ندای لرستان

آخرين مطالب

حجم کل معاملات بازار ارز تجاری از 5.6 میلیارد دلار گذشت اقتصادي

حجم کل معاملات بازار ارز تجاری از 5.6 میلیارد دلار گذشت
  بزرگنمايي:

ندای لرستان - مهر / حجم کل معاملات بازار ارز تجاری مستقر در مرکز مبادله ارز و طلای ایران طی دو جلسه معاملاتی روز یکشنبه 19 اسفند ماه به 140.2 میلیون دلار (معادل ارزش دلاری) رسید که به تفکیک نوع ارز شامل 167.9 میلیون درهم، 58.8 میلیون دلار، 227.8 میلیون یوآن و 3.9 میلیون یورو بوده است.
همچنین بانک مرکزی از ابتدای سال جاری تا 20 اسفند ‎ماه مبلغ 63 میلیارد و 471 میلیون دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی و دارو، تجاری و بازرگانی و خدمات، تأمین کرده است.
حجم کل معاملات در بازار ارز تجاری نیز از ابتدای فعالیت این بازار تا امروز، 5 میلیارد و 619 میلیون دلار بوده است که به تفکیک نوع ارز شامل 8 میلیارد و 82 میلیون درهم، 2 میلیارد و 285 میلیون دلار، 6 میلیارد و 394 میلیون یوآن، 241 میلیون یورو و 542 میلیون روبل بوده است. طی این دوره 20 هزار و 538 معامله در نتیجه 32 هزار و 372 ثبت سفارش به روش معاملاتی جورسازی (مچینگ) انجام گرفت.
بازار
همچنین تعداد 8 هزار و 980 بازرگان طی دوره مذکور معاملات خود را از طریق کارگزاران یا بانک‌های عامل در این سامانه انجام داده‌اند.
این گزارش حاکی است از ابتدای سال جاری تا 20 اسفند ماه نیز بانک مرکزی مبلغ 63 میلیارد و 471 میلیون دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی و دارو، تجاری و بازرگانی و خدمات، تأمین کرده است.
در این مدت برای کالاهای اساسی و دارو 13 میلیارد و 280 میلیون دلار، برای کالاهای تجاری و بازرگانی مبلغ 48 میلیارد و 969 میلیون دلار و برای خدمات یک میلیارد دلار و 222 میلیون دلار تأمین ارز صورت گرفته است
بر اساس این گزارش، بانک مرکزی برای واردات کالاهای اساسی و کشاورزی 10 میلیارد و 361 میلیون دلار و برای دارو، مواد اولیه دارویی و تجهیزات پزشکی 2 میلیارد و 918 میلیون دلار ارز تأمین کرده است و در مجموع طی مدت مذکور 13 میلیارد دلار و 279 میلیون دلار برای کالاهای اساسی و کشاورزی و دارو و تجهیزات پزشکی را با نرخ 28,500 تومان و با هدف حمایت از مصرف‌کنندگان و دسترسی اقشار جامعه به کالاهای ضروری با قیمت ارزان‌تر تأمین شد.
بر این اساس از ابتدای سال جاری تا امروز میزان کل تأمین ارز صنایع مبلغ 48 میلیارد و 969 میلیون دلار بوده است که میزان ارز تأمینی برای گروه‌های «صنایع حمل و نقل و خودرو» 8 میلیارد و 717 میلیون دلار، «ماشین آلات و تجهیزات تولید» 5 میلیارد و 787 میلیون دلار، «صنایع معدنی» 5 میلیارد و 309 میلیون دلار، «صنایع شیمیایی و پلیمری» 5 میلیارد و 144 میلیون دلار، «صنایع تجهیزات برق و الکترونیک» 5 میلیارد و 92 میلیون دلار،، «منسوجات و پوشاک» یک میلیارد و 874 میلیون دلار و «سایر صنایع» 17 میلیارد و 46 میلیون دلار تا پایان روز 20 اسفند ماه سال جاری بوده است.
گفتنی است، نرخ بازار ارز تجاری در روز دوشنبه 20 اسفند ماه 1403 در تالار حواله ارز مبادله دلار با نرخ 68 هزار و 292 تومان، مبادله یورو با نرخ 73 هزار و 977 تومان، مبادله درهم با نرخ 18 هزار و 595 و مبادله یوآن 9 هزار و 440 تومان بود. همچنین در تالار اسکناس ارز، دلار با نرخ 70 هزار و 204 تومان، یورو با نرخ 76 هزار و 48 تومان، درهم با نرخ 19 هزار و 116 تومان و یوآن با نرخ 9 هزار و 705 تومان مورد مبادله قرار گرفت.

لینک کوتاه:
https://www.nedayelorestan.ir/Fa/News/1013895/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

آخرین وضعیت تحویل حقابه ایران از سوی افغانستان؛ سد لار خشک شد

دستگیری عامل تیراندازی در کوهدشت

کشف آثاری از نئاندرتال‌ها در غار قمری خرم‌آباد

مخالفت معاون وزیر صمت با آزاد شدن واردات لوازم خانگی

تصویب 900 میلیون دلار سرمایه‌گذاری خارجی در کشور

کشورهای آفریقایی و آسیایی؛ مشتری خاص قطعات خودرویی ایرانی

کشف فرار مالیاتی 1700 میلیارد تومانی یک طلافروشی

اعلام برترین نمایندگی های موسسه آموزشی علوم و فنون کیش درسال 1403

صدای ترامپ

یک تحلیلگر: ایران با توافق محدود موافق است

یک حقوقدان: خودرو وسیله ارتکاب جرم بی حجابی نیست

سیگنال حذف ظریف به دنیا

صفحه جدید در مناسبات تهران و ریاض

حجم اسکناس‌های در جریان کشور چقدر است؟

حجم کل معاملات بازار ارز تجاری از 5.6 میلیارد دلار گذشت

7پژو 207 جایزه‌ی خرید بیمه خودرو از بیمه‌دات‌کام

آغاز تحویل 4500 واحد مسکن ملی در پرند

عیدی امسال، تو جیب جا نمیشه

هشدار سازمان بازرسی در مورد گرانفروشی بلیت هواپیما

پیش‌بینی افزایش 5 درصدی مصرف بنزین تهران در نوروز

علت خالی شدن سدهای تهران چیست؟

آرامش در بازار خودرو؛ رانا پیشتاز کاهش قیمت‌ها

قدیمی‌ترین ارز دیجیتال جهان به زیر 80 هزار دلار رسید

جنگ چقدر به ایران نزدیک است؟

خنجر ارزی شرکت‌های دولتی و شبه‌دولتی به پهلوی اقتصاد!

پایداری‌چی‌ها هدفی جز تخریب دولت و انتقام از پزشکیان ندارند!

ایران آماده مذاکره هسته‌ای؟

بازی شیطان با مذاکره

دیپلمات پیشین: تماس میان ایران و آمریکا باید برقرار شود

تولید کالاهای اساسی در کدام استان‌ها بیشتر است؟

احتمال قطعی‌های برنامه‌ریزی شده آب تهران در ماه‌های آینده

سکه عقب‌نشینی کرد؛ ادامه روند صعودی قیمت طلا

خطر تعطیل سیاست

تداوم تیره روزی‌های بورس پس از استیضاح همتی

آمار به‌روز داده‌های ساخت و ساز مسکن به‌زودی منتشر می‌شود

طراحی دو سناریو برای آینده اقتصاد ایران؛ برنامه ملی رشد ابلاغ شد

چگونه بهترین هتل را در یزد رزرو کنیم؟

این افراد مشمول سود سهام عدالت نمی‌شوند

هزینه نمایش وب سایت شما در رتبه‌های برتر چقدر است؟

تکذیب واردات برنج فاسد به کشور

اتحادیه صنف خشکبار تهران: کمبودی در عرضه خشکبار و آجیل نداریم

آغاز به کار قطارهای تهران به وان پس از 5 سال

گزارش مرکز آمار از کوچک شدن سفره مردم

ارائه خدمات 24 ساعته فرودگاه کیش با ارتقاء زیرساخت های نرم افزاری و سخت افزاری

پنج تن مواد مخدر در الیگودرز امحا شد

برنج و گوشت تنظیم بازار در لرستان توزیع می‌شود

زیرسازی و آسفالت نشدن برخی معابر در خرم‌آباد

سرمقاله وطن امروز/ فلسفه و تفسیر قرآنی

سرمقاله اطلاعات/ نبرد نابرابر دولت با ناترازی و گسست

آیا جاه‌طلبانه‌ترین پروژه بن سلمان شکست خورده است؟