رحیم سرهنگی : راهکار اصلی مبارزه با مواد مخدر، پر کردن اوقات فراغت خانواده ها است
منطقه آزاد کیش
بزرگنمايي:
ندای لرستان - مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش گفت: استمرار داشتن جزیره پاک و عاری از مواد مخدر، با مشارکت مردم و بهره گیری از تمامی ظرفیت های فرهنگی و اجتماعی میسر است.
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش، رحیم سرهنگی در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر که دوشنبه 7آبان در سالن رازی مرکز همایش های بین المللی کیش برگزار شد؛ با عرض تسلیت و گرامیداشت شهدای پدافند هوایی گفت: بحث فرهنگی و سلامت جامعه یکی از کیان های نظام جمهوری اسلامی ایران است و مبارزه با مواد مخدر هم در مصداق دفاع از کیان فرهنگی کشور است.
وی ادامه داد: یکی از راهکارهای بازدارندگی جامعه از توسعه و پیشرفت، درگیر کردن افراد آن جامعه با مواد مخدر است؛ همانند روش هایی که استثمار جهانی با شیوع بیماری در برخی کشورهای آفریقایی انجام می دهد و آنها را از توسعه دور می دارد. از اینرو آگاهی بخشی به مردم و مشارکت آنان در امر مبارزه با مواد مخدر، مهمترین عامل در ناکام گذاشتن این تفکر است.
سرهنگی با مقایسه شیوع و گسترش مواد مخدر در قبل و بعد از انقلاب اسلامی، به دستاوردهای نظام جمهوری اسلامی در مبارزه با مواد مخدر اشاره کرد و افزود: به مدد انقلاب اسلامی روند گسترش مواد مخدر در کشور کند شد و در این مسیر هزاران شهید در راه باز نایستادن چرخه تولید و توسعه کشور و حمایت از کانون خانواده به شهادت رسیدند.
وی با تاکید بر نقش تاثیرگذار آموزش و پرورش و معاونت ورزش و تفریحات سالم در کنار سایر نهادها برای مبارزه با مواد مخدر و برنامه ریزی برای پرکردن اوقات فراغت دانش آموزان و خانواده ها در کیش افزود: کارورزی و کارآموزی در دوران نوجوانی علاوه بر کسب تجربه و مهارت، باعث پر شدن اوقات فراغت فرد و عدم گرایش به مواد مخدر می شود از اینرو پیشنهاد می شود خانواده ها از این مهم استقبال کنند.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش بر ارتقاء سطح توان تجهیزاتی و اجرایی پلیس کیش با حمایت این سازمان و مشارکت بخش خصوصی در تامین امنیت تاکید کرد و اظهار داشت: اعتیاد منشاء بسیاری از آسیب های اجتماعی است از اینرو بهره مندی از ظرفیت بخش خصوصی در تامین مالی و ارائه راهکار و نیز بخش مردمی در حوزه فعالیت های فرهنگی و اجتماعی از جمله فعالیت های مسجد محور ضروری است.
وی خاطر نشان کرد: اگر برای ظرفیت های فرهنگی جامعه برنامه ریزی نشود؛ ظرفیت های فرهنگی جامعه توسط مواد مخدر یا فحشای دیگری از بین می رود. خانواده یک ظرفیت فرهنگی است و اگر برای خانواده برنامریزی نشود؛ اعضای خانواده جذب ظرفیت های کاذب می شوند.
گفتنی است در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر آمارهای یکساله پلیس مبارزه با مواد مخدر، اقدامات بهزیستی، اقدامات دستگاه های قضایی و بهداشتی و سلامت و برنامه های آموزش و پرورش برای پر کردن اوقات فراغت دانش آموزان با اجرای برنامه های متنوع در مدارس ارائه شد.
لینک کوتاه:
https://www.nedayelorestan.ir/Fa/News/986016/