پرچم دروغین آرین
مقالات
بزرگنمايي:
ندای لرستان - وطن امروز /متن پیش رو در وطن امروز منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست
پس از انتشار اطلاعاتی مبنی بر نحوه تجاوز احتمالی رژیم صهیونیستی علیه جمهوری اسلامی ایران از سوی منابع آمریکایی، شایعات فراوانی درباره منبع و نحوه درز این اطلاعات منتشر شد. طبق اطلاعات منتشرشده که در روزهای اخیر جنجال فراوانی در محافل رسانهای غربی و عبری برپا کرده است، رژیم صهیونیستی قصد حمله موشکی به خاک جمهوری اسلامی ایران از طریق جنگندههای خود و استفاده از موشکهای دوربرد را دارد.
این اطلاعات نخستین بار در کانال تلگرامی «میدل ایست اسپکتیتور» به نقل از منبعی که هویت نامشخصی داشت فاش شد. این اسناد که مهر محرمانه داشته و متعلق به 15 و 16 اکتبر/ 24 و 25 مهر است، از طریق تصاویر ماهوارهای جمعآوری شده و برای اطلاع اتحاد امنیتی 5 چشم (کشورهای آنگلوساکسون) به اشتراک گذاشته شده بود. در این اسناد، اطلاعاتی از سرزمینهای اشغالی به منظور بررسی حمله تجاوزکارانه احتمالی رژیم صهیونیستی به خاک جمهوری اسلامی ایران جمعآوری شده بود و برای اطلاع کشورهای غربی در دسترس اتحاد 5چشم قرار گرفته بود اما با درز این اطلاعات بحثها و درباره حفاظت اطلاعات در پنتاگون و سایر نهادهای امنیتی غرب بالا گرفته است.
بسیاری از منابع غربی درز اطلاعات محرمانه حمله احتمالی رژیم صهیونیستی به خاک جمهوری اسلامی ایران را کار نفوذیها در سیستم امنیتی آمریکا میدانند؛ ادعایی که برای اثبات آن نیاز به یک اسم وجود داشت و برخی رسانهها نام «آرین طباطبایی» را که هم اکنون به عنوان رئیس دفتر معاون وزیر دفاع ایالات متحده فعالیت میکند، منبع نشت اطلاعات معرفی کردند؛ ادعایی که ابتدا از سوی اسکاینیوز عربی و سپس به صورت گسترده در رسانههای غربی و حتی عبری مطرح شد. معرفی آرین طباطبایی به عنوان یک مسؤول آمریکایی ایرانیتبار که پیش از این نیز در وزارت خارجه به عنوان دستیار رابرت مالی فعالیت میکرد، به عنوان پرچم دروغینی از سوی واشنگتن برای پوشاندن منبع اصلی درز اطلاعات مطرح شده است.
جنیفر گریفین، خبرنگار فاکسنیوز اما این خبر را تکذیب کرد و گفت خودش با خانم طباطبایی صحبت کرده و به گفته او، آرین طباطبایی «امروز در پنتاگون سر کار است، او همچنان مجوز امنیتیاش را دارد و هیچ تماسی از سوی افبیآی، انسیآیاس یا محققان دیآیای با او گرفته نشده است. این خبر غیرمسؤولانه است».
طرح اسم آرین طباطبایی به عنوان منبع درز اطلاعات از سوی برخی منابع خبری بیشتر از همه بر رسانههای عبری تاثیرگذار بود و به نظر میرسد این اقدام به منظور کاهش فشار بر دولت آمریکا انجام شده است. با توجه به اشاره اطلاعات درزشده درباره نحوه تجاوز احتمالی رژیم صهیونیستی و جزئیات تجمع نیروها و تجهیزات و همچنین مانورهای تمرینی رژیم صهیونیستی، به نظر میرسد دلیل اصلی درز اطلاعات نگرانی آمریکاییها از اقدامات خارج از کنترل نخستوزیر رژیم صهیونیستی و کابینه افراطی وی و تبعات آن برای رژیم و دولت بایدن در روزهای منتهی به انتخابات آمریکاست. پیش از این برخی منابع دولت آمریکا از توافق رئیسجمهور این کشور با نخستوزیر رژیم صهیونیستی درباره نحوه تجاوز احتمالی رژیم با هدف جلوگیری از هدف قرار دادن مراکز نفتی و هستهای ایران توسط رژیم صهیونیستی خبر داده بودند و با توجه به تمایل بسیار نتانیاهو برای ادامه جنگ و فرار از آتشبس در منطقه به منظور حفظ موقعیت سیاسی خود و کابینه افراطیاش، این نگرانی از سوی دولت بایدن در ایام منتهی به انتخابات آمریکا وجود دارد که رژیم صهیونیستی دست به اقدامی جنگافروزانه زده و جمهوری اسلامی ایران نیز طبق معادله طراحی شده با چند برابر قدرت به صهیونیستها پاسخ دهد؛ پاسخی که میتواند ناتوانی صهیونیستها را در رهگیری پرتابههای بالستیک و غیربالستیک نیروهای مسلح ایران به همگان ثابت کرده و ضربات شدیدی را بر پیکره ارتش متجاوز بویژه در بخش هوایی آن وارد کند.
از سوی دیگر مقامات فعلی کاخ سفید در روزهای پیش رو از شکستی دیگر در منطقه هراسان هستند و در صورت اقدام احمقانه صهیونیستها موقعیت نماینده دموکراتها در انتخابات پیش رو تضعیف خواهد شد و این وضعیت به نفع رقیب جمهوریخواه آنها و همچنین صهیونیستهای افراطی خواهد بود.
از سوی دیگر ضربه مهلک جمهوری اسلامی ایران در پاسخ به هر گونه تجاوز احتمالی رژیم اشغالگر ناتوانی دولت آمریکا در حفاظت از نزدیکترین متحد خود در منطقه را نشان خواهد داد و در این وضعیت سایر کشورهای منطقه که قصد عادیسازی روابط با رژیم صهیونیستی را داشتند از محاسبات پیشین خود پشیمان خواهد کرد. تجدید نظر درباره محاسبات کشورهای منطقه و تغییر رویکرد آنها با توجه به معادلات جهانی و فاصله گرفتن آنها از دولت آمریکا شکست سنگین دیگری برای واشنگتن به حساب میآید. پیش از این با سفرهای منطقهای وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران به کشورهای منطقه و صحبتهای آنها درباره عدم تمایل به استفاده از خاک و حریم هوایی آنها علیه جمهوری اسلامی ایران، شرایط برای صهیونیستها و متحدان منطقهای آنها سخت شده بود و با توجه به تهدیدات آغاز یک جنگ منطقهای و حتی فرامنطقهای در غرب آسیا برای تمام کشورهای منطقه، ریسک آغاز جنگی جدید از سوی رژیم صهیونیستی با یک کشور بزرگ خاورمیانه مانند جمهوری اسلامی ایران برای کشورهای منطقه و دولت بایدن بسیار بالاست.
به همین دلیل نیز دولت ایالات متحده به دنبال انجام عملیاتی ضعیف و کنترل شده و بدون خسارت و تلفات بالا به خاک جمهوری اسلامی ایران است؛ اقدامی که دولت آمریکا طراح و پشتیبان آن است اما از ترس هدف قرار گرفتن نیروهای آمریکایی در منطقه از اجرای مستقیم آن هراس دارد و از طرف دیگر کنترل لازم را بر رژیم صهیونیستی ندارد تا از ابعاد حمله و تبعات آن مطمئن باشد. از سوی دیگر در پی افزایش سفرهای منطقهای وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و بالا رفتن سطح تهدیدات از سوی مقامات نظامی جمهوری اسلامی ایران مبنی بر پاسخ شدید به هرگونه اقدام احمقانه رژیم کودککش، تجاوز احتمالی رژیم با وقفه طولانی همراه شده و اجماع سیاسی میان صهیونیستها و مقامات آمریکایی و اروپایی برای نحوه اجرای تهدیدات شکل نگرفته است.
حمله احتمالی رژیم صهیونیستی با پاسخ قطعی و سخت جمهوری اسلامی ایران همراه است و در صورت خطای محاسباتی صهیونیستها و حامیان غربی آنها، ناتوانی سامانههای تهاجمی و حتی دفاعی آمریکایی و صهیونیستی به جهانیان اثبات خواهد شد و همین مساله منجر به تغییر معادلات در جبهه جنگ لبنان و غزه به نفع مقاومت خواهد شد.
لینک کوتاه:
https://www.nedayelorestan.ir/Fa/News/984870/