ندای لرستان

آخرين مطالب

برگزاری نشست هم‌اندیشی کانون سراسری انجمن‌های صنفی نمایندگان بیمه بیمه دی

برگزاری نشست هم‌اندیشی کانون سراسری انجمن‌های صنفی نمایندگان بیمه
  بزرگنمايي:

ندای لرستان - کانون سراسری انجمن‌های صنفی نمایندگان بیمه دی، طی نشستی با سرپرست این شرکت، معاونین و مدیران ارشد ستادی، به بررسی چالش‌های پیش روی نمایندگان پرداخت.
به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل بیمه دی، دکتر حمیدرضا صفی خانی سرپرست بیمه دی در جمع اعضای کانون سراسری انجمن‌های صنفی نمایندگان شرکت گفت: شبکه فروش و نمایندگان، همراهان و همکاران شرکت محسوب می‌شوند و رشد و سربلندی شرکت در گرو موفقیت ایشان است. بهتر است این نگرش و رویکرد را تقویت نماییم که بیمه دی را به واسطه نمایندگان موفق آن بشناسند. از این رو باید به نیازهای شبکه فروش توجه و تا حد امکان، موانع و چالش‌های پیش روی ایشان را برطرف کنیم.
وی افزود: جهان امروز در معرض تحول است، گردش اطلاعات و دانش و فناوری به سرعت بر روندها و فرآیندها تأثیر می‌گذارد و در لحظه شاهد تغییرات و تحولات هستیم. در حال حاضر، برنامه‌های استراتژیک جای خود را به تفکرات استراتژیک داده‌اند. از این رو، شناسایی نقاط چرخش استراتژیک است که می‌تواند سازمان‌ها را از بحران خارج و به سمت ارتقا پیش ببرد. بنابراین از تحولی که در حال رخ دادن در جهان است و بخشی از آن «تحول دیجیتال» است، گریزی نیست.
دکتر صفی خانی با تأکید بر حوزه «تحول دیجیتال» اظهار کرد: خصوصیت تحول دیجیتال آن است که فقط به الکترونیکی کردن فرآیندها ختم نمی‌شود، بلکه باید ساختارها را بر مبنای آن تغییر داد. اگر تغییرات و تحولات دیجیتال در سطح سازمان دیده شود و مجموعه در برابر آن منعطف باشد، قادر به دگردیسی و ادامه حیات خواهد بود.
سرپرست شرکت بیمه دی نقش شبکه فروش و نمایندگان را در صنعت بیمه حائز اهمیت دانست و تصریح کرد: ارائه دهندگان خدمات بیمه‌ای در مواجهه با تحولات دیجیتال دچار خطر تهدید نیستند بلکه این تحولات می تواند به بهترین شکل در اختیار شبکه فروش بیمه قرار بگیرد و کیفیت و سرعت ارائه خدمت را بالا ببرد. صنعت بیمه عرصه بسیار متنوعی است و نیروی انسانی خبره این صنعت، حذف شدنی نیست.
وی همچنین بیان کرد: شعبه و نمایندگان باید در کنار هم باشند و هیچ رقابتی بین این دو بخش نیست. ارتقای سامانه‌های الکترونیکی و تسهیل گری در فرآیندها، آموزش و همچنین، توسعه سرویس‌های ارزش افزوده می‌تواند در ارتقای عملکرد شبکه فروش موثر باشد و باید به آن توجه شود.
صفی خانی افزود: وضع موجود، نتیجه عملکرد ما در گذشته است و اگر می‌خواهیم وضع موجود خود را تغییر دهیم، باید دیدگاه و عملکرد خود را تغییر داده و تصحیح کنیم. توهم خوب بودن، بزرگترین آفت تعالی است به همین دلیل باید هر لحظه به فکر بهبود و ارتقای وضع موجود باشیم و در این راه، از عقلانیت جمعی بهره گیریم.
وی همچنین درخصوص وصول مطالبات تصریح کرد: درآمدهای وصول نشده، تبعات نامطلوبی برای شرکت دارد و اگر قرار باشد خروجی کارهای ما، به برتری در عرصه رقابت بازار منجر شود، باید عملکرد متفاوتی داشته باشیم و فرآیندها به صورت نظام‌مند، پایشی، انگیزشی و حمایتی اجرا شود.
صفی خانی، نقش شبکه فروش در تحقق اهداف بیمه دی را انکار ناپذیر توصیف کرد و افزود: باید با دیدگاهی همه جانبه و حرفه‌ای، نقش همکاران شبکه فروش در فرآیندهای شرکت را افزایش دهیم. همچنین شاهد حضور بیش از پیش این همکاران در رویدادهای شرکت بوده و حمایت‌های ویژه‌ای از این عزیزان در حوزه‌های مختلف از جمله فرآیندهای حقوقی به عمل آوریم.

لینک کوتاه:
https://www.nedayelorestan.ir/Fa/News/977772/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

رمزگشایی حسن روشن از بحران استقلال/مشکل از خرید های اول فصل است

اتفاقاتی که در مدت پلک زدن رخ می‌دهد/ ویدئو

ارزش زیست‌محیطی یک درخت بلوط 20 میلیارد تومان

12 مصدوم در حوادث رانندگی جاده فیروزآباد

پوسایدون؛ کابوس جدید سواحل آمریکا؟!

تصادف مرگبار در فیروزآباد؛ 3 مرد افغان جان خود را از دست دادند

لرستان، چهارمین مقصد گردشگری نوروزی؛ نیازمند اقدامات پیشگیرانه تصادفات

جانباز 70درصد «قهرمان چاکتن» از مازندران به همرزمان شهیدش پیوست

انتظار برای خرید خانه به بالای 580 سال رسید!

آغاز مرحله دوم طرح کالابرگ الکترونیکی از فردا

پویش «نه به‌تصادف» به افزایش ایمنی سفرهای نوروزی کمک کرده است

عاملان تیراندازی خیابان 30 متری پژوهنده خرم‌آباد دستگیر شدند

تردد در جاده‌های لرستان 32 درصد افزایش یافت

هفت چشمه لرزید

«ماندن در قدرت»؛ رویای تازه ترامپ

محبوب‌ترین خودروی عراقی‌ها

مرغ گران شد

آماری از پروژه‌های عمرانی ناتمام در کشور

«سمفونی نوروز»؛ روایت همبستگی اقوام ایرانی

اعتراض خیبر خرم آباد به داوری دیدار با استقلال: پنالتی ما گرفته نشد!

افزایش 32 درصدی تردد وسایل نقلیه در لرستان

افزایش سرعت باد و بارش‌های پراکنده در روزهای آینده لرستان

فردا سیزده بدر کدام استان‌ ها بارانی می‌شوند؟

تاکید فرمانده یگان حفاظت محیط زیست کشور بر عدم رهاسازی ماهی قرمز در روخانه ها

تعطیلی قلعه فلک الافلاک در روز طبیعت

افزایش 30 درصدی تردد جاده‌ای در لرستان

مراقبت از طبیعت و ایمنی مردم در روز طبیعت ضروری است

لرستان، مقصد اصلی گردشگران در ایام نوروز

سفیدبازی منافقین

گرگیجه ترامپ در مقابل ایران

پایان سلطه صهیونیست‌ها بر هالیوود؛ سکوت دیگر کافی است!

بازی پیچیده واردات خودرو؛ بازار در شوک

رکورد تاریخی توزیع بنزین در کشور ثبت شد

تسلیت فرمانده سپاه لرستان در پی درگذشت مادر «شهید باباخانی»

پس از 7 هزار سال، دوباره زنده شد/ موجودی که قرن‌ها خفته بود

بارش رگباری و پراکنده برای آسمان استان

قلعه دیدنی مظفری سلسله از بناها و جاذبه های تاریخی

12 فروردین سند هویتی ملت ایران

عشق 30 ساله مرد بروجردی به طبیعت

اعتراضات پس از دستگیری رقیب اردوغان شعله‌ور شد

وضعیت بازار مسکن در روزهای عید نوروز

مهم‌ترین چالش‌های اقتصادی 1404؛ بهترین استراتژی سرمایه‌گذاری در سال جدید

احتمال افزایش سقف وام مسکن به 2 میلیارد تومان

تخت گاز صادرات غیرنفتی ایران در 1403؛ غیرنفتی‌ها رکورد 53 میلیارد دلاری را شکستند

تعرفه گمرکی و سود بازرگانی واردات موبایل در سال 1404 ابلاغ شد

کاهش تصادفات جاده‌ای در لرستان

استقبال مسافران نوروزی از جاذبه‌های گردشگری لرستان

تلاش برای توسعه زیرساخت‌های جاده‌ای در لرستان

بازدید 883 هزار مسافر نوروزی از جاذبه‌های گردشگری لرستان

شناسایی 5 مورد تغییر کاربری اراضی کشاورزی در لرستان