بزرگنمايي:
ندای لرستان - نماینده ولی فقیه در لرستان و امام جمعه خرمآباد گفت: در لرستان گفتار درمانی به پایان رسیده و این استان نیازمند اقدام عملی است.
به گزارش خبرگزاری برنا از لرستان؛ حجتالاسلام والمسلمین سید احمد رضا شاهرخی امروز عصر در آئین تودیع و معارفه استاندار لرستان که با حضور معاون سیاسی وزیر کشور در سالن همایش سازمان جهاد کشاورزی لرستان برگزار شد با اشاره به اینکه گفتمان اصلی در نظام جمهوری اسلامی و دولت اسلامی خدمت به مردم است و کسانی که در نظام وظیفه خدمتگزاری را بر عهده دارند شان آنها خدماتی است که به مردم ارایه میدهند، اظهار کرد: در دولت اسلامی مدیران باید خود را وقف خدمت به مردم و نه وقف خدمت به خود، اطرافیان، خویشاوندان، دستهها و گروهی خاص.
وی با اشاره به اینکه خدمت به مردم دو شکل است یک خدمت در ساعت اداری مشخص شروع و در ساعت مشخص پایان پیدا میکند،
گفت: نوع دیگر خدمت خدمت جهادی و شبانه روزی است که با شوق و اشتیاق و خستگی ناپذیری است.
نماینده ولی فقیه در لرستان افزود: خدمت جهادی را در برخی خدمتگزاران از جمله رییسجمهور شهید مشاهده کردیم.
شاهرخی تاکید کرد: پس از عبادت خدا عبادتی بالاتر از خدمت به مردم نیست.
وی در بخش دیگری از صحبتهای خود با اشاره به اینکه عمده مشکلی که مردم را در دولتها رنج میدهد این است که فعالیت حاکمان در راستای خدمت به مردم نیست یا کمتر است، گفت: در نظام جمهوری اسلامی با توجه به مشکلات داخلی و خارجی اما قطار سازندگی همیشه در حال حرکت بوده و هیچگاه توقف نشده است و این از برکات نظام جمهوری اسلامی است.
نماینده ولی فقیه در لرستان با اشاره به اینکه در خصوص مشکلات لرستان تاکنون بیش از 50 نامه و دیدار با وزرا و رئیس جمهور داشتهام، خاطر نشان کرد: در لرستان گفتار درمانی به اتمام رسیده و نیاز به اقدام و عملیات جهادی است.
شاهرخی بیان کرد: خدمات و پیشرفتها در استانها یکسان نیست در واقع پیشرفت متوازن در کشور واقع نشده است، گفت: برخی استان ها مانند لرستان آب، زمین، معادن محصولات کشاورزی، باغی ، دامی و صنایع گوناگون دارند اما جایگاه مناسبی ندارد.
به گفته وی بودجه استانی برای جهش و تحول کافی نیست، و این اعتباراتی که به صورت متمرکز در اختیار مرکز است به استان اختصاص پیدا نمیکند.
نماینده ولی فقیه در لرستان با اشاره به اینکه وزارت کشور در میان وزارت خانه راهبردی است اما از استانداران سابق حمایت نکرده است، گفت: اگر پس از 4 سال وضعیت پارسیلون، صدر فولاد، فولاد ازنا، سیمان خرمآباد با 40 هزار سهام دار، برجهای دوقلو و پادگان 07 به همین روال باشد استانداری در چشم مردم جایگاه خود را از دست میدهد و خدمتگزاران احساس میکنند که توانایی لازم برای پیشبرد برنامه ها ندارند.
شاهرخی خاطر نشان کرد: نیاز است موضوع بیکاری در استانهای زاگرس نشین از جمله لرستان که رییس جمهور شهید برای آن برنامه خاص داشت مورد توجه قرار بگیرد.
وی بیان کرد: دولت وفاق ملی با اقدام اساسی در حوزه اشتغال تحول ایجاد کرد.
نماینده ولی فقیه در لرستان با اشاره به اینکه در قوه مجریه ما شاهد یک فعالیت جمعی هستیم و فعالیت جمعی وقتی به نتیجه میرسد که همه اعضا فعال هماهنگی همدلی و هم افزایی داشته باشد، گفت: در فعالیت جمعی همه باید متعهد، متخصص و پرکار اهل اندیشه، مشورت و تجربه داشته باشد.
شاهرخی گفت: همه باید به انقلاب اسلامی، ولایت فقیه و قانون اساسی باور داشته باشند و در سخن و عمل آن را نشان دهند همچنین امید و ایمان به این راه داشته باشند.
وی خاطر نشان کرد: مدیران از خواستههای شخصی و تبعیض دوری کنند و از توصیههای فراقانونی از سوی هر مقامی بالاتر و پایینتر داخل و خارج پرهیز کند.
نماینده ولی فقیه در لرستان گفت: همچنین از بکارگیری از افرادی که در مراحل گوناگون نشان دادند که با نظام زاویه دارند نباید در پستهای حساس خود داری کند، همچنین افرادی که سابقه تملق و چاپلوسی در نظام جمهوری اسلامی عرصه برای تاخت و تازه آنها باز نباشد.
شاهرخی با اشاره به تشابه در شهرت با استاندار جدید توضیح داد: ما علاوه بر تشابه شهرت در یک خاندان هستیم اما باید بگویم این انتصاب با توجه به تجارب، سوابق و داشتههای وی بوده و من در این مورد نه شفاهی نه کتبی بی واسطه و با واسطه نقشی و دخالتی در انتصاب نداشتم.
وی از تلاش استاندار سابق تقدیر کرد و گفت: آقای شفقت تمام همت، تجارب و دانش خود را تا آخرین لحظه به کار گرفت در حالی که برخی در چنین شرایطی دنبال کار نبودند وی در سازمان بودجه دنبال بودجه برای استان بود.
انتهای پیام
خبرنگار: امیر محمود داودی نژاد