ندای لرستان

آخرين مطالب

آغاز اجرای طرح کنترل بهره‌برداران پرمصرف آب سیاسی

آغاز اجرای طرح کنترل بهره‌برداران پرمصرف آب
  بزرگنمايي:

ندای لرستان - ایلنا /سخنگوی صنعت آب کشور از اجرای طرح تشدید کنترل مصرف آب از فروردین‌ماه خبر داد و با اشاره به اهمیت اصلاح الگوی مصرف آب گفت: مشترکان پرمصرف آب شناسایی شده و اقدامات لازم برای مدیریت مصرف آن‌ها انجام خواهد شد.
عیسی بزرگ‌زاده سخنگوی صنعت آب برنامه وزارت نیرو برای شناسایی و کنترل بهره‌برداران پرمصرف آب را تشریح کرد.
بزرگ‌زاده با تأکید بر اینکه مصرف آب در ایران باید مطابق با استانداردهای جهانی تنظیم شود، اظهار داشت: برای مناطق مختلف کشور، با در نظر گرفتن شرایط اقلیمی، الگوی مصرف مشخصی تعریف شده است. به‌عنوان مثال، اقلیم تهران با یزد یا تبریز متفاوت است و میزان مصرف متناسب با شرایط هر منطقه تعیین می‌شود.
وی افزود: مشترکانی که بین یک تا دو برابر الگو مصرف کنند، در دسته پرمصرف و آن‌هایی که بیش از دو برابر مصرف کنند، در دسته بدمصرف قرار می‌گیرند.
بزرگ‌زاده با ارائه آمار، به وضعیت مصرف آب در تهران اشاره کرد و گفت: حدود یک‌سوم تهرانی‌ها در محدوده الگوی مصرف قرار دارند، 65 درصد بین یک تا دو برابر الگو مصرف می‌کنند و 5 درصد از مشترکان بدمصرف محسوب می‌شوند.
بازار
وی تأکید کرد مصرف بیش از دو برابر الگو پذیرفتنی نیست و باید برای مدیریت آن اقدامات جدی صورت گیرد.
اصلاح پلکانی قیمت آب در برنامه هفتم توسعه پیش‌بینی شده است​
سخنگوی صنعت آب کشور همچنین به موضوع قیمت‌گذاری آب اشاره کرد و گفت: در حال حاضر، هزینه‌ای که از مشترکان دریافت می‌شود، کمتر از قیمت تمام‌شده تولید و توزیع آب است. این در حالی است که تولید و انتقال آب هزینه‌های قابل‌توجهی دارد، ازجمله احداث سدها، سامانه‌های انتقال و تصفیه، که هزینه‌های ملی را افزایش می‌دهد.
وی افزود: در برنامه هفتم توسعه، قانون‌گذار این اجازه را داده است که قیمت آب به‌صورت پلکانی اصلاح شود تا مصرف بی‌رویه کاهش یابد. در شرایطی که کشور با تنش آبی روبه‌رو است، این سیاست برای حفظ منابع آب ضروری به نظر می‌رسد.
کاهش هدررفت آب با استفاده از فناوری‌های جدید
بزرگ‌زاده همچنین بر اهمیت کنترل هدررفت آب تأکید کرد و گفت: در حال حاضر، یکی از چالش‌های مهم صنعت آب، میزان هدررفت در شبکه توزیع است. تنها در تهران، طول شبکه لوله‌کشی به 21 هزار کیلومتر می‌رسد و در سطح کشور این رقم صدها هزار کیلومتر است. اصلاح و بازسازی تمام این شبکه‌ها در کوتاه‌مدت ممکن نیست، اما با استفاده از فناوری‌های پیشرفته مانند سیستم‌های التراسونیک و تجهیزات هوشمند، می‌توان نقاط بحرانی با بیشترین میزان نشتی را شناسایی و اصلاح کرد.
وی هدف‌گذاری برای کاهش حداقل یک‌سوم از میزان هدررفت آب را کاملاً عملی دانست و افزود: با کنترل‌های هوشمند، علاوه بر جلوگیری از هدررفت، می‌توان میزان مصرف هر مشترک را به‌دقت اندازه‌گیری کرد و مصرف پرمصرف‌ها را مدیریت کرد.
به گفته سخنگوی صنعت آب، طرح کنترل مصرف بهره‌برداران پرمصرف آغاز شده و به‌تدریج با جدیت بیشتری اجرا خواهد شد.
وی اظهار امیدواری کرد که با اجرای این طرح، مدیریت بهتری بر منابع آبی کشور صورت گیرد و رفاه عمومی تحت تأثیر مصرف بی‌رویه برخی مشترکان قرار نگیرد.

لینک کوتاه:
https://www.nedayelorestan.ir/Fa/News/1015692/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ورود سامانه بارشی به لرستان/ هواشناسی 1 فروردین

پایان سردرگمی کرایه تاکسی‌ها در خرم‌آباد؛ اعمال نرخ ثابت از یکم فروردین

اردوی نوروزی آکادمی فراز هوش در خرم آباد برگزار می شود

ویدئوی یکی از نیروهای جولانی از کشتار علویان سوریه (زیرنویس فارسی)

قیمت مدل‌های مختلف پیکان

دبدار نوروزی مدیرعامل منطقه آزاد کیش با نوروزبانان بی نوروز در ایستگاه آتش‌نشانی

گزارش CNN از مخوف‌ترین زندان جهان (زیرنویس فارسی)

تلاش‌های دیپلماتیک برای بازگرداندن اسرائیل به آتش‌بس

هشدار نخست وزیر قطر درباره پیامد حمله به تاسیسات ایران بر کشورهای خلیج فارس

اولین واکنش وزیر صمت به شعار سال

ثبت بیش از 130 میلیون تردد در جاده‌های لرستان

فرودگاه وبندرگاه کیش با آمادگی کامل به گردشگران نوروزی خدمات دهی می کنند

قمار بزرگ اسرائیل

قیمت طلا در بازارهای جهانی جهش کرد

جزئیات بارندگی‌ها در لرستان؛ بیشترین بارش‌ها در «شول آباد» ثبت شد

فرمانده یگان حفاظت اراضی کشاورزی خرم‌آباد معرفی شد

هشدار هواشناسی سطح نارنجی برای آسمان لرستان صادر شد

زمان واریز سهمیه بنزین فروردین‌ماه اعلام شد

اسکان 5762 مسافر نوروزی در مراکز اقامتی آموزش‌وپرورش لرستان

ثبت بیش از 130 میلیون تردد خودروها در جاده‌های لرستان

مردم دلفان پیکر شهید مهران پیری را تا آرامگاه ابدی بدرقه کردند

مسعود پزشکیان در 1403: و ناگهان ریاست‌جمهوری

متفکر آمریکایی: آیا ترامپ، ایالات متحده را به عقب می‌برد؟

مصرف بی‌سابقه بنزین در روزهای پایانی 1403

قیمت جهانی نفت افزایش یافت

اسکان 5762 مسافر نوروزی در مراکز فرهنگیان لرستان

وزیر جهاد کشاورزی: سال 1404 در سایه وفاق فرصت‌های نو برای پیشرفت کشاورزی ایران فراهم می‌کنیم

بسته شدن پرونده مسکن مهر در نیمه نخست 1405

دستگیری قاتل مسلح در محور شیراز-فیروزآباد

اولویت اول ما حمایت از تولید و سرمایه‌گذاری است

پیام تبریک مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش به مناسبت آغاز سال نو

سامانه بارشی قوی در راه لرستان

حال و هوای بازار اقلام اساسی در آستانه نوروز

بازار سیاه پول نو عیدی؛ وقتی 10 میلیون تومان 11 میلیون تومان فروخته می‌شود!

وزیر صمت: جهش صنعت با سرمایه‌گذاری محقق می‌شود

لرستان| تشکیل 65 پرونده تخلف صنفی در پلدختر

اسکان 5762 مسافر نوروزی در مدارس لرستان

توزیع 10 تن برنج در بازار پلدختر

واردات شمش طلا بدون ثبت سفارش مجاز است

آغاز اجرای طرح کنترل بهره‌برداران پرمصرف آب

تأکید بر کاهش وابستگی به واردات و افزایش امنیت دارویی در سال جدید

ماجرای ایجاد آمار غیرواقعی با بی دقتی در اظهارنامه‌های گمرکی

اعمال ضرایب کاهشی در قالب اعتبار مالیاتی برای برخی مودیان

افزایش نرخ سوخت هواپیما از ابتدای سال 1404

سرمایه‌گذاری برای تولیدکلید رفع گرانی، تورم و شاخص فلاکت در لرستان

دلیل افزایش افسارگسیخته قیمت حبوبات

ثبت رکورد تاریخی در مصرف بنزین

انتقاد صمصامی از اظهارات ارزی قالیباف

فارن پالیسی: چرا ترامپ نمی‌تواند با پوتین هم‌صدا شود؟

رئیس کمیسیون اصل نود: اعطای کالابرگ به توزیع عادلانه‌تر منابع در جامعه کمک می‌کند