ندای لرستان

آخرين مطالب

در سوریه چه خبر است؟ مقالات

در سوریه چه خبر است؟
  بزرگنمايي:

ندای لرستان - مشرق /متن پیش رو در مشرق منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست
یک منبع میدانی در مقاومت مردمی سوریه برای اولین بار در گفت وگو با مشرق جزئیات عملیات علیه تروریست های وابسته به انگلیس، رژیم صهیونیستی و ترکیه را در ساحل غربی علنی کرد.
بازار
پس از سقوط دولت مرکزی سوریه و حاکم شدن گروه تروریستی وابسته به ائتلاف غربی، عبری، عربی به سرکردگی دولت انگلیس، رژیم صهیونیستی، ترکیه و قطر، عناصر تروریستی تحت فرمان جولانی جنایت علیه مخالفان، اقلیت های مذهبی را به سرعت آغاز کردند.
یک منبع میدانی در مقاومت مردمی که نخواست نامش فاش شود در گفت گو با مشرق به جزئیات بیشتر از آنچه که در غرب سوریه می گذرد اشاره کرد و گفت: تروریست های حاکم بر سوریه پاکسازی قومی و مذهبی و جنایت علیه اقلیت ها را از همان روزهای نخست سقوط دولت بشار اسد شروع کردند.
این منبع میدانی مستقر در سواحل غربی سوریه با تاکید بر این که قتل عام مخالفان و اقلیت ها توسط هیات تروریستی حاکم بر سوریه به جنایت های گسترده یک هفته اخیر خلاصه نمی شود، افزود: در 4 ماه اخیر مناطق غربی هر روز شاهد ربودن ساکنان، غارت اموال مردم، آزار و اذیت دختران و زنان به ویژه اقلیت ها بوده است.
این منبع میدانی با بیان این که بخشی از آزار و اذیت زنان از سوی تروریست های شناسنامه دار وابسته به آنکارا قابل بازگو کردن نیست و فقط شامل اقلیت ها نمی شود گفت: خفقان شدید و بی سابقه و سانسور گسترده اجازه نداد واقعیت ها از همان روزهای نخست رسانه ای و آشکار شود و هیچ گروه، طبقه و قشری از مردم غرب از کشتار و جنایت در امان نیستند.
وی با درخواست کمک از همه مردم و دولتهای آزاده جهان برای متوقف کردن جنایت تروریست ها علیه مردم و اقلیت های مذهبی، افزود: هیات تروریستی حاکم بر سوریه، مردم مناطق غربی را به بهانه همکاری با دولت بشار اسد و عضویت در ارتش سابق سلاخی می کند و در واقع به دنبال پاکسازی کامل مخالفان با هر تفکر و مذهبی است و این فقط به اقلیت ها خلاصه نمی شود.
این منبع میدانی به کینه قدیمی تروریست ها از مردم ساحل غربی سوریه اشاره کرد و گفت: با سقوط دولت مرکزی فرصت برای تروریست ها فراهم شد جنایت علیه مردم در استان های لاذقیه و طرطوس را آغاز کنند و این ظلم و ستم هدفمند در ماه مارس به اوج رسید و کاسه صبر شهروندان در نهایت لبریز شد.
این منبع میدانی افزود: جنایت و قتل عام اقلیت ها و مخالفان که به شدت در خفقان و سانسور بوددیگر برای مقاومت مردمی سوریه قابل تحمل نبود و با عملیات ناگهانی و از پیش برنامه ریزی شده علیه تروریست ها به فرماندهی تیپ «سپر ساحل» و ژنرال مقداد فتیحه همزمان شد و باند تروریستی حاکم بر سواحل غربی سوریه را غافلگیر کرد.
این منبع میدانی با تاکید بر این که عملیات مقاومت مردمی علیه تروریست ها تا زمان آزادی کامل سوریه ادامه می یابد و فقط به سواحل غربی خلاصه نمی شود به جزئیات عملیات هفته اخیر در حدفاصل شهرهای لاذقیه و طرطوس اشاره کرد و گفت: شروع این عملیات دقیق در محور شهر جبله در نزدیکی نوار ساحلی انجام و در گام نخست 10 تن از عناصر تروریستی الجولانی به هلاکت رسیدند.
تصویری از کشتار علویان به دست عوامل تحریر الشام
این منبع میدانی در مقاومت مردمی سوریه کمین دوم در شهر جبله علیه تروریست ها را ضربه مهلک دیگر دانست و افزود: در جریان این عملیات شماری از تروریست ها از جمله «ابو انس محمبل» از سرکرده های گروه نظامی 400 به هلاکت رسید و همزمان ساکنان شهر القرداحه در حومه جنوب شرقی لاذقیه موفق شدند تروریست ها را از این شهر بیرون برآنند و بر بخش هایی از این منطقه مسلط شوند.
این منبع میدانی از تلاش تروریست ها برای تصرف دوباره شهر القرداحه خبر داد و گفت: هیات تروریستی حاکم بر دمشق که از این عملیات سردرگم شده بود به سرعت عناصر کمکی را از جاده جسرالشغور در شمال استان لاذقیه به این شهر اعزام کرد که بار دیگر در کمین نیروهای مقاومت مردمی گرفتار و متحمل ضربات سنگینی شدند.
وی افزود: با فلج شدن کاروان تروریست ها و ناکام ماندن برای رسیدن به شهر القرداحه و تسلط مردم بر ساختمان های دولتی و غیر دولتی استان لاذقیه، جولانی به سرعت دستور حرکت تروریست های ازبک، ترکستانی، قفقازی، مغربی و سایر عناصر خارجی خود را از به سمت ساحل غربی سوریه صادر کرد.
این منبع میدانی افزود: تسلط مردم و نیروهای مقاومت بر پایگاه تیپ 107 در نزدیکی شهر جبله، بازپس گیری دانشکده دریایی در شهر لاذقیه، کنترل بر فرودگاه اسطامو در حومه جنوب شرق لاذقیه با کشته و زخمی کردن دهها تروریست از جمله «ابو راکان الشیخ» فرمانده بخش اسطامو نه تنها جولانی بلکه سران ائتلاف غربی، عبری، عربی را به وحشت انداخت.
این منبع میدانی به جزئیات بیشتر از این عملیات موفق اشاره کرد و گفت: مردم و نیروهای مقاومت مردمی در عملیات های جداگانه بخش های دیگری از شهرهای لاذقیه و طرطوس را به کنترل درآوردند و ساختار رزم تروریست ها از هم فرو پاشید و در نهایت دولت اخوانی ترکیه با دریافت دستور فوری از لندن، نیروهای ارتش خود را از طریق گذرگاه باب الهوی و استان ادلب به سمت ساحل غربی سوریه اعزام کرد.
به گفته این منبع میدانی، جولانی، سرکرده تروریست های حاکم بر دمشق هم که از وضعیت به وجود آمده آشفته و ترسیده بود با وجود کمبود نیرو باز هم هزاران نفر دیگر از عناصر خود را از سایر مناطق به سمت غرب اعزام کرد (به بهای خالی شدن بسیاری از استان های سوریه از تروریست ها) تا استان های لاذقیه و طرطوس را دوباره به تصرف در بیاورد.
این منبع میدانی تشکیل کمیته حقیقت یاب از سوی جولانی را تلاش برای فریب افکار عمومی دانست و تاکید کرد: قتل عام و کشتار بیش از هزار تن از زنان، کودکان و سالخوردگان، زخمی شدن و دستگیری هزاران نفر از شهروندان از سوی تروریست های اعزامی و ارتش ترکیه، هدفمند و با آگاهی صورت گرفت و تشکیل این کمیته فقط برای جلوگیری از گسترش اعتراضات در کل سوریه است.
وی هدف قرار دادن مردم غرب سوریه را با حملات توپخانه ای، هوایی، پهپادی و بمب را گوشه ای جنایت تروریست ها معرفی کرد و افزود: با کشتار شهروندان، نیروهای مقاومت مردمی تصمیم گرفتند از مناطقی که به کنترل درآوردند عقب نشینی کنند چرا که می دانستند تروریست ها و نظامیان ارتش ترکیه ناتوانی خود را در میدان نبرد با قتل عام مردم جبران می کنند.
این مقام آگاه در مقاومت مردمی سوریه تاکید کرد: عملیات علیه تروریست ها در سواحل غربی سوریه متوقف نشده است و بخشی از نیروها به پایگاه های خود بازگشته اند و گروهی دیگر همچنان در شهرهای طرطوس، لاذقیه، بانیاس، جبله، القرداحه، مصیاف، صافیتا، الحفه، سلمی، دریکیشن، مشتی الحلو و... حضور دارند.
این منبع میدانی با بیان این که باند تروریستی حاکم بر دمشق تلاش می کند وضعیت را در غرب سوریه عادی و آرام نشان دهد، افزود: عملیات علیه تروریست ها نه تنها پایان نیافته بلکه تازه آغاز شده و در ساعات و روزهای گذشته به صورت مستمر کمین های دقیقی ترتیب دادیم و خسارتهای سنگینی به کاروان های نظامی آنان به ویژه در مسیرهای ارتباطی وارد آوردیم و این مسئله ای است که حاکمان پایتخت به شدت سانسور می کنند.
منبع میدانی مشرق در مقاومت مردمی سوریه در پایان بخش اول مصاحبه خود تاکید کرد: تروریست ها در استان های حمص و حماه هم به جنایت علیه مخالفان و اقلیت های مذهبی ادامه می دهند و با روندی که در پیش گرفته اند باید منتظر فعال شدن مقاومت مردمی سوریه در این مناطق باشند.
به گزارش مشرق، درصورتی که مقاومت مردمی سوریه موفق شود دو استان طرطوس و لاذقیه را در غرب سوریه به کنترل درآورد ارتباط تروریست ها با دریای مدیترانه به طور کامل قطع می شود و همچنین راه ارتباطی از جنوب طرابلس با شمال لبنان باز خواهد شد و از شمال هم با جنوب ترکیه می رسند.

لینک کوتاه:
https://www.nedayelorestan.ir/Fa/News/1015429/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

وزیر جهاد کشاورزی: سال 1404 در سایه وفاق فرصت‌های نو برای پیشرفت کشاورزی ایران فراهم می‌کنیم

بسته شدن پرونده مسکن مهر در نیمه نخست 1405

دستگیری قاتل مسلح در محور شیراز-فیروزآباد

اولویت اول ما حمایت از تولید و سرمایه‌گذاری است

پیام تبریک مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش به مناسبت آغاز سال نو

سامانه بارشی قوی در راه لرستان

حال و هوای بازار اقلام اساسی در آستانه نوروز

بازار سیاه پول نو عیدی؛ وقتی 10 میلیون تومان 11 میلیون تومان فروخته می‌شود!

وزیر صمت: جهش صنعت با سرمایه‌گذاری محقق می‌شود

لرستان| تشکیل 65 پرونده تخلف صنفی در پلدختر

اسکان 5762 مسافر نوروزی در مدارس لرستان

توزیع 10 تن برنج در بازار پلدختر

واردات شمش طلا بدون ثبت سفارش مجاز است

آغاز اجرای طرح کنترل بهره‌برداران پرمصرف آب

تأکید بر کاهش وابستگی به واردات و افزایش امنیت دارویی در سال جدید

ماجرای ایجاد آمار غیرواقعی با بی دقتی در اظهارنامه‌های گمرکی

اعمال ضرایب کاهشی در قالب اعتبار مالیاتی برای برخی مودیان

افزایش نرخ سوخت هواپیما از ابتدای سال 1404

سرمایه‌گذاری برای تولیدکلید رفع گرانی، تورم و شاخص فلاکت در لرستان

دلیل افزایش افسارگسیخته قیمت حبوبات

ثبت رکورد تاریخی در مصرف بنزین

انتقاد صمصامی از اظهارات ارزی قالیباف

فارن پالیسی: چرا ترامپ نمی‌تواند با پوتین هم‌صدا شود؟

رئیس کمیسیون اصل نود: اعطای کالابرگ به توزیع عادلانه‌تر منابع در جامعه کمک می‌کند

راز افزایش نرخ ارز

گرانی کرایه تاکسی در خرم‌آباد؛ تخلفی تکراری در آستانه نوروز

تشکیل 65 پرونده تخلف صنفی در پلدختر

61 درصد اعتبارات عمرانی استان لرستان محقق شد

اصرار کیش بر اجرای معافیت مالیاتی مناطق آزاد و بازگشت درآمد مالیاتی به توسعه زیرساخت‌ها

پیام تبریک مدیرعامل شرکت بیمه دی به مناسبت آغاز سال جدید

پشت‌پرده تنش‌زایی حداکثری ترامپ علیه ایران

سقوط تاریخی ارزش پول ترکیه؛ قیمت لیر 12 تا 15 درصد کاهش یافت

طلای جهانی دوباره پرواز کرد

احداث نخستین زیپ لاین در پلدختر گامی نو در گردشگری ماجراجویانه شهری

بارش برف در محور‌های لرستان؛ تردد برقرار است

آخرین وضعیت تردد در محورهای لرستان

قیمت نفت افزایش یافت

پیش بینی آب و هوای لرستان برای فردا جمعه 1 فروردین 1404

لرستان در نخستین شب قدر/ هم‌نوا با محراب خونین کعبه

اروپا به دنبال توسعه سلاح هسته‌ای مستقل

انصاریان: ارائه فاکتور صوری برای وام بانکی موجب ربا است

نرخ سوخت هواپیماها افزایش یافت

رابطه خواب آلودگی روزانه با ابتلا به «زوال عقل» در سالمندان

پیش بینی کارشناسی درباره نرخ دلار در آینده

انتشار پرونده ترور «جان اف. کندی»؛ اسناد جدید چه رازهایی را فاش کرد؟

نظر کارشناسان درباره بازار خودرو در سال 1404؛ گران می‌شود یا ارزان؟

سقوط شدید بازارهای ترکیه

دور جدید مذاکرات آمریکا و روسیه؛ باز هم در عربستان

چرا نتانیاهو جنگ علیه غزه را از سر گرفت؟

شاهرخی: 1404 سال تحول استان خواهد شد