نجات دو کوهنورد گرفتار در مخملکوه لرستان
اجتماعي
بزرگنمايي:
ندای لرستان - - سجاد نعمتی رئیس آتش نشانی خرم آباد گفت: ساعت 23:30 شامگاه پنجشنبه 4 اردیبهشت 1404 خبر گرفتار شدن دو نوجوان 14 ساله در ارتفاعات مخملکوه به مرکز پیام این سازمان اعلام گردید که بلافاصله تیم امداد و نجات سازمان از ایستگاه شماره دو به محل حادثه اعزام شد.
نعمتی افزود:در این حادثه دو نوجوان خرم آبادی به قصد کوهنوردی به ارتفاعات مخملکوه مشرف بر کوی خایدالو خرم آباد صعود و در محلی صعب العبور گرفتار شده بودند.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
وی گفت: تیم امدادی آتش نشانی پس از بررسی و شناسایی موقعیت افرد گرفتار شده با همراهی اکیپ اعزامی جمعیت هلال احمر خرم آباد اقدام به امداد رسانی به آنها نموده و با استفاده از تجهیزات کار در ارتفاع به پایین کوه منتقل کردند.
رئیس آتش نشانی اظهار کرد:این عملیات پس از 5 ساعت عملیات اتمام یافت و افراد گرفتار شده در کمال صحت وسلامت به پایین کوه انتقال داده شدند.
لینک کوتاه:
https://www.nedayelorestan.ir/Fa/News/1022692/