ندای لرستان

آخرين مطالب

هشدار دستگاه قضا به تغییر کاربری غیرمجاز در لرستان اجتماعي

هشدار دستگاه قضا به تغییر کاربری غیرمجاز در لرستان
  بزرگنمايي:

ندای لرستان - رئیس‌کل دادگستری لرستان با هشدار درباره پیامدهای تغییر کاربری غیرمجاز، از برخورد سخت دستگاه قضا با این تغییر کاربری‌ها خبر داد. - اخبار استانها -
به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرم‌آباد، تغییر کاربری غیرمجاز در لرستان در سال‌های اخیر به مشکلی پیچیده و نگران‌کننده تبدیل شده‌است. با افزایش جمعیت شهری و گسترش نیاز به مسکن و فضاهای تجاری، زمین‌های کشاورزی به سرعت به ساخت‌وسازهای غیرمجاز تبدیل می‌شوند.
طبق آمارها، 2015 مورد تغییر کاربری غیرمجاز در لرستان تا اسفند 1403 شناسایی شده‌است که 124 هکتار از اراضی کشاورزی لرستان را از چرخه تولید خارج کرده‌اند.
اجرای 118 حکم قضایی برای تغییر کاربری غیرمجاز در لرستان خرم‌آباد، با اجرای تبصره 2 ماده 10، بیشترین تغییرات را تجربه کرده‌است و پس از آن، کوهدشت با 308 مورد بیشترین پیگیری قضایی را داشته‌است. دلیل اصلی این روند، افزایش روزافزون قیمت زمین است.
از سوی دیگر، در مناطق حاشیه‌ای و ییلاقی، مالکان اراضی کشاورزی ترجیح داده‌اند زمین‌های خود را به قطعات کوچک‌تر تقسیم کنند و به فروش برسانند. مناطق خوش‌آب‌وهوای لرستان که روزگاری مرکز فعالیت‌های کشاورزی بودند، حالا شاهد ساخت ویلاهای تفریحی و اقامتگاه‌های شخصی به‌طور غیرمجاز هستند.
از سوی دیگر، کمبود آب در برخی مناطق نیز به تشدید این وضعیت کمک کرده‌است. کشاورزان در مناطقی که منابع آبی به‌شدت کاهش یافته‌است، زمین‌های خود را به دلالان و سرمایه‌گذاران می‌فروشند و این اراضی دیگر برای تولید محصول استفاده نمی‌شوند.
دستگاه‌ قضایی لرستان برای مقابله با تغییر کاربری اراضی، اقداماتی را آغاز کرده‌اند. در آخرین جلسه شورای حفظ حقوق بیت‌المال دادگستری لرستان، که در اسفند 1403 برگزار شد، بر لزوم برخورد قاطع با متخلفان تأکید شد.
حجت‌الاسلام سعید شهواری، رئیس‌کل دادگستری لرستان، اعلام کرد که دستگاه قضایی با هرگونه تغییر کاربری غیرمجاز برخورد خواهد کرد و در این زمینه، نظارت‌ها تشدید خواهد شد.
او با هشدار به بهره‌برداران غیرمجاز منابع آبی لرستان از تنش آبی این استان سخن گفت و تعرض به اراضی ملی، منابع طبیعی و اراضی کشاورزی را نیز در دستور کار جدی قوه قضاییه معرفی کرد.
به‌گفته رئیس‌کل دادگستری لرستان، امسال شش جلسه شورای حفظ حقوق بیت‌المال برگزار شده و برنامه‌های مفصلی در این زمینه اجرا شد که نتایج خوبی به‌همراه داشته است.
در این نشست، علی حسنوند، دادستان عمومی و انقلاب خرم‌آباد، نیز به اقداماتی اشاره کرد که برای جلوگیری از تخلفات در ایام نوروز در نظر گرفته شده‌است.
او گفت که یگان حفاظت دستگاه‌های متولی محیط‌زیست، منابع طبیعی، جهاد کشاورزی و شهرداری‌ها مکلف شده‌اند که برای مقابله با تغییر کاربری در این ایام فعال باشند و با هرگونه تخلف برخورد کنند.
دادستان عمومی و انقلاب خرم‌آباد، اعلام کرد که اکیپ‌های این دستگاه‌ها باید به‌صورت ویژه و شبانه‌روزی کشیک داشته باشند تا از هرگونه ساخت‌وساز غیرمجاز یا تغییر کاربری غیرقانونی جلوگیری شود.
انتهای پیام/ 644

لینک کوتاه:
https://www.nedayelorestan.ir/Fa/News/1015387/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

وزیر جهاد کشاورزی: سال 1404 در سایه وفاق فرصت‌های نو برای پیشرفت کشاورزی ایران فراهم می‌کنیم

بسته شدن پرونده مسکن مهر در نیمه نخست 1405

دستگیری قاتل مسلح در محور شیراز-فیروزآباد

اولویت اول ما حمایت از تولید و سرمایه‌گذاری است

پیام تبریک مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش به مناسبت آغاز سال نو

سامانه بارشی قوی در راه لرستان

حال و هوای بازار اقلام اساسی در آستانه نوروز

بازار سیاه پول نو عیدی؛ وقتی 10 میلیون تومان 11 میلیون تومان فروخته می‌شود!

وزیر صمت: جهش صنعت با سرمایه‌گذاری محقق می‌شود

لرستان| تشکیل 65 پرونده تخلف صنفی در پلدختر

اسکان 5762 مسافر نوروزی در مدارس لرستان

توزیع 10 تن برنج در بازار پلدختر

واردات شمش طلا بدون ثبت سفارش مجاز است

آغاز اجرای طرح کنترل بهره‌برداران پرمصرف آب

تأکید بر کاهش وابستگی به واردات و افزایش امنیت دارویی در سال جدید

ماجرای ایجاد آمار غیرواقعی با بی دقتی در اظهارنامه‌های گمرکی

اعمال ضرایب کاهشی در قالب اعتبار مالیاتی برای برخی مودیان

افزایش نرخ سوخت هواپیما از ابتدای سال 1404

سرمایه‌گذاری برای تولیدکلید رفع گرانی، تورم و شاخص فلاکت در لرستان

دلیل افزایش افسارگسیخته قیمت حبوبات

ثبت رکورد تاریخی در مصرف بنزین

انتقاد صمصامی از اظهارات ارزی قالیباف

فارن پالیسی: چرا ترامپ نمی‌تواند با پوتین هم‌صدا شود؟

رئیس کمیسیون اصل نود: اعطای کالابرگ به توزیع عادلانه‌تر منابع در جامعه کمک می‌کند

راز افزایش نرخ ارز

گرانی کرایه تاکسی در خرم‌آباد؛ تخلفی تکراری در آستانه نوروز

تشکیل 65 پرونده تخلف صنفی در پلدختر

61 درصد اعتبارات عمرانی استان لرستان محقق شد

اصرار کیش بر اجرای معافیت مالیاتی مناطق آزاد و بازگشت درآمد مالیاتی به توسعه زیرساخت‌ها

پیام تبریک مدیرعامل شرکت بیمه دی به مناسبت آغاز سال جدید

پشت‌پرده تنش‌زایی حداکثری ترامپ علیه ایران

سقوط تاریخی ارزش پول ترکیه؛ قیمت لیر 12 تا 15 درصد کاهش یافت

طلای جهانی دوباره پرواز کرد

احداث نخستین زیپ لاین در پلدختر گامی نو در گردشگری ماجراجویانه شهری

بارش برف در محور‌های لرستان؛ تردد برقرار است

آخرین وضعیت تردد در محورهای لرستان

قیمت نفت افزایش یافت

پیش بینی آب و هوای لرستان برای فردا جمعه 1 فروردین 1404

لرستان در نخستین شب قدر/ هم‌نوا با محراب خونین کعبه

اروپا به دنبال توسعه سلاح هسته‌ای مستقل

انصاریان: ارائه فاکتور صوری برای وام بانکی موجب ربا است

نرخ سوخت هواپیماها افزایش یافت

رابطه خواب آلودگی روزانه با ابتلا به «زوال عقل» در سالمندان

پیش بینی کارشناسی درباره نرخ دلار در آینده

انتشار پرونده ترور «جان اف. کندی»؛ اسناد جدید چه رازهایی را فاش کرد؟

نظر کارشناسان درباره بازار خودرو در سال 1404؛ گران می‌شود یا ارزان؟

سقوط شدید بازارهای ترکیه

دور جدید مذاکرات آمریکا و روسیه؛ باز هم در عربستان

چرا نتانیاهو جنگ علیه غزه را از سر گرفت؟

شاهرخی: 1404 سال تحول استان خواهد شد