معرفی 456 مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی به مراجع قضایی در لرستان
گفتگو
بزرگنمايي:
ندای لرستان - - دکتر مریم کوشکی معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی لرستان اظهار داشت: از آغاز طرح سلامت نوروزی و ماه مبارک رمضان، (11_24 اسفند) تعداد 26 هزار و 809 مورد بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی و بین راهی انجام گرفت.
وی افزود: 3 هزار و 880 مورد اخطاریه برای مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی و بین راهی دارای تخلف بهداشتی صادر شده و 456 مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی و بین راهی دارای تخلف بهداشتی به مراجع قضایی معرفی شدند.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
معاون بهداشت دانشگاه با اشاره به اینکه 75 مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی و بین راهی دارای تخلف بهداشتی در این راستا پلمپ شده است، گفت: 17 هزار و 476 کیلوگرم مواد غذایی فاسد و تاریخ گذشته جمع آوری و معدوم شد.
دکتر کوشکی عنوان کرد: همچنین 34 هزار و 877 مورد سنجش عوامل محیطی با استفاده از تجهیزات پرتابل بازرسی صورت گرفته و 234 مورد نمونه برداری از مواد غذایی سطح عرضه به آزمایشگاه ارسال شده است.
وی با تاکید بر اینکه 55 مورد رسیدگی به شکایات مردمی (گزارش سامانه 190 و متفرقه) انجام شده است، خاطرنشان کرد: هم استانیهای عزیز میتوانند در صورت مشاهده هر گونه تخلف و شکایت بهداشتی با سامانه 190 تماس بگیرند.
معاون بهداشت دانشگاه یادآور شد: طرح سلامت نوروزی و ماه رمضان تا 15 فروردین 1404 ادامه خواهد داشت، و کارشناسان بهداشت محیط در سراسر استان در این راستا فعال خواهند بود.
لینک کوتاه:
https://www.nedayelorestan.ir/Fa/News/1015376/