بزرگنمايي:
ندای لرستان - استاندار لرستان با بیان اینکه باید منتظر تغییر مدیران در استان باشید، گفت: با مدیران معمولی و کمانگیزه به جایی نمیرسیم.
به گزارش خبرگزاری ایمنا از لرستان، سیدسعید شاهرخی امروز _ سهشنبه پانزدهم آبان _در جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان که در سالن جلسات استانداری برگزار شد اظهار کرد: تسهیلات پرداختی بانکها به واحدهای تولیدی و صنعتی باید با میزان ایجاد تثبیت اشتغال در این واحدها تناسب داشته باشد و تسهیلات با رقم بالا برای ایجاد فرصتهای شغلی بیشتری پرداخت شود.
وی با بیان اینکه به دلیل منابع محدود، شرایط داخلی بانکها و چالشهای پیش روی آنها ستاد تسهیل باید نقش هدایتی داشته باشد، افزود: در این زمینه دقیق، کارشناسی و هدفمند باید عمل کنیم تا تسهیلات پرداختی موجب رونق تولید و اشتغال شود.
استاندار لرستان گفت: باید با کمترین هزینه بیشترین کارایی را داشته باشد که در این مسیر به ریسکپذیری مدیران نیازمندیم، چراکه مدیر محافظه کار، امور را با چالش مواجه میکند.
وی بیان کرد: مرز بین مدیر ریسک پذیر و تسهیلگر با مدیر متخلف کاملاً روشن است پس مدیران جسور باید با ارتقای همکاری بین بخشی، فرصت را برای اشتغال و حمایت از تولید به کار بگیرند.
افزایش تولید راه رسیدن به بهبود معیشت مردم شاهرخی با بیان اینکه امروز اولویت ما توجه به معیشت است که برای ارتقای آن مسیری غیر از افزایش تولید منجر به اشتغال نداریم، تصریح کرد: حمایت از تولید مستمر، سرمایهگذاری و ایجاد شغل جدید و برگرداندن واحدهای تعطیل به چرخه فعالیت از اولویت جدی در حوزه رونق اقتصادی استان هستند.
وی گفت: همراهی، همکاری و جدیت مدیر یک واحد در رفع موانع تولید آن یک اصل است تا دستگاههای دولتی و ستاد تسهیل بتوانند راهگشا باشند.
استاندار لرستان بیان کرد: باید از سرمایهگذاری بخش خصوصی در استان استقبال و شرایط حضور را تسهیل کنیم.
وی همچنین در حاشیه این جلسه در گفتوگو با خبرنگاران در خصوص تغییر مدیران استان افزود: قطعاً در انتصاب مدیران سنجیده و دقیق عمل میکنیم و افرادی را انتخاب میکنیم که علاوه بر توانایی و تخصص در حوزه کاری ریسکپذیر هم باشند.
شاهرخی تصریح کرد: هدف ما حرکت جهشی است و با افراد معمولی و کم انگیزه به این هدف نمیرسیم، پس منتظر تغییر مدیران در سطح استان باشید.
وی در خصوص کارخانه پارسیلون خرمآباد نیز ادامه داد: صنایع و واحدهای راکد را بلاتکلیف نمیگذاریم و در همین راستا هم کارگروهی برای بررسی و اقدامات مناسب تشکیل شده است.
استاندار لرستان گفت: در صورت فعالیت کارخانه پارسیلون، باید به شکل جدید از سر گرفته شود، چرا که دستگاهها و تولیدات قدیمی در بازار خریداری ندارد.
وی بیان کرد: در رابطه با پروژه لاستیک سازی نیز روز گذشته در تهران جلسهای برگزار شد و در حال پیگیری برای تعیین تکلیف است.
شاهرخی در رابطه با پروژه راهآهن دورود - خرمآباد اندیمشک نیز افزود: این طرح یکی از مطالبات مردم و مسئولان است که باید تسریع شود اما متأسفانه با محدودیت منابع مالی مواجه است.
وی گفت: هماهنگ شده هفته آینده در تهران برای تأمین منابع و جذب اعتبارات لازم راهآهن ملاقاتی با متولیان امر برای تأمین منابع داشته باشیم.
با اعتبارات قطره چکانی به جایی نمیرسیم استاندار لرستان تصریح کرد: پروژه راهآهن در حال حاضر تعطیل نیست اما با اعتبار قطره چکانی و رقمهای اندک به جایی نمیرسیم و باید به دنبال اعتبارات قوی باشیم.
وی خاطر نشان کرد: اگر قرار باشد سالی یک کیلومتر از راهآهن احداث شود باید 114 سال منتظر تکمیل آن باشیم، پس اینگونه کار کردن اصلاً توجیهی ندارد و با توجه به محدودیت منابع در کشور باید با کمک نمایندگان در جذب منابع بیشتر اقدام کنیم.
شاهرخی در خصوص تهاتر نفت برای تأمین منابع مالی این طرح افزود: 10 استان برای تهاتر نفت تلاش میکنند و با توجه به اینکه عوامل مؤثر در فروش نفت در اختیار استان و حتی دولت هم نیست؛ متأثر از شرایط جهانی و منطقهای است باید تلاش کنیم.
کد خبر 807893