افزایش 33 درصدی تردد در محورهای لرستان
اجتماعي
بزرگنمايي:
ندای لرستان - مدیرکل راهداری و حملونقل جادهای لرستان گفت: از ابتدای طرح نوروزی تا 3 فروردین، بیش از 4 میلیون و 262 هزار تردد وسایل نقلیه در استان ثبت شده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته 33 درصد افزایش داشته است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان لرستان ، مدیرکل راهداری و حملونقل جادهای لرستان در حاشیه بازدید از کمربندی این شهرستان اظهار کرد: متوسط تردد بین استانی در جادههای استان از ابتدای اجرای طرح نوروزی (از تاریخ 25 اسفند 1403 تا 3 فروردین 1404) تردد 4 میلیون و 262 هزار و 511 وسیله نقلیه بهوسیله 68 سامانه ترددشمار به ثبت رسیده است.
عارف امرایی خاطرنشان کرد: این میزان تردد نسبت به مدت مشابه سال گذشته با ثبت 3 میلیون و 202 هزار و 202 تردد وسایل نقلیه در محورهای مواصلاتی استان، 33 درصد افزایش داشته است.
به گفته مدیرکل راهداری و حملونقل جادهای لرستان، 5 محور دارای بیشترین تردد وسایل نقلیه به ترتیب مربوط به محور تجره - خرمآباد، خرمآباد - پلدختر (چم انجیر)، آزادراه اراک - بروجرد، خرمآباد - تجره و دورود - سهراهی چالان چولان است.
امرایی به آمار تردد ورودی و خروجی به استان اشاره کرد و افزود: از ابتدای طرح، تردد 478 هزار و 47 وسیله نقلیه در محورهای ورودی استان و 514 هزار و 684 تردد در محورهای خروجی استان ثبت شده است.
لینک کوتاه:
https://www.nedayelorestan.ir/Fa/News/1016182/