ندای لرستان

آخرين مطالب

عباس‌زاده: دولت در زبان گفت‌وگو با مردم تجدید نظر کند گفتگو

عباس‌زاده: دولت در زبان گفت‌وگو با مردم تجدید نظر کند
  بزرگنمايي:

ندای لرستان - شفقنا / عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه بخشی از مشکل ما در حوزه مشارکت عمومی به زبان گفت و گو با مردم باز می گردد، گفت: ملت ایران نجیب و بامعرفت هستند که نظام، انقلاب و کشورشان را دوست دارند و سوخت موتور نظام انقلاب از مردم است و هر مولفه ای که مشارکت مردم را کمرگ کند باید با آن مولفه ها مقابله کنیم.
محمود عباس زاده مشکینی در گفت‌و‌گو با شفقنا در رابطه با وضعیت سیاست خارجی ایران، اظهار داشت: دولت در سیاست خارجی کار بزرگ و اساسی کرد؛ رویکردهای انفعالی را به رویکرد فعالانه و رو به جلو تبدیل کرد؛ روندی که در برجام شروع کرده بود را تغییر داد و اراده خودش را در بسیاری از مسایل بر حریفان تحمیل کرد. دولت رویکرد ترمیم ارتباط با همسایگان را در پیش گرفت که حاصل آن را در سبد اقتصادی و مراودات اقتصادی با کشورهای همسایه می توان دید.
وی ادامه داد: ایران در منطقه نقش محوری را عمل کرد به نظر من نقطه قوت دولت یکی رویکردهای او بود که هم با اصول انقلاب واقتدار و عزت نظام بیشتر تطبیق داشت و هم با منافع ملی و آقای امیرعبداللهیان در چارچوب اصول و بدون اینکه از خط قرمزها عبور کند برای تحقق سیاست خارجی نظام قدم های موثر و مستمری برداشت؛ درحالی که بسیاری سعی کردند برای وزیر امور خارجه حاشیه هایی ایجاد کنند.
بازار
عباس زاده در رابطه با بستر سازی برای افزایش مشارکت مردم در مسایل مهم کشور، گفت: ما باید بسترسازی لازم را برای تقویت مشارکت مردم فراهم کنیم؛ زیرا مهمترین پشتوانه هر نظام سیاسی حضور مردم است که نیاز به بازطراحی و تلاش مضاعفی دارد؛ ملت ایران نجیب و بامعرفت هستند که نظام، انقلاب و کشورشان را دوست دارند و سوخت موتور نظام انقلاب از مردم است و هر مولفه ای که مشارکت مردم را کمرگ کند باید با آن مولفه ها مقابله کنیم.
وی ادامه داد: دولت با وجود اینکه کشور در تحریم قرار داشت، کارهای بزرگی انجام داد درحالی که در دولت قبلی دیدیم با وجود اینکه خودشان را به ضوابط یک طرفه برجام محدود کرده بودند، بسیاری از پروژه های عمرانی تعطیل بود و آنجا هم که کاری کرده بودند به واسطه اوراق مشارکت بود که دولت بعدی را بدهکار می کرد؛ اما در دولت سیزدهم پروژه ها ادامه یافت و در حوزه بهداشت و عمرانی کارهای خوبی انجام شد که توفیق دولت را نشان می دهد؛ اما دولت باید در زبان گفت وگو با مردم تجدید نظر کند که در ادبیات و رویکردها این تجدید نظر لازم است چراکه بخشی از مشکل ما در حوزه مشارکت عمومی به زبان گفت و گو با مردم باز می گردد البته منظور من زبان یکسویه نیست.
عباس زاده نماینده مردم مشکین شهر در مجلس با تاکید بر اینکه برخی از برنامه‌های مجلس و دولت، اولویت مردم نیست، خاطرنشان کرد: در برخی از مسایل، اولویت ها می توانست بهتر رعایت شود چرا که ورود دولت و مجلس به بعضی از مسایل، اولویت مردم نیست؛ بلکه اولویت مردم بحث اقتدار و عزت کشور، رونق اقتصادی، تولید، مقابله با فساد و اجرای عدالت است و مسایلی که به احوال شخصی و حریم خصوصی مردم بیشتر ربط دارد، دولت و مجلس باید با احتیاط و کار کارشناسی دقیق تر وارد شوند اما کم دقتی در اولویت بندی مطالبات، تاثیر خود را در مشارکت می‌گذارد. متاسفانه شاهد بعضی بدسلیقگی ها در کشور هستیم مردم هم به بعضی از امور حساس هستند که همه نهادها خصوصا آنهایی که پای کار این نظام سیاسی شناخته می شوند، باید بیشتر دقت کنند.

لینک کوتاه:
https://www.nedayelorestan.ir/Fa/News/945339/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

دفاع «رجا نیوز» از «وزیر مجرم»!

یک گام بلند بشردوستانه برای حمایت از غیرنظامیان

آقای پزشیکان! باور داشته باشید که رئیس‌جمهور هستید

جنایت جنگی اسرائیل؛ غزه‌ی بدون برق بر لبه قحطی و تشنگی

«گزارش‌های پوچ و مهمل» در دولت رییسی

حذفی که اسرائیل را شادمان کرد

نفوذ خزنده آذربایجان به همسایه شرقی ایران

بخش دوم بودجه به مجلس برگشت خورد

سرمایه‌گذاری بدون ریسک با 31٫7٪ سود روز شمار

خطری که زنان با یائسگی زودرس را تهدید می‌کند

تیم داوری بازی خیبر و چادرملو اعلام شد

فرماندار: خانه‌های تاریخی بروجرد به بخش خصوصی واگذار شوند

مهمل‏‌بافی ادامه‏‌دار پتروشیمی‌ها و سکوت فولادی‌ها

متفکر آمریکایی: چه اشتباهاتی درباره ترامپ 2 کردم؟

عرضه بنزین و نفت‌گاز کماکان بر بستر سامانه هوشمند سوخت

آیا بر کیفیت کالای خشکبار و آجیل نیز نظارتی وجود دارد؟

فروش 147 هزار میلیارد تومان کالا از طریق مزایده اموال تملیکی

نظر عضو کمیسیون اجتماعی مجلس در مورد حقوق کارگران

هشدار سخنگوی صنعت آب در مورد جیره‌بندی

داستان پر ابهام بازگشت ارزهای صادراتی به کشور

افزایش عرضه گوشت تنظیم بازار برای ثبات بازار

نشست خبری مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اردبیل با رسانه‌ها به مناسبت هفته بزرگداشت شهدا

آیین رونمایی از دو محصول بانک دی با حضور مهندس اوحدی برگزار شد

علیه اصلاح طلبان رادیکال

ناقوس مرگ ناتو

سنگ‌اندازی‌ها تا زمین خوردن پزشکیان ادامه خواهد داشت

یورش به یک تذکر

زمینگیر کردن پزشکیان، حمله به قالیباف

دورزدن مقامات با گزارش‌های «پوچ و مهمل»

آغاز طرح نظارت بر نمایندگی‌های خدمات پس از فروش خودرو

واکنش نماینده کارفرمایان صندوق تامین اجتماعی به حقوق پیشنهادی انجمن صنفی کارگران

کاهش قیمت سکه و طلا در بازار؛ دلار ثابت ماند

ماجرای ضرر چند صد میلیارد تومانی از واردات پیاز

بلایی که گزارش‌های پوچ و مهمل بر سر ایران آورد

الجزیره قطر؛ سانسورچی جنایت جولانی

تعیین حداقل مزد 1404 کارگران به هفته آینده موکول شد

وزیر جهاد کشاورزی: ممنوعیت صادرات برخی اقلام برای تعدیل قیمت‌هاست

جدیدترین برآورد از قیمت مسکن ملی

رئیس انجمن صنفی کارگران: با حقوق 7 میلیونی سفره‌ای برای کارگران باقی نمانده است

11/5 میلیون ایرانی در 9 ماهه امسال به مسافرت خارجی رفته‌اند

پیش‌ بینی برگزاری 18برنامه شاخص برای گرامیداشت هفته شهید در مازندران

کشتیرانی ایران رکورد زد

افزایش تعداد مراکز تجاری ایران در کشورهای غرب آسیا

رئیس انجمن صنفی کارگران: افزایش دستمزد کارگران باید حداقل از 50 درصد باشد

حذف 14 سم پر خطر کشاورزی

سقف برداشت از خودپرداز 300 هزار تومان شد

ثبت نام خودروهای وارداتی تمدید شد

افزایش چند برابری قیمت گوشی در سال آینده تکذیب شد

جام رمضان و محفل شهدایی ویژه ایثارگران در 15 استان کشور برگزار می‌شود

امضا تفاهم‌نامه همکاری بنیاد شهید و امور ایثارگران و دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی دانشگاه تهران