مصمم هستم که شایستهترین افراد مسئولیتها را بر عهده بگیرند
اجتماعي
بزرگنمايي:
ندای لرستان - استاندار لرستان گفت: هیچکس حق ندارد منافع شخصی، گروهی، جناحی یا طایفهای خود را بر منافع مردم مقدم بداند.
سید سعید شاهرخی در گفت و گو با خبرنگاران، اظهار کرد: همواره تأکید کردهام که مدیران باید خود را خادم مردم بدانند؛ چون مردم ارباب ما هستند. هیچکس حق ندارد منافع شخصی، گروهی، جناحی یا طایفهای خود را بر منافع مردم مقدم بداند.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
همه باید حول محور منافع مردم وحدت داشته باشیم.
وی افزود: در استان لرستان، شایستگان باید بر مسند کار باشند. من مصمم هستم که شایستهترین افراد مسئولیتها را بر عهده بگیرند.
شاهرخی تصریح کرد: اگر کسی توانمندی لازم را نداشته باشد و شاخصهای ما را تأمین نکند، در انتخاب افراد توانمند درنگ نخواهیم کرد.
استاندار لرستان گفت: به مردم عزیز اعلام میکنم: هر کسی که خود را نوکر مردم نمیداند، باید کنار برود. تأکید ما بر این است که مدیران، خدمتگزار مردم باشند و هیچکس حق تأخیر در کار یا بیاحترامی به اربابرجوع را ندارد.
انتهای پیام
لینک کوتاه:
https://www.nedayelorestan.ir/Fa/News/1008999/