ندای لرستان

آخرين مطالب

لرستان میتواند به پایتخت گیاهان دارویی کشور تبدیل شود گفتگو

لرستان میتواند به پایتخت گیاهان دارویی کشور تبدیل شود
  بزرگنمايي:

ندای لرستان - -سید عماد شاهرخی رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان لرستان امروز در جلسه ای که با محوریت توسعه کشت گیاهان دارویی و معرفی کشت‌های جایگزین گیاهان ممنوعه تشکیل شد اظهار داشت: در سه سال اخیر دو هزار هکتار به سطح زیر کشت گیاهان دارویی استان اضافه شده یعنی از 4 هزار و 300 هکتار به 6 هزار و 200هکتار رسیده که میزان تولید این سطح 24 هزار تن است.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
وی افزود شهرستان های خرم آباد، نورآباد، الیگودرز، الشتر و بروجرد بیشترین سطح زیر کشت گیاهان دارویی را دارند. همچنین گشنیز، موسیر، آویشن، زعفران، گل محمدی دارای بیشترین سطح زیر کشت در استان هستند. 
رییس سازمان جهاد کشاورزی لرستان تصریح کرد: در سال های اخیر جهت توسعه کشت گیاهان دارویی، جلسات زیادی با شرکت ها و هولدینگ های مرتبط گرفته شده که نهاده ها را در اختیار کشاورزان قرار داده و محصول را نیز به صورت قراردادی از تولیدکنندگان خریداری کنند. 
وی همچنین ادامه داد: با کمک بنیاد برکت و بنیاد علوی تسهیلاتی در اختیار کشاورزان گذاشته شده تا بتوانند نهاده ها را خریداری کرده و شروع بکار کنند.
سید عماد شاهرخی گفت: اقدامی خلاقانه در راستای ترویج کشت گیاهان دارویی در استان صورت گرفته که با اعطای تسهیلات سه ساله به کشاورز، در یک مزرعه الگویی به مساحت دو هکتار، موسیر کشت شده که بعد از اتمام بهره برداری و بازپرداخت آن این مبلغ به صورت چرخشی در اختیار سایر کشاورزان قرار خواهد گرفت. همچنین آموزش کشت آنغوزه نیز با ایجاد مزرعه الگویی ترویجی به مساحت یک هکتار اجرا شده است.
سید عماد شاهرخی ابراز داشت: متاسفانه در سال قبل، ردیف بودجه توسعه کشت گیاهان دارویی استان حذف شد ولی علی رغم این مشکل در سال گذشته 200 هکتار گیاه دارویی کشت کردیم.
وی یادآور شد: در صورتیکه به توسعه این حوزه در استان توجه شود و طرح پایلوتی که با مشورت استاندار در حال انجام است اجرا شود، می توان لرستان را به پایتخت گیاهان دارویی تبدیل کرد و سطح زیر کشت را از 6 هزار هکتار به 12 هزار هکتار افزایش داد. 
این مقام مسئول اعلام کرد: زمینه توسعه کشت این محصولات با اقدامات ترویجی فراهم شده و در بحث پایش هم با توجه به اقلیم هر منطقه مشخص شده که در هر منطقه چه محصولی کشت شود، این آمادگی وجود دارد که در قالب تسهیلات کم بهره یا بلاعوض و تعیین برش هر شهرستان، کشت گیاهان دارویی به شکل وسیع تری در استان انجام شود.

لینک کوتاه:
https://www.nedayelorestan.ir/Fa/News/1022877/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

امضای قرارداد همکاری صداوسیما و بیمه دی/ تعهد به ارتقاء خدمات درمانی و حفظ رضایتمندی بیمه‌شدگان

«پسر شیکاگو» در وزارت اقتصاد؟

آماده شدن امارات و عربستان برای حملات گسترده به یمن

ترامپ چه خوابی برای اوکراین دیده است؟

خداحافظی با کارت سوخت

پروژه «انقلابی» ترامپ موفق خواهد شد؟

همسویی مواضع تندروهای داخلی با مطالبات اسراییل نگران‌کننده است

جولانی به دنبال سازش با اسرائیل

غریزه معامله‌گری ترامپ می‌تواند به توافق با ایران منجر شود؟

شاهین‌های ضدایرانی در واشنگتن بازی را برهم می‌زنند؟

انفجار بندر عباس و راز ابر قارچی

سرنوشت نامعلوم کالاهای اساسی پس از انفجار بندر شهید رجایی

نماینده جامعه کارگری: 96 درصد کارگران قرارداد موقت دارند

نرخ بهره بین بانکی افزایش یافت

40 درصد کسب و کارهای اینترنتی در چند سال اخیر تعطیل شده‌اند

سقوط 16 درصدی قیمت نفت برنت طی 3 ماه

پرداخت سود سهام عدالت به صورت مرحله‌ای، واریز 4/166/000 تومان سود برای سهام عدالتی‌ها

تجمع علیه فستیوال کوچه با پرچم حزب الله لبنان / آیا حزب الله مخالف موسیقی است؟

لرستان پیشرو در تسهیل مجوزدهی/ بیش از 86 درصد درخواست‌ها به صدور انجامید

تأکید استاندار لرستان بر اجرای دقیق طرح نماد و ارتقاء شایسته سالاری در واحدهای آموزشی

پربازدیدترین مکان‌ های گردشگری ایران در فصل بهار

دیدار مدیرکل بنیاد مازندران با خانواده شهید امنیت محمد ایاره در ساری

استاندار لرستان: رانندگان سرویس مدارس باید کارت سرویس دریافت کنند

نماینده ولی فقیه در استان: آینده کشور از آموزش و پرورش جدا نیست

سید عیسی سهرابی :ساماندهی سرویس مدارس با تشکیل کارگروه تخصصی دنبال می شود

قاتل در صحنه حاضر است

تضاد منافع تندروها با منافع ملی

با وجود قطعی‌های برق، چرا نمایندگان با تغییر ساعت رسمی کشور مخالفند؟

منافع تندروها و کاسبان تحریم با منافع ملی در تضاد است

بلومبرگ: زیر پای ترامپ خالی است

پایداری برق لرستان با شرکت مردم استان در پویش 25 درجه

دیدار به مناسبت روز خلبان

جلسه شورای حفاظت از منابع آب شهرستان الیگودرز

رعایت ایمنی و سلامت در محیط کار

بهبود معیشت مردم و ارتقای سرمایه‌اجتماعی سرلوحه کار مدیران باشد

تشکیل کارگروه صدای مردم به تدبیر استاندار لرستان

چهارمین شماره هفته نامه استانداری لرستان

محمدجواد لاریجانی: مذاکره غیرمستقیم، مذاکره‌ برای هیچ نیست

صدا و سیما؛ سازمانی آشوب‌‏زا و کج‏‌کارکرد

خطای سهوی یا پروژه مشکوک نفوذ؟

ژنرال بازنشسته هندی: دیپلماسی راه بهتری است

سکه در سراشیبی ریزش؛ دلار سبزپوش شد

شرط واگذاری سهام خودروسازان ایرانی به چینی‌ها

20 سال تورم در ایران؛ سیگنال‌هایی که دیده نشد

کدام مشاغل اولین قربانیان هوش مصنوعی خواهند بود

پیروزی پرگل خیبر در دیدار دوستانه

اولین جلسه شورای اداری شهرستان دورود

بازدید فرماندار کوهدشت از محور کوهدشت به زانوگه

بازدید از مرکز آموزش عالی شهرستان

باد موافق دیپلماسی