ندای لرستان

آخرين مطالب

عضو اتاق بازرگانی: اگر اصناف و تجار قانع نشوند، تعطیلی پنج‌شنبه ها اجرا نمی‌شود سیاسی

عضو اتاق بازرگانی: اگر اصناف و تجار قانع نشوند، تعطیلی پنج‌شنبه ها اجرا نمی‌شود
  بزرگنمايي:

ندای لرستان - ایلنا /یک عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی ایران گفت: اگر تجار و اصناف اقناع نشوند که تعطیلی روز پنج‌شنبه لازم و به‌جاست، هر قانونی هم مجلس تصویب و دیگر نهادها تائید کنند به مرحله اجرا نمی‌رسد زیرا مردم باید لزوم انجام قانون را بپذیرند.
یک عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی ایران گفت: اگر تجار و اصناف اقناع نشوند که تعطیلی روز پنج‌شنبه لازم و به‌جاست، هر قانونی هم مجلس تصویب و دیگر نهادها تائید کنند به مرحله اجرا نمی‌رسد زیرا مردم باید لزوم انجام قانون را بپذیرند.
محمدرضا توکلی‌زاده، عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی ایران در واکنش به موافقت نمایندگان مجلس با تعطیلی روزهای پنج‌شنبه‌ گفت: اگر مجلس قانون تعطیلی روز پنج‌شنبه را تصویب کرده پس تمام کشور باید مشمول این قانون شود و اگر گفته می‌شود بانک‌ها و گمرکات در کنار برخی دیگر از سازمان‌ها مشمول تعطیلی روز پنج‌شنبه نیستند این سوال پیش می‌آید که اتخاذ این سیاست یک بام و دو هوا چه ضرورتی دارد چرا که گر تعطیلی روز پنج‌شنبه قانون است باید مثل تعطیلی روز جمعه مشمول همه شود.
وی افزود: ابهام دیگر در موضوع افزایش روزهای تعطیل هفته این است به چه دلیل پنج‌شنبه به روز دیگری مانند شنبه ارحجیت دارد؟ تاکید بازرگانان بر تعطیلی روز شنبه علاوه بر روز جمعه تقویت ارتباطات بین‌المللی و افزایش زمان برای برقراری تعاملات فرامرزی بود، با تعطیلی جمعه و شنبه در ایران همزمان با تعطیلی شنبه و یکشنبه در جهان قطع ارتباط ایران و جهان به سه روز در هفته می‌رسید اما لازم است اکنون نمایندگان مجلس توضیح دهند که با تعطیلی پنج‌شنبه و افزایش زمان قطع روابط ایران و جهان به چهار روز چه منفعت اقتصادی برای کشور تعریف شده است؟
بازار
توکلی‌زاده تصریح کرد: در اوضاع کنونی، اقتصاد کشور به دیگر امور ارحجیت دارد و باید در اتخاذ سیاست‌هایی از این دست اقتصاد، عامل تعیین‌کننده باشد که متاسفانه نیست.
عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی ایران این مصوبه مجلس را حاکی از عدم توجه قوه مقننه به درخواست‌های بخش خصوصی دانست و عنوان کرد: شماری از فعالان اقتصادی کشور به کل با افزایش روزهای تعطیل فارغ از اینکه شنبه باشد یا پنج‌شنبه با این استدلال مخالف هستند که اقتصاد ایران تاب و تحمل دو روز تعطیلی در هفته را ندارد، کسبه از جمله این افراد هستند و اصناف از تعطیلی دو روز در هفته بیشترین آسیب را متحمل می‌شوند بنابراین تعطیلی روی پنج‌شنبه برای هر گروهی مفید باشد برای تولید و تجارت مضر است و اقتصاد کشور در شرایطی نیست که این تعطیلی را نیز در کنار چالش‌های دیگر متحمل شود.
توکلی‌زاده تصریح کرد: ضمن اینکه اگر تجار و اصناف اقناع نشوند که تعطیلی روز پنج‌شنبه لازم و به‌جاست، هر قانونی هم مجلس تصویب و دیگر نهادها تائید کنند به مرحله اجرا نمی‌رسد زیرا مردم باید لزوم انجام قانون را بپذیرند که قانون را اجرا کنند و قانون مصوب مجلس مبنی بر تعطیلی پنج‌شنبه‌ها با اقتضائات کار و زندگی روزمره مردم همخوانی ندارد.

لینک کوتاه:
https://www.nedayelorestan.ir/Fa/News/1013465/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

دانشمندان برای اولین بار تصاویری از استراتژی سرّی سرطان ثبت کردند

حیات دوباره جوان کوهدشتی به چند بیمار نیازمند

رسانه های اصلاح طلب به دنبال بی‌ثباتی کشور؟!

پیش‌بینی دلار 100 هزار تومانی در دولت سابق

کنار رفتن ظریف با میانجی‌گری روسیه مرتبط است؟

سرگیجه در سیاست خارجی ایران

نمادسازی جعلی از هنر صهیونیسم در آکادمی اسکار

عضو اتاق بازرگانی: اگر اصناف و تجار قانع نشوند، تعطیلی پنج‌شنبه ها اجرا نمی‌شود

نحوه استعلام چک برای دریافت کننده از طریق سرویس پیامکی

آخرین تحولات در جلسات تعیین دستمزد کارگران

مطالبات کادر درمان لرستان تا آخر سال پرداخت می‌شود

پرتره یک سخنران تندرو

قطع ارتباط 4 روزه ایران با بازارهای جهانی

فعال اصلاح طلب: «بقای» جمهوری اسلامی برای تندروها مهم نیست

با تندروها امکان سازش و وفاق وجود ندارد

پنجشنبه‌ها، جمعه می‌شود؟

آقای پزشکیان! قرار ما این نبود

فساد دبش؛ حامیان دولت رئیسی طلبکار شدند

میانجیگری روسیه و عواقب آن

زمان واریز کالابرگ برای دهک‌های 4 تا 7 اعلام شد

کار هست، نیروی ماهر نیست

بازارهای جهانی در شوک تعرفه‌های ترامپ

باند جنایتکار رسانه‌ای ساسی مانکن / قاتل موزیکال شخصیت بچه‌های ایران

هدیه بیفوما به تراکتور؛ سپاهان در خانه متوقف شد

یک‌دندگی در مجلس بر سر تعطیلی شنبه

روزنامه اصولگرا: دولت مهم‌ترین عامل تعیین‌کننده در مدیریت بازار ارز است

پیچیدگی مواجهه با واسطه‌گری روسیه

100میلیون دلار برای اختلاف‌افکنی

صحنه پیش روی تهران و واشنگتن

رشد 22 درصدی صادرات ایران به کشورهای عضو اوراسیا

پیشی گرفتن تورم از دستمزد

عضو کمیسیون انرژی: تابستان سختی خواهیم داشت

5میلی‌گرم طلا بدون قرعه‌کشی هدیه بگیرید

معاون اجرایی رئیس‌جمهور: تأمین ارز نیازهای ضروری مردم بدون وقفه انجام خواهد شد

دیدید زلنسکی وطن‌فروش بود و نه قهرمان دفاع از اوکراین؟

آب سردی که آمریکا روی سر «عاشقان مذاکره» ریخت

اعتراض عضو کارگزاران به ساده‌لوحی درباره مذاکره با آمریکا

تهدید تند چین: برای هر گونه جنگی آماده‌ایم!

پشت پرده افزایش فشار تندروها علیه دولت

ضرورت صرفه‌جویی 20 درصدی در مصرف آب شرب

واریز سود سهام عدالت متوفیان برای وراث همراه با سود 1402

هنرمندان درباره مهدی یراحی چه گفتند؟

تشدید نظارت بر نرخ‌های اعلامی بلیت در نوروز 1404

واقعیت پنهان یک پیش‌بینی ارزی

سوخت‌گیری با حساب بانکی از ماه‌های آینده

چرا زعفران ایرانی بدون بسته‌بندی و داخل گونی صادر می‌شود؟

قیمت سکه‌های دور‌ جدید پیش فروش اعلام شد

برق‌دزدی 700 هزار ماینر غیرمجاز در کشور

اگر این گروه خونی را دارید احتمالاً بیشتر عمر خواهید کرد

سرمقاله وطن امروز/ آزادی به سبک آمریکای ترامپ