مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران فارس:
آمار ایثارگران فارس معادل 7 استان کشور است
سياسي
بزرگنمايي:
ندای لرستان - مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران فارس گفت: آمار شهدا، آزادگان و جانبازان استان فارس معادل 7 استان کشور است.
به گزارش ایثار، ابراهیم بیانی امروز، 9 آبان ماه در همایش سراسری مدیران، روسای ادارات حقوقی و رابطین کمیسیون ماده 16 بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور که در شیراز برگزار شد، اظهار داشت: در آستانه رویداد مهم فرهنگی دومین اجلاسیه بینالمللی 15 هزار شهید استان فارس هستیم و در همین راستا نمایشگاه دستاوردهای نظامی و دفاعی کشور و استان با عنوان روایت اقتدار به نمایش گذاشته شده و علاوه بر نمایش سامانههای موشکی و دفاعی، غرفههای فرهنگی، علمی، هنری، سرگرمی و روایتگری هم بر پا شده است.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران فارس با اشاره به آمار شهدا، آزادگان و جانبازان استان فارس تصریح کرد: از لحاظ حجم آماری در برخی شاخصها استان رتبه سوم و در برخی شاخصها رتبه چهارم را در کشور داریم.
وی با بیان اینکه بیش از 2 هزار و 229 آزاده سرافراز در فارس وجود دارد، ادامه داد: فارس رتبه چهارم در تعداد ایثارگران را بعد از اصفهان، تهران و خراسان را به خود اختصاص داده است و تا سال گذشته 42 هزار جانباز داشتیم اما با اجرای ماده 87(برخورداری از مدارک لازم، نظیر مدارک پزشکی و تأیید مجروحیت در کمیسیون عالی پزشکی) 3 هزار جانباز دیگر به مجموعه بنیاد شهید اضافه شده است و یقیناً افزایش بیشتری را شاهد خواهیم بود.
بیانی در ادامه سخنان خود با بیان اینکه وسعت فارس 123 هزار کیلومتر مربع است و پیشبینی میشود تا قبل از نیمه دوم سال آینده چند شهرستان دیگر به استان فارس افزوده شود، افزود: فارس در موضوعات اقتصادی، فرهنگی، سیاسی و هنری و در ابعاد مختلف شرایط بسیار خوبی دارد و از نظر منابع، رتبه نخست گاز و رتبه دوم نفت را در کشور دارد.
تلاش بیشتری برای افزایش منزلت اجتماعی ایثارگران صورت گیرد
معاون سیاسی، امنیتی، اجتماعی استانداری فارس نیز بیان کرد: باید به این نکته توجه کرد که قوانینی که ایجاد میشود چقدر به افزایش منزلت خانواده بزرگ ایثارگری کمک کرده است و هنوز باید در حوزه خدمترسانی و افزایش منزلت اجتماعی ایثارگران تلاش بیشتری صورت بگیرد.
قزلسفلی تصریح کرد: صرفاً با افزایش توان اقتصادی منزلت به دست نخواهند آمد بلکه باید قوانین به سمتی سوق پیدا کند که فرزندان شهدا در کشور غریب نشوند و مسائل و مشکلات این خانواده بزرگ مرتفع شود.
وی افزود: استان فارس 260 هزار خانواده بزرگ ایثارگر دارد و یگانهای پیروزی مانند لشکر 19 فجر و 33 المهدی و یگانهای ارتش و نیروی انتظامی فداکاری دارد که چند روز پیش نیز شهدای عزیزی را تقدیم کردند.
معاون سیاسی، امنیتی، اجتماعی استانداری فارس ادامه داد: در واقع فارس رنگین کمانی از طوایف و اقوام مختلف را در کنار هم دارد؛ 7 هزار هیأت مذهبی، یکهزار و 210 سازمان مردم نهاد، 5 هزار گروه جهادی و 70 حزب و گروه سیاسی فعال در فارس گرد هم جمع شدهاند.
قزلسفلی ادامه داد: ایران در طول 2 هزار و 720 سال پیش یکهزار و 80 جنگ به خود دیده است اما در جنگ 8 ساله تحمیلی یک وجب خاک خود را از دست نداده است.
قوانین به نفع خانواده شهدا و ایثارگران بهروزرسانی شود
رئیس کل دادگستری استان فارس نیز گفت: خدمات و قوانین به گونهای مصوب شود که خدماترسانی شامل احوال همه کسانی که نقشی در دفاع مقدس داشتند، شود.
حجتالاسلام والمسلمین سید صدرالله رجایینسب بیان کرد: خدمترسانی به خانواده شهدا و ایثارگران باید در خور شأن و جایگاه شهدا باشد و بیتردید با وجود محدودیتها این خدمترسانی به نحو احسن انجام نخواهد شد؛ بنابراین قوانین باید بهروزرسانی شود و در رفع حوائج خانواده شهدا و ایثارگران قدم برداشته شود؛ انشاءالله خروجی کار و تصمیمات این جلسه اشکالات را در حوزه بنیاد شهید وایثارگران مرتفع میکند.
وی افزود: ایران در جنگ تحمیلی هزاران شهید تقدیم کرد و چون دفاع ما دفاع مقدسی بود طبیعتاً شهدا، آزادگان، جانبازان و خانواده های شهدا جایگاه مقدسی دارند و خدمترسانی به آنها متفاوت از سایر سازمانها است و توفیقی ارزشمند است.
رئیس کل دادگستری استان فارس با بیان اینکه آنچه از عزت، سربلندی و افتخار در دنیا داریم به ایثار و فداکاری جانبازان، شهدا و ایثارگران برمیگردد، گفت: خدمترسانی در امور ایثارگران و نام شهدا را عزیز دانستن قابل احترام است.
لینک کوتاه:
https://www.nedayelorestan.ir/Fa/News/986437/