ندای لرستان

آخرين مطالب

افزایش سن بازنشستگی ابلاغ شد اقتصادي

افزایش سن بازنشستگی ابلاغ شد
  بزرگنمايي:

ندای لرستان - فارس / آیین نامه اجرایی افزایش سن بازنشستگی از سوی معاون اول رئیس جمهور به سازمان اداری و استخدامی کشور و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی برای اجرا ابلاغ شد.
آیین نامه اجرایی ماده 29 قانون برنامه پنجساله هفتم پیشرفت جمهوری اسلامی ایران درباره نحوه افزایش سنوات الزامی بیمه پردازی برای بازنشستگی که 24 بهمن ماه در هیات وزیران تصویب شده بود، امروز (5 اسفند ماه) برای اجرا ابلاغ شد.


بر اساس ماده 29 قانون برنامه هفتم ‌به‌منظور کاهش ناترازی صندوق‌های بازنشستگی و تقویت توان صندوق­ها در انجام تکالیف محول‌شده از ابتدای سال اول اجرای برنامه به این شرح است:‌1– بیمه‌پردازانی که بیش از 28 سال تمام سابقه بیمه ­پردازی دارند به سنوات الزامی بیمه­پردازی آنان برای بازنشستگی اضافه نمی‌شود.2– بیمه‌پردازانی که از 25 تا 28 سال تمام سابقه بیمه ­پردازی دارند به سنوات الزامی بیمه­ پردازی آنان برای بازنشستگی به ­ازای هر‌سال تا زمان بازنشستگی دو ماه اضافه‌ می‌شود.3– بیمه‌پردازانی که از 20 تا 25 سال تمام سابقه بیمه­ پردازی دارند به سنوات الزامی بیمه­پردازی آنان برای بازنشستگی به­ازای هر‌سال تا زمان بازنشستگی سه­ماه اضافه‌ می‌شود.4– بیمه‌پردازانی که از 15 تا 20 سال تمام سابقه بیمه ­پردازی دارند به سنوات الزامی بیمه­پردازی آنان برای بازنشستگی به­ازای هر‌سال تا زمان بازنشستگی چهار ماه اضافه‌ می‌شود.5– بیمه‌پردازانی که مطابق قوانین کمتر از 15 سال تمام سابقه بیمه­ پردازی دارند به سنوات الزامی بیمه ­پردازی آنان برای بازنشستگی پنج‌سال اضافه می­‌شود.


بر اساس این ابلاغیه بیمه پردازانی که مطابق قوانین کمتر از (15) سال تمام سابقه بیمه پردازی دارند به سنوات الزامی بیمه پردازی آنان برای بازنشستگی پنج سال اضافه می‌شود.همچنین در اجرای این ماده سابقه بیمه پردازی کمتر از یک سال به نسبت مورد محاسبه قرار می گیرد.در همین حال اجرای تمام یا بخشی از این ماده در خصوص افزایش سنوات الزامی بازنشستگی مشروط بر آن است که سن بیمه پرداز در زمان بازنشتگی برای مردان از (62) سال تمام و برای زنان از (55) سال تمام بیشتر نباشد. در هر حال حداکثر سنوات الزامی بیمه پردازی بازنشتگی برای مردان (35) سال و برای زنان (30) سال با لحاظ تبصره های ماده (29) قانون خواهد بود. بیمه پردازان مشمول قانون کار و قانون تأمین اجتماعی در صورت تمایل و با موافقت دستگاه کارفرما میتوانند مازاد بر سنوات الزامی بیمه پردازی مذکور در ماده (2) این آیین نامه نسبت به استمرار اشتغال و ادامه بیمه پردازی در سقف مقرر در قوانین مربوط اقدام نمایند.گفتنی است: شرایط بازنشستگی ایثارگران معلولان و شاغلین مشاغل سخت و زیان آور و دستگاه هایی که مطابق قانون از شمول احکام مربوط مستثنی شده اند مشمول قوانین خاص خود بوده و از شمول احکام این آیین نامه خارج است.
بر اساس این ابلاغیه ادامه اشتغال و بیمه پردازی اشخاص شاغل در دستگاه های اجرایی موضوع ماده (5) قانون مدیریت خدمات کشوری مصوب 1386 پس از احراز سنوات الزامی بیمه پردازی برای بازنشتگی با رضایت بیمه شده و موافقت دستگاه ذی ربط، علاوه بر زمانهای مندرج در جدول ماده (2) این آیین نامه و تا سقف من اشتغال مقرر در قوانین مربوط بلامانع است.همچنین چنانچه دستگاه ها به خدمات برخی از کارکنان نیاز نداشته باشند، حسب مورد می توانند بدون لحاظ افزایش سنوات الزامی موضوع ماده (2) این آیین نامه و مطابق قوانین و مقررات صندوق مربوط با پیشنهاد بالاترین مقام اجرایی همان دستگاه و موافقت معاون اول رئیس جمهور نسبت به صدور احکام بازنشستگی آنان اقدام کنند.تبصره به استناد جزء (2) ماده (29) قانون الحاق برخی مواد به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت (2) مصوب 1393 بار مالی ناشی از اجرای این ماده بر عهده دستگاه ذیربط با تأیید سازمان برنامه و بودجه کشور بوده و به صندوق بازنشستگی مربوط پرداخت می‌شود.بر این اساس بازنشستگی بیمه پردازانی که پیش از تکمیل سنوات الزامی مقرر در ماده (2) این آیین نامه متقاضی و حائز شرایط بازنشتگی وفق قوانین و مقررات صندوق مربوط می باشند. بلامانع است. حقوق بازنشتگی این افراد متناسب با سنوات مندرج در ماده مذکور به نسبت سنوات بیمه پردازی آنها به سنوات الزامی بیمه پردازی برای بازنشستگی آنها برقرار و پرداخت می شود.

لینک کوتاه:
https://www.nedayelorestan.ir/Fa/News/1012155/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

آواز نهنگ‌ های گوژپشت از قواعد بنیادی زبان‌ انسان پیروی می‌کند

مدیر عامل بیمه دی برنامه‌های تحول‌آفرین این شرکت را تشریح کرد

آینده ایران؛ این ساز ناکوک است

انواع گوشت و فرآورده‌های آن از مالیات بر ارزش افزوده معاف شد

پیش بینی قیمت طلا و سکه 6 اسفند 1403

ترامپ چه نقشه‌ای برای روسیه دارد؟

پای لنگ رسانه ملی

خطری که دولت پزشکیان را تهدید می‌کند

واشنگتن به دنبال ایجاد محور امریکایی - عربستانی - روسی است

از دوره « احمدی‌نژاد» دولتمردان غیرپاسخگو شدند

بوسه‌ای‌ که جهان را مبهوت کرد

ساختار جدید سامانه هوشمند سوخت در حال پیاده‌سازی است

دو خبر درباره حراج شمش طلا و معاملات بازار ارز تجاری

مناظره داغ در موضوع مسکن؛ منافع صنفی یا رفع مشکلات مردم؟

کارشناس مسکن: ارائه تسهیلات مسکن در ایران عقب افتاده ترین نوع آن در دنیاست

پیش بینی قیمت دلار 6 اسفند 1403

سایپا در صف واگذاری؛ نارنجی‌پوشان به سرنوشت ایران خودرو دچار می‌شوند؟

اختلافات خانوادگی اوزجان دنیز به دادگاه کشیده شد

کشف شگفت‌انگیز در نقطه‌ای که حضرت موسی دریا را شکافت، استخرهای شور مرگبار!

نمایی از کوهنوردان نجات‌یافته اشترانکوه

چه چیزی تغییر کرده است؟

نگاهی به سفر یک‌روزه لاوروف به تهران

اول؛ آموزش و پرورش

دولت نهان

آقای پزشکیان به داد بیت‌المال برسید

آزمون خردورزی؛ تحلیل مرعشی از استیضاح وزیر اقتصاد

مذاکره می‌خواهید چرا به ضرب‌المثل رحم نمی‌کنید؟!

باید از تفوق دیدگاه‌های رادیکال جلوگیری کرد

سناریوهای استیضاح

پیش بینی بورس هفته اول اسفند 1403

ادامه روند کاهش نرخ طلا و ارز؛ سکه بهار آزادی پرچمدار کاهش قیمت شد

فردا بانک‌های استان تهران تعطیل اما شعب کشیک دایر است

فردا بورس‌ها فعال هستند

صادرات سیب زمینی و حبوبات به مدت 2 ماه ممنوع شد

2 کوهنورد مفقودشده پیدا شدند

ادارات و مراکز آموزشی لرستان دوشنبه تعطیل شدند

روایت تجارت نیوز از زنگ خطر جیره‌بندی آب

هم وام بگیرید، هم سود کنید / تنها 5 روز مانده تا ساخت یک باکس و دریافت وامی معادل 10 برابر موجودی آن

ریزش قیمت دلار، طلا و سکه را در مسیر نزولی قرار داد

برنامه تشکیل کمیته مشترک ایران و روسیه برای توسعه همکاری‌های معدنی

بسته شدن آزادراه پل زال ـ خرم‌آباد از ساعت 13 تا 15

دو کوهنورد مفقودشده اراکی پیدا شدند

کشف‌وضبط 75 میلیارد ریال کالای قاچاق در لرستان

پیشنهاد افزایش 30 تا 40 درصدی حقوق کارگران در کمیسیون اجتماعی و موافقت ضمنی رییس جمهور

جزئیات شرایط جدید واردات اتوبوس و کشنده اعلام شد

سرویس «سفر اشتراکی» اسنپ در تهران و کرج آغاز به‌کار کرد / کمک به کاهش آلودگی هوا با یک سفر ارزان‌تر

زنگنه: شورای هماهنگی سران قوا مصوبه‌ای درباره ارز نداشته است

3.4 میلیارد برگه سهم در فرابورس خرید و فروش شد

جدال بر سر سقف درآمد سردفتران

افزایش سن بازنشستگی ابلاغ شد