ندای لرستان

آخرين مطالب

ورزش کشتی لرستان در مسیر پیشرفت/ لزوم حمایت مالی و رسانه‌ای ورزشي

ورزش کشتی لرستان در مسیر پیشرفت/ لزوم حمایت مالی و رسانه‌ای
  بزرگنمايي:

ندای لرستان - به گزارش خبرنگار مهر، فرید بهرامی شامگاه شنبه در نشست با خبرنگاران در سخنانی با تقدیر از حمایت‌های اصحاب رسانه از هیئت کشتی و ورزش کشتی در لرستان، اظهار داشت: رسانه‌ها بدون هیچ‌گونه چشم داشتی در این حوزه فعالیت کرده‌اند و این امر قابل‌تقدیر است.
وی با بیان اینکه خدا را شاکریم که در سال 1402، لرستان هم توانست مدال آسیایی ورزش کشتی را از آن خود کند و هم توانست مدال جهانی کشتی را کسب کند، افزود: همه باید از ورزش کشتی استان حمایت کنیم.
رئیس هیئت کشتی لرستان با تأکید بر اینکه همه عزیزان قبل از ما زحمت کشیده‌اند و الان مسئولیت در این حوزه به ما رسیده است، تصریح کرد: ما با 35 نفر بیمه شده در این ورزش‌کار را شروع کردیم، فعالیت در زمان شیوع بیماری کرونا برای برگزاری مسابقات سخت بود.
بهرامی با اشاره به برنامه‌ریزی و تلاش برای عضویت کشتی‌گیران آزاد و فرنگی لرستانی در تیم‌های بزرگسالان و جوانان، عنوان کرد: در کشتی بانوان لرستان نیز هم کسب عناوین و مقام‌های جهانی را داریم، هم ملی‌پوش داریم، هم عنوان کشوری داریم و هم جز پنج تا شش استان اول کشور هستیم.
وی در ادامه با اشاره به اقدامات و برنامه‌ریزی صورت‌گرفته از سوی هیئت کشتی لرستان در حوزه آموزش مربیان و داوران، گفت: بعد از سال‌های سال لرستان توانست یک داور بین‌المللی داشته باشد و «ستوده» در آسیای و بحرین موفق به کسب عنوان درجه یک بین‌الملل شد.
رئیس هیئت کشتی لرستان، بیان داشت: همچنین در حوزه مربیان، «طالب نعمت‌پور» را در کشتی فرنگی بزرگسالان، «دل‌انگیز» در رده سنی جوانان، «دزفولی» در کشتی آزاد، «آزادی» در رده سنی را نونهالان داریم.
بهرامی در ادامه سخنان خود با بیان اینکه کشتی لرستان اسپانسر خاصی ندارد، گفت: کمک‌ها دراین‌رابطه به‌صورت مقطعی است، بااین‌وجود همه تلاش ما این است که کشتی‌گیران لرستانی را در سطح ملی و جهانی معرفی کنیم.
وی، تأکید کرد: لرستان سرزمین ظرفیت‌ها و سرمایه‌های انسانی است، ورزشکارانی در لرستان هستند که به‌راحتی می‌توانند مدال المپیک و جهانی را از آن خود کنند، منتهی این امر به حمایت‌های مالی نیز بر می‌گردد که می‌طلبد از سوی بخش خصوصی و سایر بخش‌ها صورت گیرد.
رئیس هیئت کشتی لرستان با بیان اینکه انتظار داریم رسانه‌ها از کشتی‌گیران و ورزش کشتی لرستان حمایت کنند، بیان داشت: در انعکاس اخبار کشتی، رسانه‌ها کشتی‌گیران استان را حمایت و تقویت کنند.
کد خبر 5865497

لینک کوتاه:
https://www.nedayelorestan.ir/Fa/News/951881/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

دفاع «رجا نیوز» از «وزیر مجرم»!

یک گام بلند بشردوستانه برای حمایت از غیرنظامیان

آقای پزشیکان! باور داشته باشید که رئیس‌جمهور هستید

جنایت جنگی اسرائیل؛ غزه‌ی بدون برق بر لبه قحطی و تشنگی

«گزارش‌های پوچ و مهمل» در دولت رییسی

حذفی که اسرائیل را شادمان کرد

نفوذ خزنده آذربایجان به همسایه شرقی ایران

بخش دوم بودجه به مجلس برگشت خورد

سرمایه‌گذاری بدون ریسک با 31٫7٪ سود روز شمار

خطری که زنان با یائسگی زودرس را تهدید می‌کند

تیم داوری بازی خیبر و چادرملو اعلام شد

فرماندار: خانه‌های تاریخی بروجرد به بخش خصوصی واگذار شوند

مهمل‏‌بافی ادامه‏‌دار پتروشیمی‌ها و سکوت فولادی‌ها

متفکر آمریکایی: چه اشتباهاتی درباره ترامپ 2 کردم؟

عرضه بنزین و نفت‌گاز کماکان بر بستر سامانه هوشمند سوخت

آیا بر کیفیت کالای خشکبار و آجیل نیز نظارتی وجود دارد؟

فروش 147 هزار میلیارد تومان کالا از طریق مزایده اموال تملیکی

نظر عضو کمیسیون اجتماعی مجلس در مورد حقوق کارگران

هشدار سخنگوی صنعت آب در مورد جیره‌بندی

داستان پر ابهام بازگشت ارزهای صادراتی به کشور

افزایش عرضه گوشت تنظیم بازار برای ثبات بازار

نشست خبری مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اردبیل با رسانه‌ها به مناسبت هفته بزرگداشت شهدا

آیین رونمایی از دو محصول بانک دی با حضور مهندس اوحدی برگزار شد

علیه اصلاح طلبان رادیکال

ناقوس مرگ ناتو

سنگ‌اندازی‌ها تا زمین خوردن پزشکیان ادامه خواهد داشت

یورش به یک تذکر

زمینگیر کردن پزشکیان، حمله به قالیباف

دورزدن مقامات با گزارش‌های «پوچ و مهمل»

آغاز طرح نظارت بر نمایندگی‌های خدمات پس از فروش خودرو

واکنش نماینده کارفرمایان صندوق تامین اجتماعی به حقوق پیشنهادی انجمن صنفی کارگران

کاهش قیمت سکه و طلا در بازار؛ دلار ثابت ماند

ماجرای ضرر چند صد میلیارد تومانی از واردات پیاز

بلایی که گزارش‌های پوچ و مهمل بر سر ایران آورد

الجزیره قطر؛ سانسورچی جنایت جولانی

تعیین حداقل مزد 1404 کارگران به هفته آینده موکول شد

وزیر جهاد کشاورزی: ممنوعیت صادرات برخی اقلام برای تعدیل قیمت‌هاست

جدیدترین برآورد از قیمت مسکن ملی

رئیس انجمن صنفی کارگران: با حقوق 7 میلیونی سفره‌ای برای کارگران باقی نمانده است

11/5 میلیون ایرانی در 9 ماهه امسال به مسافرت خارجی رفته‌اند

پیش‌ بینی برگزاری 18برنامه شاخص برای گرامیداشت هفته شهید در مازندران

کشتیرانی ایران رکورد زد

افزایش تعداد مراکز تجاری ایران در کشورهای غرب آسیا

رئیس انجمن صنفی کارگران: افزایش دستمزد کارگران باید حداقل از 50 درصد باشد

حذف 14 سم پر خطر کشاورزی

سقف برداشت از خودپرداز 300 هزار تومان شد

ثبت نام خودروهای وارداتی تمدید شد

افزایش چند برابری قیمت گوشی در سال آینده تکذیب شد

جام رمضان و محفل شهدایی ویژه ایثارگران در 15 استان کشور برگزار می‌شود

امضا تفاهم‌نامه همکاری بنیاد شهید و امور ایثارگران و دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی دانشگاه تهران