ندای لرستان

آخرين مطالب

متفکر آمریکایی: نسخه اول ترامپ را فراموش کنید سیاسی

متفکر آمریکایی: نسخه اول ترامپ را فراموش کنید
  بزرگنمايي:

ندای لرستان - اکو ایران /متن پیش رو در اکو ایران منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست
«آشفته» شاید برای توصیف اقدامات ترامپ در دوره‌ی اول مناسب بود، مانند زمانی که ممنوعیت ورود مسلمانان به دلیل پیش‌نویس ضعیف مجبور به اصلاح شد، اما ترامپ 02 به هیچ وجه آشفته نیست. او در حال اجرای یک استراتژی هدفمند برای عملی کردن وعده‌هایش درباره‌ی مسائلی مانند مهاجرت و تعرفه‌ها است.
فرانسیس فوکویاما| من از این که رسانه‌های جریان اصلی همچنان در جهان ترامپ 1.0 (2017-2020) زندگی می‌کنند و از واژه‌هایی مانند «آشفته» یا «معامله‌گرایانه» برای توصیف رفتار دولت جدید استفاده می‌کنند، متعجبم.
«آشفته» شاید برای توصیف اقدامات ترامپ در دوره‌ی اول مناسب بود، مانند زمانی که ممنوعیت ورود مسلمانان به دلیل پیش‌نویس ضعیف مجبور به اصلاح شد، اما ترامپ 2.0 به هیچ وجه آشفته نیست. او در حال اجرای یک استراتژی هدفمند برای عملی کردن وعده‌هایش درباره‌ی مسائلی مانند مهاجرت و تعرفه‌ها است. او ممکن است از لحاظ تاکتیکی بلوف بزند، مثلاً اعمال تعرفه بر کانادا و مکزیک و سپس تعلیق آن‌ها، اما این بخشی از یک استراتژی مذاکره است.
به همین ترتیب، اقداماتی که توسط ایلان ماسک، DOGE و راس ووت (مدیر OMB) انجام شده، بر اساس راهبرد پروژه 2025 است که چهار سال در حال تدوین بوده است. برخی اقدامات فردی، مانند توقف بودجه‌ی فدرال، به شکل ضعیفی اجرا شدند، اما آنچه شاهدش هستیم یک برنامه‌ی هدفمند برای نابودی «دولت پنهان» است. این آشفتگی نیست، هرچند که ممکن است برای کسانی که در معرض این اقدامات هستند، چنین به نظر برسد.
همین مسئله درباره‌ی واژه‌ «معامله‌گرایانه» نیز صدق می‌کند. این کلمه معمولاً برای القای این معنا استفاده می‌شود که بسیاری از اقدامات ترامپ، ریشه در یک جهان‌بینی منسجم یا مجموعه‌ای از ارزش‌های مشخص ندارند. این مسئله تا حدی درست است، اما در اینجا نیز نوعی انسجام پنهان وجود دارد: اقدامات ترامپ کاملاً خودمحورانه هستند، یا در راستای قدرت و منافع شخصی‌اش، یا بر اساس یک نوع رئالیسم کلاسیک قرن نوزدهمی که در آن قدرت‌های بزرگ، بدون در نظر گرفتن ارزش‌ها یا ایدئولوژی، صرفاً به دنبال افزایش قدرت خود هستند. من در پست قبلی‌ام درباره‌ این موضوع نوشتم.
در آستانه‌ی انتخابات نوامبر گذشته، بسیاری از جمهوری‌خواهان میانه‌رو استدلال می‌کردند که دوره‌ی اول ترامپ چندان هم بد نبود و بر همین اساس به او رأی دادند. اما در دوره‌ی دومش، ترامپ نشان می‌دهد که یک رادیکال تمام‌عیار است، به شکلی که چنین چیزی را در سیاست آمریکا تاکنون ندیده‌ایم، گویی ولادیمیر لنین را انتخاب کرده‌ایم!
پس دیگر از واژه‌هایی مانند «آشفته» و «معامله‌گرایانه» برای توصیف شخصیتی که کاملاً هدفمند عمل می‌کند، استفاده نکنید.

لینک کوتاه:
https://www.nedayelorestan.ir/Fa/News/1011349/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

روسیه و چین در تولید تسلیحات از آمریکا پیشی می‌گیرند

ایران باید فوری تصمیم گیری کند

بودجه 43 هزار میلیاردی تلویزیون؛ نمک به زخم مخاطب

چرا پیروزی روسیه در اوکراین به معنای شکست آمریکا در خاورمیانه است؟

میدان رقابت نخبگان علمی با رویکرد جدید و بین‌المللی در «جایزه ملی ایثار»

سیاست فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امورایثارگران با همفکری و نیازسنجی از تشکل‌ها تدوین می‌شود

ترامپ به رویای 30 ساله ایران ستیزانه نتانیاهو چراغ سبز نشان می‌دهد؟

مقابله با گردش مالی چند هزار میلیاردی قمار در فضای مجازی

خسارت 8 هزار میلیارد تومانی طرح ورود LPG به سبد سوخت خودروها

رئیس جمهور مأموریت‌های مهم وزارت اقتصاد را شرح داد

بهمن پیروز برای صندوق‌های طلا؛ تحلیلی بر بازار بازار ارز و سکه

پیش بینی قیمت طلا و سکه 2 اسفند 1403

روایت تجارت نیوز از فاجعه‌بار شدن بازدهی بورس در هفته پایانی بهمن

شمارش معکوس برای یارانه‌های جدید

خط فقر روی پیشانی سالخوردگان

مسابقات وزنه برداری ایثارگران سراسر کشور به مناسبت بزرگداشت روز شهید برگزار می‌شود

ثاقب فرد مشاور مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش در امور اقتصادی شد

اجرای طرح ضربتی نظارت بر بازار کوهدشت

موعد بازخواست

تریبون خیال‌بافان؛ مدعی دلار 20 هزار تومانی در تلویزیون!

تصمیم‌گیری در ریاض

موانع توسعه مناسبات تهران-پکن

پهلوی با اینترنت به مونیخ رسید!

مشکلات اقتصادی چاره دارد، اگر حامیان حاشیه‌ساز دولت بگذارند

اعتراض کیهان به «هم‌جبهه دانستن تندروها و ترامپ»

قالیباف بر سر دوراهی پاستور و تندروها

ماجرای داروغه‌های ناتینگهام در اقتصاد ایران؛ منشا تورم امروز کجاست؟

تا 200 میلیون تسهیلات بدون ضامن ویپاد

دو خبر مهم برای متقاضیان خودرو

سخنگوی هیات رئیسه مجلس: دهک‌های پایین نباید مالیات بر ارزش افزوده بدهند

فعال کارگری و کارشناس بازار کار: دستمزد کارگران باید متناسب با شرایط اقتصادی باشد

همتی: بدنبال ورود جدی بخش خصوصی به اقتصاد هستیم

کارشناس بازار سرمایه: همه در ایران رانت‌جو شده‌اند

قیمت زعفران دست‌نیافتنی‌تر شد

پیش بینی قیمت دلار 2 اسفند 1403

جزئیاتی درباره خرید در طرح جدید کالابرگ

تفاهم‌نامه ساماندهی 20هزار مسکن ویژه خانواده شهدا و ایثارگران

درصدد هستیم فرزندان شهدا در صندوق قرض الحسنه شاهد عضو شوند

جریمه واحدهای متخلف قهوه‌فروشی در بروجرد

سر بی کلاه اروپا

اصولگرایان نگران عملکرد مجلسی‌‎ها

سودای دبیرخانه

مدیران دلار تثبیت شدند

سال درخشان برای لاماری ایما؛/ استقبال گسترده مشتریان از آخرین مرحله فروش محبوب‌ترین کراس اور بازار

اصلاحات پول در بلاروس؛ درس‌هایی برای اقتصاد ایران

رنگ سبز تابلوی طلا و سکه؛ دلار در کانال 92 هزار تومانی باقی ماند

تحلیل اکوایران از رسیدن ناترازی به بودجه

عملکرد مناسب و قابل دفاع شرکت سرمایه‌گذاری دستاورد دی

واگذاری ایران خودرو به بخش خصوصی همچنان در حال بررسی!

پیشنهاد کارشناسی برای بهبود معیشت مردم