ندای لرستان

آخرين مطالب

اعلام آرای استیناف استقلال، خیبر خرم آباد و مهاجم سابق پرسپولیس اجتماعي

اعلام آرای استیناف استقلال، خیبر خرم آباد و مهاجم سابق پرسپولیس
  بزرگنمايي:

ندای لرستان - برنا - گروه ورزشی: کمیته استیناف آرای جدیدی را در خصوص چند پرونده اعلام کرد.
آزای مربوط به چند پرونده کمیته استیناف اعلام شد.
به گزارش سایت رسمی فدراسیون فوتبال، آرای صادره به شرح زیر است:
*در خصوص استیناف باشگاه فرهنگی ورزشی اتحاد کهکیلویه، به طرفیت آقای رضا عباسی، نسبت به رأی کمیته وضعیت بازیکنان فدراسیون فوتبال که به موجب آن حکم به محکومیت تجدیدنظرخواه به پرداخت مبلغ 570 میلیون ریال بابت اصل خواسته و پرداخت مبلغ 21 میلیون و 945 هزار ریال بابت هزینه دادرسی در حق تجدیدنظرخوانده صادر گردیده است، ملاحظه می‌گردد تجدیدنظرخواه بی آن که مدعی تأدیه بخشی از مبلغ دستمزد تجدیدنظرخوانده باشد، بدون ارائه دلیل یا بیان استدلالی مدعی بی‌اعتباری قرارداد منعقده میان طرفین بوده و از سوی دیگر، بیان داشته است که تجدیدنظرخوانده در ابتدای فصل، اردوی تیم را ترک کرده و در تمرینات باشگاه شرکت ننموده و به علت مسائل انضباطی از سوی باشگاه جریمه گردیده است و همچنین حضور مؤثری در تمرینات و بازی‌های رسمی نداشته است، در این خصوص قابل ملاحظه است که اولاً؛ قرارداد منعقده میان اشخاص مادامی که دلیلی مبنی بر بطلان یا انحلال و بی‌اعتباری آنها وجود نداشته است، معتبر و میان طرفین لازم‌الاتباع است و در ما نحن فیه، تجدیدنظرخواه مدعی است که قرارداد طرفین، یک میلیون تومان بوده بی آن که نسخه‌ای از قرارداد مستند ادعای خویش ارائه نماید، ثانیاً؛ عدم حضور مؤثر در تمرینات و مسابقاتِ باشگاه، گذشته از آن که تعیین چنین موضوعی مبتنی بر هیچ‌گونه معیار عینی نیست، بر فرض ثبوت و اثبات نیز مفید اختیار قانونی برای باشگاه جهت کاهش دستمزد مندرج در قرارداد نمی‌باشد، چه آن که در قرارداد طرفین نیز شرطی در این خصوص مشاهده نمی‌شود، ثالثاً؛ در خصوص ادعای تجدیدنظرخواه مبنی بر جریمه بازیکن به علت مسائل انضباطی، نامبرده روگرفتی از تصمیم صادره توسط باشگاه در این خصوص و دلیلی مبنی بر آن که تصمیم صادره در طی یک فرایند دادرسی عادلانه که تضمین‌کننده قواعد و اصول بنیادین آیین دادرسی از جمله حق دفاع، اصل تناظر و اصل رسیدگی دومرحله‌ای و پیش‌بینی حق اعتراض نسبت به تصمیم متخذه باشد، به این مرجع ارائه نکرده است؛ لذا با عنایت به مجموع محتویات پرونده و استدلالات مندرج در رأی صادره، ایراد و اعتراض مؤثری که خدشه بر دادنامه معترض‌عنه وارد نماید بعمل نیامده، مستنداً به ماده 17 آئین دادرسی کمیته وضعیت بازیکنان فدراسیون فوتبال ضمن رد اعتراض، دادنامه صادره، عیناً تائید و اعلام می‌گردد.
رأی صادره قطعی است. *در خصوص استیناف باشگاه فرهنگی ورزشی خیبرخرم آباد، به طرفیت آقای محمود شفیعی با وکالت آقای سید احد علوی رضوی، نسبت به رأی کمیته وضعیت بازیکنان فدراسیون فوتبال که به موجب آن حکم بر محکومیت تجدیدنظرخواه به پرداخت مبلغ 3 میلیارد و 200 میلیون ریال بابت اصل خواسته و پرداخت مبلغ 123 میلیون و 200 هزار ریال بابت هزینه دادرسی در حق تجدیدنظرخوانده صادر گردیده است، ملاحظه می‌گردد که تجدیدنظرخواه بی آن که مدعی تأدیه باقی مانده دستمزد قراردادی بازیکن به میزان خواسته باشد، قائل به لزوم کسر بیست درصد از مبلغ قرارداد منعقده میان طرفین مستند به شرط مندرج در قرارداد به جهت عدم صعود تیم باشگاه به لیگ برتر است، در این خصوص قابل توجه است که شروطی که اختیار کاهش میزان دستمزد بازیکن را تا میزان دلخواهی به باشگاه می‌دهد، به جهت یکجانبه‌بودن، یک شرط «خودسرانه» (Arbitrary Clause) تلقی می‌گردد، چرا که تعیین میزان دستمزد بازیکن را در عمل، در ید اراده باشگاه قرار داده و اعمال آن سبب برهم خوردن تعادل قراردادی شده و عموماً در جهت منافع باشگاه‌ها به عنوان طرف قوی‌تر قرارداد‌ها عمل می‌کند که با استفاده از جایگاه برتر خود در هنگام انعقاد قرارداد، چنین شروطی را در قرارداد قید می‌کنند و از سوی دیگر همان گونه که کمیته محترم وضعیت بازیکنان بدان اشاره نموده است، عدم صعود تیم یک باشگاه به لیگ بالتر، معلولی است که علل متعدد داشته و قابل انتساب به عملکرد یک بازیکن به تنهایی نمی‌باشد تا بدان جهت بتوان قائل به امکان کاهش دستمزد وی شد، بنابراین شرط مذکور، معتبر تلقی نمی‌گردد؛ لذا با عنایت به مجموع محتویات پرونده و استدلالات مندرج در رای صادره، ایراد و اعتراض موثری که خدشه بر دادنامه معترض عنه وارد نماید بعمل نیامده، مستنداً به ماده 17 آئین دادرسی کمیته وضعیت بازیکنان فدراسیون فوتبال ضمن رد اعتراض، دادنامه صادره، عیناً تائید و اعلام می‌گردد. رأی صادره قطعی است.
*در خصوص استیناف باشگاه فرهنگی ورزشی خیبرخرم آباد، به طرفیت آقای مجتبی لطفی با وکالت آقای سید احد علوی رضوی، نسبت به رأی کمیته وضعیت بازیکنان فدراسیون فوتبال که به موجب آن حکم بر محکومیت تجدیدنظرخواه به پرداخت مبلغ 4 میلیارد ریال بابت اصل خواسته و پرداخت مبلغ 154 میلیون ریال بابت هزینه دادرسی در حق تجدیدنظرخوانده صادر گردیده است، ملاحظه می‌گردد که تجدیدنظرخواه بی آن که مدعی تأدیه باقی مانده دستمزد قراردادی بازیکن به میزان خواسته باشد، قائل به لزوم کسر بیست درصد از مبلغ قرارداد منعقده میان طرفین مستند به شرط مندرج در قرارداد به جهت عدم صعود تیم باشگاه به لیگ برتر است، در این خصوص قابل توجه است که شروطی که اختیار کاهش میزان دستمزد بازیکن را تا میزان دلخواهی به باشگاه می‌دهد، به جهت یکجانبه‌بودن، یک شرط «خودسرانه» (Arbitrary Clause) تلقی می‌گردد، چرا که تعیین میزان دستمزد بازیکن را در عمل، در ید اراده باشگاه قرار داده و اعمال آن سبب برهم خوردن تعادل قراردادی شده و عموماً در جهت منافع باشگاه‌ها به عنوان طرف قوی‌تر قرارداد‌ها عمل می‌کند که با استفاده از جایگاه برتر خود در هنگام انعقاد قرارداد، چنین شروطی را در قرارداد قید می‌کنند و از سوی دیگر همان گونه که کمیته محترم وضعیت بازیکنان بدان اشاره نموده است، عدم صعود تیم یک باشگاه به لیگ بالاتر، معلولی است که علل متعدد داشته و قابل انتساب به عملکرد یک بازیکن به تنهایی نمی‌باشد تا بدان جهت بتوان قائل به امکان کاهش دستمزد وی شد، بنابراین شرط مذکور، معتبر تلقی نمی‌شود؛ لذا با عنایت به مجموع محتویات پرونده و استدلالات مندرج در رای صادره، ایراد و اعتراض موثری که خدشه بر دادنامه معترض عنه وارد نماید بعمل نیامده، مستنداً به ماده 17 آئین دادرسی کمیته وضعیت بازیکنان فدراسیون فوتبال ضمن رد اعتراض، دادنامه صادره، عیناً تائید و اعلام می‌گردد. رأی صادره قطعی است.
*در خصوص استیناف باشگاه فرهنگی ورزشی استقلال تهران، به طرفیت آقای علیرضا علی‌نقیان، نسبت به رأی کمیته وضعیت بازیکنان فدراسیون فوتبال که به موجب آن حکم به محکومیت تجدیدنظرخواه به پرداخت مبلغ یک میلیارد و 500 میلیون ریال بابت اصل خواسته و پرداخت مبلغ 57 میلیون و 750 هزار ریال بابت هزینه دادرسی در حق تجدیدنظرخوانده صادر گردیده است، ملاحظه می‌گردد تجدیدنظرخواه بی آن که مدعی تأدیه بخشی از مبلغ دستمزد تجدیدنظرخوانده باشد، به جهت «عدم ثبت قرارداد منعقده میان طرفین در امور مالی و دبیرخانه باشگاه»، خواستار نقض دادنامه تجدیدنظرخواسته شده است، این در حالی است که صِرف عدم ثبت قرارداد‌های منعقده میان باشگاه و اشخاص دیگر در امور مالی و دبیرخانه یک باشگاه، از اسباب بی‌اعتباری قرارداد منعقده نخواهد بود؛ و حسب بند 10 ماده 19 مقررات نقل و انتقالات و تعیین وضعیت بازیکنان، قرارداد به محض امضای طرفین معتبر و الزام آور است لذا با عنایت به مفاد قرارداد طرفین و عدم ارائه هر گونه دلیلی از سوی تجدیدنظرخواه مبنی بر پرداخت بخشی از دستمزد تجدیدنظرخوانده و نظر به مجموع محتویات پرونده و استدلالات مندرج در رأی صادره، ایراد و اعتراض موثری که خدشه بر دادنامه معترض عنه وارد نماید بعمل نیامده، مستنداً به ماده 17 آئین دادرسی کمیته وضعیت بازیکنان فدراسیون فوتبال ضمن رد اعتراض، دادنامه صادره، عیناً تائید و اعلام می‌گردد. رأی صادره قطعی است.
*در خصوص استیناف باشگاه فجر شهید سپاسی شیراز نسبت به رای کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال که به موجب آن حکم بر برائت باشگاه صنعت نفت آبادان مبنی بر استفاده از بازیکن غیرمجاز بنام آقای ابوالفضل بابادی عکاشه در بازی فی مابین دو تیم از سری مسابقات لیگ دسته اول کشور، بدین توضیح که باشگاه تجدیدنظرخواه در لایحه تجدیدنظرخواهی مدعی است باشگاه تجدیدنظرخوانده به رغم اطلاع از محرومیت بازیکن مذکور در بازی مقابل این تیم از بازیکن یاد شده استفاده نموده است با بررسی محتویات پرونده و امعان نظر در لایحه اعتراضیه تجدیدنظرخواه و ضمائم پیوست آن همچنین پاسخ واصله از کمیته محترم وضعیت بازیکنان فدراسیون فوتبال در خصوص چگونگی ابلاغ به بازیکن فوق الذکر و با عنایت به مجموع محتویات پرونده و استدلالات مندرج در رای صادره، ایراد و اعتراض موثری که خدشه بر دادنامه معترض عنه وارد نماید بعمل نیامده، مستنداً به ماده 106 مقررات انضباطی فدراسیون فوتبال ضمن رد اعتراض دادنامه صادره، عیناً تائید و اعلام می‌گردد. رای صادره قطعی است.
*در خصوص استیناف باشگاه فرهنگی ورزشی صنعت مس رفسنجان، به طرفیت آقای گادوین منشا با وکالت آقای عارف عارف‌نیا، نسبت به رأی کمیته وضعیت بازیکنان فدراسیون فوتبال که به موجب آن حکم به محکومیت تجدیدنظرخواه به پرداخت مبلغ 88 هزار و 900 دلار و مبلغ 900 میلیون ریال بابت اصل خواسته و پرداخت مبلغ یک میلیارد و 307 میلیون و 313 هزار و 740 ریال بابت هزینه دادرسی در حق تجدیدنظرخوانده صادر گردیده است، حسب لایحه تجدیدنظرخواهی، ملاحظه می‌گردد که تجدیدنظرخواه ازجمله، مدعی لزوم کسر هزینه‌های پرداخت‌شده بابت تهیه بلیط برای بازیکن، عدم تعلق پاداش برد یازده مسابقه به علت عدم حضور مؤثر بازیکن در تمامی یازده بازی مذکور و لزوم کسر سی درصد از مبلغ قرارداد بنا بر تصمیم کمیته انضباطی باشگاه است. در این خصوص قابل‌توجه است، اولاً؛ گذشته از آن که مطابق بند 3 از ماده 6 قرارداد منعقده میان طرفین، ایاب و ذهاب داخلی و بین‌المللی در راستای انجام وظائف قراردادی، جزء «تعهدات باشگاه» قید شده است، و قطعاً که تعهد مذکور شامل هزینه ایاب و ذهاب شخصی بازیکن نمی‌گردد، مطابق قواعد عمومی قراردادها، شخصی که دین دیگری را ادا می‌کند، تنها در فرض مأذون‌بودن از سوی مدیون، حق مراجعه به وی را دارد و در ما نحن فیه نیز که باشگاه، اقدام به پرداخت هزینه‌های تهیه بلیط بازیکن نموده است، در واقع مبادرت به تأدیه دین وی نموده و فرض بر اینست که تهیه بلیط برای سفر شخصی بازیکن به درخواست ایشان بوده لذا مبلغ یک میلیارد و 505 هزار و 741 میلیون و 751 ریال معادل سه هزار دلار بر ذمه بازیکن مستقر است که تهاتر می‌شود ثانیاً؛ درخصوص شرط تحقق استحقاق بازیکن به پاداش پیروزی در هر مسابقه، حسب مداقه در بند 3 از ماده 4 قرارداد منعقده میان طرفین، ملاحظه می‌گردد که معلق‌علیه تحقق پاداش موضوع شرط مذکور، به طور مطلق، «برد هر بازی» قید شده است و دلیلی مبنی بر تقید آن به حضور مؤثر بازیکن در پیروزی کسب‌شده موجود نیست، ضمن آن که احراز ملاک تأثیر یا عدم تأثیر عملکرد یک بازیکن در کسب پیروزی یک تیم ورزشی، مبتنی بر هیچ‌گونه معیاری نبوده و نبایست شروط قراردادی را به‌گونه‌ای تفسیر کرد که اِعمال یا عدم اعمال آنها در ید اراده یکی از طرفین قرار گیرد، ثالثاً؛ پیرامون ادعای تجدیدنظرخواه مبنی بر لزوم کسر سی درصد از مبلغ قرارداد مستند به تصمیم کمیته انضباطی باشگاه با دقت در اوراق و محتویات پرونده و ملاحظه تصمیم یادشده، حکایتی از آن که چنین تصمیمی در یک فرایند دادرسی عادلانه که تضمین‌کننده قواعد و اصول بنیادین دادرسی از جمله اصل رسیدگی دومرحله‌ای و پیش‌بینی حق اعتراض به تصمیم متخذه باشد، نداشته و معتبر شمرده نمی‌شود و اصل، تعهد باشگاه به ایفای تعهد قراردادی خویش مبنی بر پرداخت کامل دستمزد بازیکن مطابق قرارداد منعقده است؛ لذا با عنایت به مجموع محتویات پرونده و استدلالات مندرج در رأی صادره، ایراد و اعتراض مؤثری که خدشه بر اساس دادنامه معترض‌عنه وارد نماید بعمل نیامده، مستنداً به ماده 17 آئین دادرسی کمیته وضعیت بازیکنان فدراسیون فوتبال ضمن رد اعتراض، دادنامه صادره با اصلاح 88 هزار و 900 دلار به 85 هزار و 900 دلار و اصلاح هزینه دادرسی بر مبنای محکوم به اصلاحی تائید و اعلام می‌گردد. رأی صادره قطعی است.
انتهای پیام/ 

لینک کوتاه:
https://www.nedayelorestan.ir/Fa/News/1015359/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

بازدهی بازارها در سال 1403؛ نیم‌سکه اول شد، بورس آخر!

ورود دادستانی تهران به ماجرای گرانی بلیت هواپیما

آیا بر سکوهای فروش آنلاین طلا نظارتی وجود دارد؟

نماینده مجلس: توان مقابله با قاچاق کالا در مرز وجود ندارد

ادعایی درباره گرانفروشی 700 درصدی ایرلاین‌ها

تقویت سامانه بارشی در لرستان با آغاز سال 1404

مراسم تحویل سال نو در جوار گلزار شهدای گمنام بهشت زهرای تهران برگزار می‌شود

آخرین چهارشنبه سال درکیش با شادی وآرامش سپری شد

جهش بیمه دی در بازار سرمایه با مجوز افزایش 111 درصدی سرمایه شرکت

عضو پیشین شورای اطلاعات ملی آمریکا: ترامپ خواهان جنگ با ایران نیست

شرط اعمال بخشودگی جرائم مالیات بر ارزش افزوده

نفت ایران؛ از استعمار تا استقلال

سخنگوی اتحادیه صادرکنندگان فرآورده‌های نفت: حذف برق و گاز ایران، نصف عراق را به خاموشی می‌برد

سهم تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج، فرزندآوری و مسکن در بودجه 1404 چقدر است؟

جدیدترین قیمت برنج خارجی

عارف: حل ناترازی آب اولویت اصلی در 6 ماه آینده است

واردات خودروی کارکرده در 1404 کلید می‌خورد؟

مصدومیت 172 لرستانی در حوادث چهارشنبه‌سوری

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران خواستار شد: ضرورت تشکیل تیم مددکاری توسط فرزندان شاهد شاغل در بنیاد

دیپلماسی دولت چهاردهم زیر پتک تندروها

دستورالعمل ثبت‌نام مجردها در طرح‌های حمایتی مسکن ابطال شد

جزئیات بیمه گوشی و لب تاپ دانشجویان

بخشنامه دستمزد 1404 کارگران ابلاغ شد

منظور: دو‌ دهک بالا، نیمی از انرژی را مصرف می‌کنند

گفتگوی تلفنی نفت را ارزان کرد

192 مصدوم چهارشنبه‌سوری در لرستان/ هیچ فوتی گزارش نشد

«شیرز» دره‌ ایرانی که شما را به آمریکا می‌برد

طی یک هفته دولت چقدر حقوق پرداخت کرد؟

توصیه مدیرعامل شرکت پخش فرآورده های نفتی: در ایام عید حتما کارت سوخت همراه داشته باشید

قالیباف جداول بودجه 1404 را ابلاغ کرد

قیمت اونس طلا می‌تازد

اصلاح و بهسازی نقاط حادثه‌خیز الیگودرز

بازار خرم آباد در آستانه سال 1404

آماده‌سازی 11 مدرسه پلدختر برای اسکان مسافران نوروزی

پیش بینی آب و هوای لرستان برای فردا پنجشنبه 30 اسفند 1403

لرستان در تابستان 1403؛ ماجرای مرگ «آی‌نور» و اهدای زندگی «یوسف»

افزایش 100 درصدی مصدومان چهارشنبه‌سوری در لرستان

جزئیات کشتار علویان توسط نظام جولانی

یک اتفاق عجیب درباره سقف برداشت از خودپردازها

مدیرعامل انجمن تخصصی چای: چای ایرانی امسال 120 درصد رشد قیمت داشت

دولت عیدی معلولان را قطع کرد؟

پرداخت خسارت افت قیمت خودرو در حق بیمه شخص ثالت لحاظ نشد

زمان قطعی برق خرم آباد امروز چهارشنبه 29 اسفند (خاموشی برق)

مامور قلابی در محور اراک -بروجرد دستگیر شد

مهره خوشبختی سبزها برای نجات آمد

حال و هوای بازار شب عید در خرم‌آباد/اینجا هم رونق نیست‌+فیلم

لرستان در بهار 1403؛ از کاوش جدید قلعه اسرارآمیز تا سلام به لیگ برتر

رفتار و منش فرزندان شهدا برگرفته از فرهنگ ایثار و شهادت است

اردوهای یک روزه برای خانواده شهدا و ایثارگران در ماه مبارک رمضان برگزار شد

هزینه سفره هفت سین در نوروز 1404 چقدر است؟