خسارت 500 میلیاردی بارشهای سیلآسا در بروجرد
گفتگو
بزرگنمايي:
ندای لرستان - بارشهای سیلآسا بیش از 500 میلیاردی در بخشهای کشاورزی، راهداری و شیلات وارد کرد. - اخبار استانها -
به گزارش خبرگزاری تسنیم از بروجرد، بارانهای فروردینماه که با شدتی کمسابقه در برخی مناطق لرستان بارید، در شهرستان بروجرد نیز ردّی از ویرانی و آسیب گسترده بهجا گذاشت.
سیلابهایی که از میانه هفته دوم فروردین به حرکت درآمدند، نهتنها زمینهای کشاورزی را در نوردیدند، بلکه زیرساختهای راهداری، مسیرهای ارتباطی، پلها و حتی مزارع پرورش ماهی را نیز بینصیب نگذاشتند.
خسارت 886 میلیاردی آبگرفتگی و تگرگ به بخش کشاورزی لرستان درحالیکه آثار این سامانه بارشی هنوز در برخی روستاها باقیست و کشاورزان با دستان خالی به بقایای مزارع خود خیره ماندهاند، مقامهای محلی در بروجرد به ارائه آمارهای رسمی از میزان خسارات پرداختهاند.
فرهاد گودرزی، رئیس اداره راهداری و حملونقل جادهای بروجرد، در گفتوگو با تسنیم با تشریح ابعاد فنی آسیبها گفت: بر اثر بارندگیها ، در مجموع حدود 200 میلیارد تومان خسارت به حوزه راهداری وارد شدهاست.با اشاره
وی با اشاره به به جزئیات این آسیبهای در بروجرد افزود: خسارات عمدتاً به راههای آسفالته روستایی، پلها، آبروها و دیگر ابنیه فنی وارد شدهاست.
رئیس اداره راهداری و حملونقل جادهای بروجرد، ادامه داد: در محورهای اصلی و فرعی نیز با تخریب آسفالت، پلها و زیرساختهای حیاتی جادهای مواجه بودهایم.
وی بیان کرد: در برخی مناطق مانند محور ونایی، زیرسازی بهطور کامل تخریب شده و آبشکستگی در حاشیه مسیرها مشکلاتی جدی پدید آوردهاست.
از سوی دیگر، غلامحسین اکبری، رئیس اداره شیلات بروجرد نیز نسبت به تأثیر بارشها بر حوزه آبزیپروری هشدار داد و گفت: 23 مزرعه پرورش ماهی در این شهرستان متحمل خسارتی حدود 12 میلیارد تومان شدند.
وی ادامه داد: بروجرد دارای 47 مزرعه فعال پرورش ماهی است که سالانه حدود دو هزار و 500 تن تولید دارند و بخشی از این ظرفیت اکنون از دست رفته است.
در حوزه کشاورزی، آنچه بیش از همه نگرانکننده توصیف شده، حجم گسترده خسارت به زیرساختها و امکانات پشتیبان تولید در بروجرد است.
جواد گودرزی، رئیس اداره جهاد کشاورزی بروجرد، گفت: برآورد ما از مجموع خسارات وارده به بخشهای کشاورزی و شیلات شهرستان، بیش از 292 میلیارد تومان است.
وی با تأکید بر شدت آسیبها افزود: کمترین خسارت در حوزه باغبانی و بیشترین آن در بخشهایی نظیر قنوات، استخرهای ذخیره آب، جادههای بین مزارع و سایر زیرساختهای اصلی بودهاست.
رئیس اداره جهاد کشاورزی بروجرد، درباره وضعیت عمومی کشاورزی این شهرستان خاطرنشان کرد: 36 هزار هکتار اراضی بروجرد آبی و مابقی دیم است و بخشی از این اراضی اکنون دچار آبگرفتگی شدهاند.
انتهای پیام/.
لینک کوتاه:
https://www.nedayelorestan.ir/Fa/News/1019259/