ندای لرستان

آخرين مطالب

وزیر کشور: نظارت باید با حمایت همراه باشد سیاسی

وزیر کشور: نظارت باید با حمایت همراه باشد
  بزرگنمايي:

ندای لرستان - ایسنا / وزیر کشور در نشست شورای‌عالی استان‌ها ضمن گلایه از عمر کوتاه مدیریت شهری تأکید کرد نظارت باید با حمایت همراه باشد و منجر به ثبات مدیریت شود.
اسکندر مؤمنی امروز چهارشنبه در جمع رییس و اعضای شورای‌عالی استان‌ها، ضمن تبریک سال 1404، گفت: شوراها و پارلمان‌های محلی، جایگاهی ویژه در قانون اساسی دارند و خدمات بزرگی در اداره امور محلی ارائه داده‌اند. دولت چهاردهم نیز نگاه ویژه‌ای به شوراها دارد و همواره بر وفاق، همراهی و همدلی بین نهادهای کشور تأکید دارد؛ چراکه رضایتمندی مردم، حاصل عملکرد همه این نهاد است.
مؤمنی با بیان اینکه قضاوت مردم درباره عملکرد نهادها یک‌پارچه است، ادامه داد: همه ما در یک کشتی نشسته‌ایم و اقدامات هر دستگاه بر تصویر کلی نظام اجرایی تأثیر می‌گذارد. همدلی فقط در انتصاب‌ها یا سیاست نیست؛ بلکه در همه حوزه‌ها باید جاری باشد. شوراهای محلی نیز نقش کلیدی در کارآمدی نظام اجرایی کشور دارند.
وی با اشاره به جلسه صبح امروز هیئت دولت، تصریح کرد: امروز اصلاحیه‌ای مرتبط با شهرداری‌ها و شوراها در هیئت دولت مطرح شد که پس از توضیح بنده، رئیس‌جمهور حمایت کردند و آن مصوبه تصویب شد. این نشان‌دهنده نگاه مثبت و حمایت‌گرایانه دولت از شوراهاست.
وزیر کشور با اشاره به نامگذاری امسال به نام «سرمایه‌گذاری برای تولید» گفت: هیچ دولتی نمی‌تواند به تنهایی بار تولید و اقتصاد را به دوش بکشد. ما نیازمند جذب سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی هستیم و باید با حذف موانع و تسهیل امور، مسیر را برای کارآفرینان هموار کنیم.
وی افزود: شهرداری‌ها و شوراها باید طرح‌های مربوط به سرمایه‌گذاری را با اولویت و سرعت، بررسی و تصویب کنند. نمی‌توان اجازه داد شعار سال فقط در حد شعار باقی بماند. شاخص‌های سرمایه‌گذاری و اشتغال به‌عنوان معیارهای ارزیابی استانداران تعریف شده‌اند و شوراها نیز باید در این مسیر همراه باشند.
وزیر کشور تصریح کرد: در ارزیابی‌هایمان، استانداران موظفند ماهانه گزارش دهند اولاً چه واحدهای تولیدی راکدی با رفع موانع مجدداً راه‌اندازی شده، دوم چه پروژه‌های نیمه‌تمامی به اتمام رسیده‌اند و سوم چه میزان سرمایه‌گذاری‌ جدیدی انجام شده است. برای این سه شاخص عملکرد، وزن زیادی هم در ارزیابی عملکرد استانداران در نظر گرفته ایم.
مؤمنی نظارت را یکی از وظایف مهم شوراها برشمرد و ادامه داد: نظارت باید با حمایت همراه باشد. نظارت درست، می‌تواند ثبات مدیریتی ایجاد کند و مانع انحراف شود؛ اما اگر به درستی اجرا نشود، می‌تواند مانع تحقق برنامه‌ها شود.
وی گفت: میانگین عمر مدیران شهری در حال حاضر زیر دو سال است که این مسئله باید اصلاح شود. شوراها باید کمک کنند تا مدیر شهری بتواند حداقل در یک دوره 4 ساله برنامه‌های خود را اجرا کند و با افق بلندمدت پیش برود؛ نه این‌که نگران برکناری زودهنگام باشد.
وزیر کشور اضافه کرد: نگاه مدیریت شهری باید هم محلی و هم ملی باشد. نباید مصوباتی اتخاذ شود که باعث محدودیت تعامل با شهرهای اطراف شود. توسعه متوازن و همکاری منطقه‌ای باید مدنظر باشد.
وی با اشاره به تعدد پروژه‌های نیمه‌تمام بیان کرد: نباید اجازه دهیم منابع ارزشمند کشور صرف پروژه‌هایی شود که نیمه‌کاره رها می‌شوند. پروژه‌ها باید بر اساس میزان پیشرفت، میزان منابع موردنیاز و بازدهی، دسته‌بندی شوند و با اولویت به سرانجام
برسند.
مؤمنی تأکید کرد: هر پروژه‌ای که تعریف می‌شود باید از ابتدا تا انتها برنامه‌ریزی داشته باشد. نمی‌توان فقط با تکیه بر امید و بدون برنامه، پروژه‌ای را آغاز کرد و آن را نیمه‌تمام رها کرد. منابع کشور حاصل مالیات مردم است و نباید هدر رود.
وی در پایان گفت: دولت چهاردهم، شوراها را بازوی اجرایی خود می‌داند و معتقد است گفت‌وگوی بیشتر، همفکری و همدلی رمز موفقیت در مدیریت شهری است.

لینک کوتاه:
https://www.nedayelorestan.ir/Fa/News/1018854/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سرمقاله آرمان ملی/ انگیزه شرقی‌ها از مذاکرات

گروسی دنبال پُست است، اروپا دنبال «نقش»

سرمقاله اعتماد/ برای دانشگاه

هشدار متفکر آمریکایی: ایران را به جنگ نکشانید!

انتقاد یک مقام صنفی از مصوبه الزام پمپ بنزین‌ها به ایجاد ایستگاه شارژ برقی

پنج مقصد صادراتی محصولات نانویی ایران

نصیری اقدم: با اینکه دلار پایین آمده، اما الان همه چیز با دلار 100 هزار تومانی محاسبه می‌شود

کشف 15 ماینر غیرمجاز در خرم‌آباد

کشف 15 دستگاه ماینر غیرمجاز در خرم‌آباد با هماهنگی پلیس امنیت اقتصادی

آزادسازی بستر رودخانه کاکارضا در لرستان

سرمقاله جام جم/ ارتش در خدمت ملت و امنیت

سرمقاله هم میهن/ سیاستِ پویا

دیپلماسی چندجانبه، پیام معنادار ایران به واشنگتن

رکوردی که شکسته شد؛ روز تاریخی بورس

امام جمعه کیش: ارتش و سپاه در امنیت کشور نقشی بی‌بدیل دارند

تاریخ جمهوری اسلامی ایران سرشار از رشادت‌های شهدای عالی‌قدر است

درخشش بیمه دی در خدمات‌رسانی به ایثارگران؛ رتبه اول توانگری و پرداخت به‌روز مطالبات درمانی

سرمقاله سازندگی/ تبعات خودتحریمی

پرداخت 50 میلیون تومان پاداش برای این افراد

توقف شماره‌گذاری خودروهای تولیدی ایران خودرو به دلیل به‌روزآوری سامانه‌های دولت و فراجا

پیش‌بینی وضعیت جوی، دریایی و دمایی استان هرمزگان در روز شنبه 30 فروردین 1404

مناسبت روز/ شنبه، 30 فروردین‌ماه

سرمقاله دنیای اقتصاد/ شرط کافی توافق

وقتی دخل و خرج دولت باهم نمی خواند

سرمقاله خراسان/ ده‌ها «پایتخت» می‌خواهیم

درآمد روزانه ثروتمندترین و فقیرترین افراد در برخی کشورها

چرا خروس‌ها در سپیده دم بانگ سر می‌دهند؟

رئیس کمیسیون اجتماعی: یارانه خانوار نباید به دلیل درآمد فرزندان قطع شود

معرفی برترین‌های مسابقات آزاد اهداف پروازی

قول شهردار برای پیگیری جدی آسفالت معابر و کوچه‌های شهر خرم‌آباد

پیش بینی قیمت دلار 30 فروردین

هفته حبس نفس‌ها در بازار دلار و طلا

پیش بینی قیمت طلا و سکه 30 فروردین 1404

وقتی مغز فریبمان می‌دهد؛ دانشمندان می گویند رنگ بنفش وجود ندارد!

نماینده سابق ترامپ در امور ایران: تهران برنده دور اول مذاکرات مسقط شد

پیش‌بینی بانک آمریکایی از طلای 3500 دلاری

آنچه سرمایه گذاران طلا باید در سال 2025 بدانند؛ بحران ذخایر در راه است؟

طرح کالابرگ به کجا رسید؟

رشد آلت کوین‌ها در 2025

ساکت الهامی نیامده استعفا کرد

در پایان مرحله اول مسابقات آزاد اهداف پروازی اقبالیان قهرمان تراپ شد

اقبالیان قهرمان تراپ شد و بیرانوند بر سکوی دوم ایستاد – آفتاب نو | اخبار ورزشی

اقبالیان قهرمان تراپ شد، بیرانوند بر سکوی دوم ایستاد

سرهنگ رشیدی: تکریم ارتش تکریم اقتدار ملت ایران است

نگرانی جمهوری‌خواهان از به زیر کشیده شدن با سیاست های ترامپ

بازدهی بازارها هفته چهارم فروردین 1404؛ سقوط تاریخی دلار

معرفی برترین های مسابقات آزاد اهداف پروازی

تعطیلی مدارس لرستان فردا شنبه 30 فروردین 1404 | اخبار فوری تعطیلی مدارس خرم آباد و شهرهای لرستان فردا

اقبالیان قهرمان تراپ شد و بیرانوند بر سکوی دوم ایستاد

آغازبررسی‌ اصلاح حجم مبنا،دامنه‌ نوسان ومدل محاسبه‌ شاخص