237 مورد CPR و 2125 عمل جراحی و انتقال 279 بیمار به مراکز تخصصی و فوق‌تخصصی انجام شد.
به گفته وی، عمده‌ترین دلایل مراجعه شامل ضربه و تروما، مشکلات تنفسی، گوارشی، سکته مغزی و ناراحتی‌های قلبی بوده است.
امیری در ادامه به اقدامات انجام‌شده در حوزه انتقال خون اشاره کرد و گفت: طی این ایام، 235 واحد خون اهدا، 129 واحد ارسال و 621 واحد موجودی ثبت شد.
وی افزود: کارشناسان بهداشت محیط نیز در قالب طرح نوروزی، 25 هزار و 640 مورد بازرسی انجام دادند که شامل 18 هزار و 647 مورد از مراکز تهیه و توزیع غذا، 6 هزار و 440 مورد از اماکن عمومی و 553 مورد از اماکن بین‌راهی بوده است.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی لرستان افزود: در این بازه، بیش از 29 هزار مورد سنجش عوامل محیطی صورت گرفت و بیش از 27 هزار کیلوگرم مواد غذایی فاسد کشف و معدوم شد.
امیری اضافه کرد: در نتیجه این بازرسی‌ها، هزار و 26 مورد به مراجع قضائی معرفی و 67 مرکز متخلف نیز پلمب شدند.
وی همچنین به عملکرد مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر اشاره کرد و گفت: در این ایام، 58 مورد غربالگری بیماری، تست‌های مختلف ازجمله سرخک، مالاریا، التور، کرونا و آنفلوآنزا انجام شد.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی لرستان بیان کرد: 428 مورد حیوان‌گزیدگی ثبت شده و برای 1126 نفر واکسن هاری تزریق شده است. همچنین سه مورد طغیان بیماری‌های واگیر نیز شناسایی و مهار شد.
پرداخت بیش از 250 میلیارد تومان از مطالبات کادر درمان در لرستان امیری همچنین از جذب و پرداخت بیش از 250 میلیارد تومان اعتبار برای تسویه بخشی از مطالبات پرسنل حوزه سلامت در لرستان خبر داد و اظهار کرد: این پرداخت‌ها که تقریباً معادل سه ماه از مطالبات معوقه کارکنان بود، شامل تمامی رده‌های شغلی دانشگاه علوم پزشکی استان شد.
وی با بیان اینکه این منابع مالی با پیگیری مستمر از وزارت بهداشت و همکاری بیمه سلامت و تأمین اجتماعی جذب شده، افزود: بخش عمده این پرداخت‌ها در روزهای پایانی اسفند و نخستین روزهای فروردین انجام شد.
به گفته امیری، در رده‌هایی که تأخیر بیشتری در پرداخت‌ها وجود داشت، همچون پزشکان و پرستاران، تا سه ماه از مطالبات پرداخت شده و در سایر رده‌ها نیز پرداخت‌ها به میزان یک ماه انجام شده است.
وی در ادامه به وضعیت حوزه دارویی استان نیز اشاره کرد و گفت: در حال حاضر بیش از 100 میلیارد تومان اعتبار دارویی در اختیار داریم که برای تأمین پایدار اقلام مورد نیاز و جلوگیری از بروز هرگونه کمبود دارویی، به‌طور هدفمند مدیریت خواهد شد.
امیری خاطرنشان کرد: پرداخت به پیمانکاران و سایر طرف‌های مالی نیز در دستور کار قرار دارد تا چرخه اقتصادی دانشگاه دچار اختلال نشود و در آینده‌ای نزدیک شاهد بهبود تراز مالی در این مجموعه باشیم.
کد خبر 856268

لینک کوتاه:
https://www.nedayelorestan.ir/Fa/News/1018837/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سرمقاله آرمان ملی/ انگیزه شرقی‌ها از مذاکرات

گروسی دنبال پُست است، اروپا دنبال «نقش»

سرمقاله اعتماد/ برای دانشگاه

هشدار متفکر آمریکایی: ایران را به جنگ نکشانید!

انتقاد یک مقام صنفی از مصوبه الزام پمپ بنزین‌ها به ایجاد ایستگاه شارژ برقی

پنج مقصد صادراتی محصولات نانویی ایران

نصیری اقدم: با اینکه دلار پایین آمده، اما الان همه چیز با دلار 100 هزار تومانی محاسبه می‌شود

کشف 15 ماینر غیرمجاز در خرم‌آباد

کشف 15 دستگاه ماینر غیرمجاز در خرم‌آباد با هماهنگی پلیس امنیت اقتصادی

آزادسازی بستر رودخانه کاکارضا در لرستان

سرمقاله جام جم/ ارتش در خدمت ملت و امنیت

سرمقاله هم میهن/ سیاستِ پویا

دیپلماسی چندجانبه، پیام معنادار ایران به واشنگتن

رکوردی که شکسته شد؛ روز تاریخی بورس

امام جمعه کیش: ارتش و سپاه در امنیت کشور نقشی بی‌بدیل دارند

تاریخ جمهوری اسلامی ایران سرشار از رشادت‌های شهدای عالی‌قدر است

درخشش بیمه دی در خدمات‌رسانی به ایثارگران؛ رتبه اول توانگری و پرداخت به‌روز مطالبات درمانی

سرمقاله سازندگی/ تبعات خودتحریمی

پرداخت 50 میلیون تومان پاداش برای این افراد

توقف شماره‌گذاری خودروهای تولیدی ایران خودرو به دلیل به‌روزآوری سامانه‌های دولت و فراجا

پیش‌بینی وضعیت جوی، دریایی و دمایی استان هرمزگان در روز شنبه 30 فروردین 1404

مناسبت روز/ شنبه، 30 فروردین‌ماه

سرمقاله دنیای اقتصاد/ شرط کافی توافق

وقتی دخل و خرج دولت باهم نمی خواند

سرمقاله خراسان/ ده‌ها «پایتخت» می‌خواهیم

درآمد روزانه ثروتمندترین و فقیرترین افراد در برخی کشورها

چرا خروس‌ها در سپیده دم بانگ سر می‌دهند؟

رئیس کمیسیون اجتماعی: یارانه خانوار نباید به دلیل درآمد فرزندان قطع شود

معرفی برترین‌های مسابقات آزاد اهداف پروازی

قول شهردار برای پیگیری جدی آسفالت معابر و کوچه‌های شهر خرم‌آباد

پیش بینی قیمت دلار 30 فروردین

هفته حبس نفس‌ها در بازار دلار و طلا

پیش بینی قیمت طلا و سکه 30 فروردین 1404

وقتی مغز فریبمان می‌دهد؛ دانشمندان می گویند رنگ بنفش وجود ندارد!

نماینده سابق ترامپ در امور ایران: تهران برنده دور اول مذاکرات مسقط شد

پیش‌بینی بانک آمریکایی از طلای 3500 دلاری

آنچه سرمایه گذاران طلا باید در سال 2025 بدانند؛ بحران ذخایر در راه است؟

طرح کالابرگ به کجا رسید؟

رشد آلت کوین‌ها در 2025

ساکت الهامی نیامده استعفا کرد

در پایان مرحله اول مسابقات آزاد اهداف پروازی اقبالیان قهرمان تراپ شد

اقبالیان قهرمان تراپ شد و بیرانوند بر سکوی دوم ایستاد – آفتاب نو | اخبار ورزشی

اقبالیان قهرمان تراپ شد، بیرانوند بر سکوی دوم ایستاد

سرهنگ رشیدی: تکریم ارتش تکریم اقتدار ملت ایران است

نگرانی جمهوری‌خواهان از به زیر کشیده شدن با سیاست های ترامپ

بازدهی بازارها هفته چهارم فروردین 1404؛ سقوط تاریخی دلار

معرفی برترین های مسابقات آزاد اهداف پروازی

تعطیلی مدارس لرستان فردا شنبه 30 فروردین 1404 | اخبار فوری تعطیلی مدارس خرم آباد و شهرهای لرستان فردا

اقبالیان قهرمان تراپ شد و بیرانوند بر سکوی دوم ایستاد

آغازبررسی‌ اصلاح حجم مبنا،دامنه‌ نوسان ومدل محاسبه‌ شاخص