ندای لرستان

آخرين مطالب

هم وام بگیرید، هم سود کنید / تنها 5 روز مانده تا ساخت یک باکس و دریافت وامی معادل 10 برابر موجودی آن اقتصادي

هم وام بگیرید، هم سود کنید / تنها 5 روز مانده تا ساخت یک باکس و دریافت وامی معادل 10 برابر موجودی آن
  بزرگنمايي:

ندای لرستان - ad / تصور کنید یک وام 20 میلیون تومانی بگیرید و برای بازپرداخت آن نیازی به پرداخت هیچ سودی نباشد، حالا تصور کنید این رقم تبدیل شود به 100 میلیون تومان یا حتی 1 میلیارد تومان. شاید چنین پیشنهادی در دنیای مالی غیرممکن به نظر برسد، اما بلوبانک سامان در جدیدترین کمپین خود این معادله را کاملا تغییر داده است. بلو در کمپینِ « 1404 آرزو » فرصتی کم‌نظیر برای دریافت یک وام با مبلغ قابل‌توجه و بدون دغدغه‌های معمول بانکی در اختیار کاربران خود قرار داده است؛ این کمپین مسیر جدیدی را در ارائه تسهیلات مالی ترسیم کرده است. مسیری که در آن کاربران نه تنها وام می‌گیرند، بلکه به‌واسطه عدم پرداخت سود، عملا سود هم می‌کنند!
وامی بدون حتی یک ریال سود
بلو در این کمپین فرصت دریافت وام با شرایط ویژه‌ای را برای کاربران خود فراهم کرده است. در این کمپین، 1404 نفر از کاربران بلو به قید قرعه وامی بدون سود، ضامن، کارمزد و ... معادل 10 برابر پس‌انداز خود، دریافت می‌کنند. کاربران بلو برای شرکت در این کمپین، تا 10 اسفند ماه فرصت دارند یک باکس پس‌انداز با نام «1404 آرزو» ساخته و مبلغی را (حداقل 2 میلیون تومان) به آن واریز کنند. مبلغ موجود در این باکس قابل برداشت است و مسدود نمی‌شود اما با توجه به اینکه مبلغ این وام، معادل 10 برابر موجودی باکس «1404 آرزو» است، حداقل موجودی باکس «1404 آرزو» تا 25 اسفند معیار تعیین کننده‌ی مبلغ وام کاربران خواهد بود.
بنابراین کاربران بلو برای شرکت در این کمپین باید تا 10 اسفندماه باکس «1404 آرزو» را ساخته، آن‌ را حداقل 2 میلیون تومان شارژ کنند و تا 25 اسفند به موجودی باکس خود دست نزنند، چرا که از 10 تا 25 اسفند، حداقل موجودی باکس «1404 آرزو» معیار تعیین‌کننده مبلغ وام کاربران است.
این وام از 20 میلیون تومان تا بی‌نهایت با بازپرداخت 12 ماهه و بدون سود و هر هزینه‌ی دیگری قابل دریافت است. تصور کنید که کمترین مبلغ ممکن برای وارد شدن به قرعه‌کشی را به باکس «1404 آرزو» واریز کردید؛ 2 میلیون تومان. در صورت برنده شدن در قرعه‌کشی، مبلغ 20 میلیون تومان وام خواهید گرفت. 
سود را فراموش کنید؛ اصل وام را بپردازید
 همه ما برای گرفتن وام، با یک سوال اساسی مواجه می‌شویم؛ آخرش چقدر باید برگردونم؟ می‌ارزه؟ فرض کنید یک وام با مبلغ 100 میلیون تومان با بازپرداخت 12 ماهه و با سود 20 درصد بگیرید، باید در نهایت با مبلغی حدود 120 میلیون تومان وام خود را تسویه کنید، اما در این کمپین، دقیقا همان 100 میلیون تومان را پس می‌دهید. این وامِ بدون سود را با مبالغ بالاتر تصور کنید، فرصتی است که نمی‌توان به راحتی از کنارش گذشت.
حالا وقتش رسیده که تصور کنیم، با گرفتن این وام، چه کارهایی که نمی‌شود با آن کرد. در واقع با شرکت در این کمپین و برنده شدن در قرعه‌کشی، نه تنها می‌توانید وام‌ بدون ضامن و وثیقه بگیرید، بلکه می‌توانید با پرداخت نکردن هیچ سودی، سود کنید؛ تصور کنیم با این سودی که با گرفتن این وام در جیب‌مان می‌مانند، چه کارهایی می‌توان انجام داد: 
با گرفتن وام 100 میلیون تومانیِ بدون سود، 20 میلیون تومان در جیب شما می‌ماند!
تعویض لپ‌تاپ، رفتن به یک سفر داخلی جذاب، ثبت‌نام در یک دوره آموزشی، خرید یک موبایل جدید، خرید یک دوچرخه یا اسکوتر و ... با این مبلغ شدنی‌است. 
با گرفتن وام 1 میلیارد تومانیِ بدون سود، 200 میلیون تومان در جیب شما می‌ماند!
با این مبلغ عوض کردن ماشین قدیمی، سرمایه‌گذاری در یک استارتاپ، رفتن به یک سفر خارجی، خرید پیانو، تبدیل اتاق خواب به سینمای خصوصی و کارهای جذاب دیگر امکان‌پذیر است. 
برای شرکت در این کمپین تا 10 اسفند باید باکس «1404 آرزو» را ساخته و مبلغ مورد نظر خود را به باکس واریز کنید و تا 25 اسفند به موجودی باکس خود دست نزنید. این فرصت برای همه‌ی کاربران بلو (حتی کسانی که در بازه کمپین حساب باز کردند) فراهم شده تا بدون پرداخت حتی یک ریال سود و کارمزد، وامی 10 برابر پس‌انداز خود را به قید قرعه دریافت کنند و از آن مهم‌تر، تنها اصل وامی که دریافت کردند را پس دهند. نه خبری از سود است، نه هزینه‌های اضافه، نه استرس محاسبه اقساط سنگین و نه حتی پیدا کردن ضامن یا وثیقه.

لینک کوتاه:
https://www.nedayelorestan.ir/Fa/News/1012167/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ترامپ چه نقشه‌ای برای روسیه دارد؟

پای لنگ رسانه ملی

خطری که دولت پزشکیان را تهدید می‌کند

واشنگتن به دنبال ایجاد محور امریکایی - عربستانی - روسی است

از دوره « احمدی‌نژاد» دولتمردان غیرپاسخگو شدند

بوسه‌ای‌ که جهان را مبهوت کرد

ساختار جدید سامانه هوشمند سوخت در حال پیاده‌سازی است

دو خبر درباره حراج شمش طلا و معاملات بازار ارز تجاری

مناظره داغ در موضوع مسکن؛ منافع صنفی یا رفع مشکلات مردم؟

کارشناس مسکن: ارائه تسهیلات مسکن در ایران عقب افتاده ترین نوع آن در دنیاست

پیش بینی قیمت دلار 6 اسفند 1403

سایپا در صف واگذاری؛ نارنجی‌پوشان به سرنوشت ایران خودرو دچار می‌شوند؟

اختلافات خانوادگی اوزجان دنیز به دادگاه کشیده شد

کشف شگفت‌انگیز در نقطه‌ای که حضرت موسی دریا را شکافت، استخرهای شور مرگبار!

نمایی از کوهنوردان نجات‌یافته اشترانکوه

چه چیزی تغییر کرده است؟

نگاهی به سفر یک‌روزه لاوروف به تهران

اول؛ آموزش و پرورش

دولت نهان

آقای پزشکیان به داد بیت‌المال برسید

آزمون خردورزی؛ تحلیل مرعشی از استیضاح وزیر اقتصاد

مذاکره می‌خواهید چرا به ضرب‌المثل رحم نمی‌کنید؟!

باید از تفوق دیدگاه‌های رادیکال جلوگیری کرد

سناریوهای استیضاح

پیش بینی بورس هفته اول اسفند 1403

ادامه روند کاهش نرخ طلا و ارز؛ سکه بهار آزادی پرچمدار کاهش قیمت شد

فردا بانک‌های استان تهران تعطیل اما شعب کشیک دایر است

فردا بورس‌ها فعال هستند

صادرات سیب زمینی و حبوبات به مدت 2 ماه ممنوع شد

2 کوهنورد مفقودشده پیدا شدند

ادارات و مراکز آموزشی لرستان دوشنبه تعطیل شدند

روایت تجارت نیوز از زنگ خطر جیره‌بندی آب

هم وام بگیرید، هم سود کنید / تنها 5 روز مانده تا ساخت یک باکس و دریافت وامی معادل 10 برابر موجودی آن

ریزش قیمت دلار، طلا و سکه را در مسیر نزولی قرار داد

برنامه تشکیل کمیته مشترک ایران و روسیه برای توسعه همکاری‌های معدنی

بسته شدن آزادراه پل زال ـ خرم‌آباد از ساعت 13 تا 15

دو کوهنورد مفقودشده اراکی پیدا شدند

کشف‌وضبط 75 میلیارد ریال کالای قاچاق در لرستان

پیشنهاد افزایش 30 تا 40 درصدی حقوق کارگران در کمیسیون اجتماعی و موافقت ضمنی رییس جمهور

جزئیات شرایط جدید واردات اتوبوس و کشنده اعلام شد

سرویس «سفر اشتراکی» اسنپ در تهران و کرج آغاز به‌کار کرد / کمک به کاهش آلودگی هوا با یک سفر ارزان‌تر

زنگنه: شورای هماهنگی سران قوا مصوبه‌ای درباره ارز نداشته است

3.4 میلیارد برگه سهم در فرابورس خرید و فروش شد

جدال بر سر سقف درآمد سردفتران

افزایش سن بازنشستگی ابلاغ شد

کیش نگین خلیج فارس است و امیدوار به درخشش بیش از پیش این جزیره هستیم.

برف، ارتباط 120 روستای دلفان را مسدود کرد

75 میلیارد ریال کالای قاچاق در لرستان کشف و ضبط شد

خطوط تلفن کوهنوردان مفقودشده در اشترانکوه ردیابی شد

ثبت 11 میلیون تردد خودرو در جاده‌های لرستان