ندای لرستان

آخرين مطالب

این ژله صورتی می‌تواند صنعت گوشت را متحول کند علمي

این ژله صورتی می‌تواند صنعت گوشت را متحول کند
  بزرگنمايي:

ندای لرستان - محققان در کره جنوبی می‌گویند روش جدیدی برای ایجاد طعم واقعی در گوشت‌های آزمایشگاهی ایجاد کرده‌اند.

گوشت تولید شده در آزمایشگاه که به آن گوشت کشت شده یا گوشت مبتنی بر سلول نیز گفته می‌شود به عنوان جایگزینی برای گوشت‌های معمولی در حال ظهور است و همان فواید تغذیه‌ای و تجربه حسی را بدون انتشار کربن ارائه می‌دهد.
این گوشت‌ها با پرورش سلول‌های حیوانی به طور مستقیم در آزمایشگاه روی ساختار‌های سه‌بعدی به نام «داربست» رشد می‌کنند و نیاز به پرورش حیوانات را از بین می‌برند.
دانشمندان همه چیز را از کوفته‌های پرورشی گرفته تا استیک‌های پرینت سه بُعدی گرفته شده ساخته‌اند. در حالی که برخی از شبیه‌سازی‌های قبلی از گوشت گاو پرورشی ظاهر و بافت طبیعی داشتند، طبق یک مطالعه جدید، آن‌ها یک عنصر کلیدی را نادیده گرفته بودند و آن طعم بود.
اما در این مطالعه که روز سه‌شنبه در مجله Nature Communications منتشر شد، محققان می‌گویند که گوشتی پرورش داده‌اند که طعم گوشت گاو کبابی را پس از پختن ایجاد می‌کند.
میله لی (Milae Lee)، یکی از نویسندگان مقاله و دانشجوی دکترا در دپارتمان مهندسی شیمی و بیومولکولی در دانشگاه یونسی سئول، می‌گوید: طعم مهم‌ترین عنصر برای ایجاد پذیرش در مورد گوشت پرورشی است.
/

ندای لرستان


لی و همکارانش برای شبیه‌سازی طعم گوشت‌های معمولی، طعم‌های ایجاد شده در طی واکنش مایارد را بازسازی کردند. مایارد یک واکنش شیمیایی است که بین یک اسید آمینه و یک قند کاهنده هنگام اضافه شدن حرارت رخ می‌دهد و طعم لذیذ و ذغالی به همبرگر می‌دهد.
آن‌ها این کار را با وارد کردن یک ترکیب طعمی قابل تغییر در یک هیدروژل مبتنی بر ژلاتین انجام می‌دهند تا چیزی به نام داربست عملکردی را تشکیل دهند که لی آن را به عنوان «ترکیب اصلی گوشت کشت شده» توصیف کرد.
ترکیب طعم دهنده که از یک گروه طعم دهنده و دو گروه اتصال تشکیل شده است تا زمانی که گرم شود در داربست باقی می‌ماند. لی می‌گوید: هنگامی که به مدت پنج دقیقه در دمای 150 درجه سانتیگراد (302 درجه فارنهایت) پخته شود، فعال می‌شود و طعم گوشت را در شبیه‌سازی واکنس مایارد آزاد می‌کند.
به گفته لی، از آنجایی که گوشت پرورش‌یافته هنوز خوراکی نیست، محققان از یک بینی الکترونیکی استفاده کردند که «شبیه‌سازی از سیستم بینی انسان است» تا عطر گوشت‌های کشت‌شده را آزمایش کنند و ببینند که چگونه با گوشت‌های معمولی مقایسه می‌شوند.
به گفته لی، برای این مطالعه، محققان بر روی افزودن طعم «گوشت» تمرکز کردند، اما عامل طعم‌دهنده را می‌توان برای ترکیب طعم‌های دیگر نیز تطبیق داد.
/

ندای لرستان

//" alt="ندای لرستان" width="100%" />


این تحقیق به جای تجاری‌سازی این فرآیند، بر علم پشت طعم‌سازی گوشت‌های آزمایشگاهی متمرکز بود، به همین دلیل است که دانشمندان از مواد غیرغذایی استفاده کردند. لی گفت که آن‌ها معتقدند که این استراتژی را می‌توان برای مواد خوراکی معمولی اعمال کرد.
آن‌ها همچنین قصد دارند محصولات حیوانی مورد استفاده در این فرآیند، از جمله هیدروژل مبتنی بر ژلاتین را کاهش دهند تا به سمت گوشتی حرکت کنیم که در آزمایشگاه تقریبا بدون نیاز به مواد مشتق شده از حیوانات تولید می‌شود.
بر اساس داده‌های سازمان ملل متحد، دامداری مسئول ورود 6.2 میلیارد تُن دی اکسید کربن به اتمسفر در سال است. این حدود 12 درصد از کل انتشارات ناشی از انسان است. تولید گوشت گاو بیشترین میزان کربن را دارد.
گوشت پرورشی به عنوان یک جایگزین سازگار با آب و هوا است، اگرچه برخی مطالعات می‌گویند که تاثیر بالقوه زیست‌محیطی آن می‌تواند اغراق‌آمیز باشد و به یافتن روش‌های تولید کم‌مصرف انرژی بستگی دارد.

لینک کوتاه:
https://www.nedayelorestan.ir/Fa/News/962110/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

مسئله بچه‌های مسئولین

حمله «جوان» به «فراستی»: مسعود جان! سفره امریکا چرب‌تر بود؟!

آدم‌کشی با اسلحه

گزارش «سازندگی» درباره حضور مهاجران افغانستانی‌ در تهران

تفنگ‌های حقیقی و خواهرهای دلتنگ

قیمت خرید تضمینی دانه‌های روغنی مشخص شد

تقسیط بدهی‌های کارخانه نساجی بروجرد

بدهی‌های نساجی بروجرد قسطی شد

ادعایی درباره یک فرد جدید در ماجرای وام‌های نجومی

انتقاد وزیر اقتصاد از بدقولی روسیه برای سرمایه‌گذاری در ایران

بازدید نماینده مردم بروجرد از سردخانه محصولات باغی

13 سارقان تجهیزات مخابراتی در بروجرد دستگیر شدند

13 سارق تجهیزات مخابراتی در بروجرد دستگیر شدند

ثبت نام 883 لرستانی در طرح 40 هزار شهید قرآنی کشور

13 سارق تجهیزات مخابراتی در بروجرد دستگیر شدند

انتقاد روزنامه اصولگرا از انتصابات دولت پزشکیان

نگران برای وفاق

شرط وفاق باور به «حق برابر شهروندان» است

آخرین فرصت خرید اینترنت تابستانی ارزان با تعرفه ویژه

نظرات جدید کارشناسان درباره قیمت اتریوم

رییس اتاق تهران: همه کشورهای دنیا غیر از جیبوتی که جمعه تعطیل است، شنبه و یکشنبه تعطیل هستند

صادرات کارخانه کربنات کلسیم الیگودرز به خارج از کشور

بازگشت ایران به راهبرد صبر استراتژیک

تخم لق زنگزور؛ پهلوی‌ها با واگذاری آرارات ضربه تاریخی به ایران زدند

مجلس ختم طبقه متوسط

سخنگوی صنعت آب: با سال آبی خشک و نسبتا گرم مواجه هستیم

حجت اشراف‌زاده در کنار اهالی سرود/ سرود فجر برگزیدگان خود را شناخت

امید به آینده و امیدآفرینی سرلوحه کار معلم در تراز گام دوم انقلاب باشد

بوی ماه مهر در بازار نوشت افزار سلسله لرستان

آغاز مرمت دو برج تاریخی شهرستان بردسکن

جوی آرام در لرستان

اجرای 14 برنامه شاخص توسط اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان ایلام طی هفته دفاع مقدس

شورای اداری بنیاد شهید و امور ایثارگران استان مازندران برگزار شد

سمی به نام افراط و تفریط

روسیه به ایران فناوری هسته‏‏‏‌ای می‌دهد؟

رخنه چپ در انقلاب

شلیک راهبردی

فرزین: در حال توزیع منابع بین بانک‌ها برای تخصیص وام ازدواج و فرزندآوری هستیم

رئیس‌ کل بانک مرکزی: 100 همت وام ازدواج و فرزندآوری پرداخت شد

ممنوعیت خرید نان با کارت بانکی واقعیت دارد؟

آغاز سال تحصیلی حوزه های علمیه در کوهدشت

96میلیون متر مکعب آب شرب در لرستان مصرف شد

برگزاری محفل انس و الفت خانواده های سپاه خرم آباد

«ال نینو» چگونه باعث بزرگ‌ترین رویداد انقراضی زمین شد؟

طرح های ویژه پلیس،بخشش جرایم و ترخیص در کیش

حضور 26 هزار نوآموز در مدارس لرستان

جاذبه‌های اعجاب‌انگیز خرم‌آباد از «فلک‌الافلاک» تا «گرداب سنگی»!

تقویت فضای کسب و کار می‌تواند در ایجاد اشتغال راهگشا باشد

راه اندازی دادگاه های صلح در حوزه‌های قضایی لرستان

جشن دانش آموختگی دانشجو معلمان در لرستان