ندای لرستان

آخرين مطالب

تشدید نظارت بر نرخ‌های اعلامی بلیت در نوروز 1404 اقتصادي

تشدید نظارت بر نرخ‌های اعلامی بلیت در نوروز 1404
  بزرگنمايي:

ندای لرستان - باشگاه خبرنگاران /مدیرکل دفتر نظارت بر فرودگاه‌ها، شرکت‌ها و موسسات هوانوردی سازمان هواپیمایی کشوری به تشدید نظارت این سازمان بر نرخ‌های اعلامی بلیت به ویژه در سفر‌های نوروزی اشاره کرد.
رضا صدیق‌نیا، مدیرکل دفتر نظارت بر فرودگاه‌ها، شرکت‌ها و موسسات هوانوردی سازمان هواپیمایی کشوری با بیان این مطلب که پرواز‌های نوروزی از 24 اسفندماه آغاز خواهد شد و تا 17 فروردین 1404 ادامه خواهد داشت، گفت: برای انجام سفر‌های نوروزی امسال در بخش حمل و نقل هوایی تاکنون 24320 مجوز پروازی صادر شده است.
وی افزود: از مجموع مجوز‌های صادر شده 16629 مجوز برای مسیر‌های داخلی و 7691 مجوز پروازی برای مسیر‌های بین المللی صادر شده است.
مدیرکل دفتر نظارت بر فرودگاه‌ها، شرکت‌ها و موسسات هوانوردی سازمان هواپیمایی کشوری به تشدید نظارت این سازمان و همچنین رصد و پایش نرخ‌های اعلامی بلیت به ویژه در سفر‌های نوروزی اشاره کرد و گفت: در صورت اثبات تخلف گرانفروشی برخورد‌های مقتضی در این خصوص صورت می‌گیرد.
بازار
صدیق‌نیا ادامه داد: با توجه به قرار داشتن در آستانه سفر‌های نوروزی به مسافران توصیه می‌شود برای تهیه بلیت از سایت شرکت‌های هواپیمایی و سایر کانال‌های توزیع و فروش دارای مجوز از سازمان هواپیمایی کشوری اقدام کنند.
وی از مسافران خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف شکایات خود را به همراه مستندات در سامانه حقوق مسافر به نشانی caa.gov.ir ثبت کنند و موضوع در اسرع وقت تا حصول نتیجه توسط کارشناسان ذیربط پیگیری و پاسخ لازم به مسافران اعلام خواهد شد.
مدیرکل دفتر نظارت بر فرودگاه‌ها شرکت‌ها و موسسات هوانوردی سازمان هواپیمایی کشوری در ادامه افزود: براساس شیوه‌نامه حقوق مسافر شرکت‌های هواپیمایی ملزم هستند در صورت تاخیر و یا لغو احتمالی پرواز نسبت به اطلاع‌رسانی به موقع به مسافران اقدام کنند.
وی بر حضور نماینده پاسخگوی شرکت‌های هواپیمایی در ترمینال‌ها تاکید کرد و گفت: شرکت‌های هواپیمایی ملزم هستند در صورت بروز تاخیر و یا لغو پرواز برابر شیوه‌نامه حقوق مسافر اقدامات لازم را به عمل آورند.

لینک کوتاه:
https://www.nedayelorestan.ir/Fa/News/1013431/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

رسانه های اصلاح طلب به دنبال بی‌ثباتی کشور؟!

پیش‌بینی دلار 100 هزار تومانی در دولت سابق

کنار رفتن ظریف با میانجی‌گری روسیه مرتبط است؟

سرگیجه در سیاست خارجی ایران

نمادسازی جعلی از هنر صهیونیسم در آکادمی اسکار

عضو اتاق بازرگانی: اگر اصناف و تجار قانع نشوند، تعطیلی پنج‌شنبه ها اجرا نمی‌شود

نحوه استعلام چک برای دریافت کننده از طریق سرویس پیامکی

آخرین تحولات در جلسات تعیین دستمزد کارگران

مطالبات کادر درمان لرستان تا آخر سال پرداخت می‌شود

پرتره یک سخنران تندرو

قطع ارتباط 4 روزه ایران با بازارهای جهانی

فعال اصلاح طلب: «بقای» جمهوری اسلامی برای تندروها مهم نیست

با تندروها امکان سازش و وفاق وجود ندارد

پنجشنبه‌ها، جمعه می‌شود؟

آقای پزشکیان! قرار ما این نبود

فساد دبش؛ حامیان دولت رئیسی طلبکار شدند

میانجیگری روسیه و عواقب آن

زمان واریز کالابرگ برای دهک‌های 4 تا 7 اعلام شد

کار هست، نیروی ماهر نیست

بازارهای جهانی در شوک تعرفه‌های ترامپ

باند جنایتکار رسانه‌ای ساسی مانکن / قاتل موزیکال شخصیت بچه‌های ایران

هدیه بیفوما به تراکتور؛ سپاهان در خانه متوقف شد

یک‌دندگی در مجلس بر سر تعطیلی شنبه

روزنامه اصولگرا: دولت مهم‌ترین عامل تعیین‌کننده در مدیریت بازار ارز است

پیچیدگی مواجهه با واسطه‌گری روسیه

100میلیون دلار برای اختلاف‌افکنی

صحنه پیش روی تهران و واشنگتن

رشد 22 درصدی صادرات ایران به کشورهای عضو اوراسیا

پیشی گرفتن تورم از دستمزد

عضو کمیسیون انرژی: تابستان سختی خواهیم داشت

5میلی‌گرم طلا بدون قرعه‌کشی هدیه بگیرید

معاون اجرایی رئیس‌جمهور: تأمین ارز نیازهای ضروری مردم بدون وقفه انجام خواهد شد

دیدید زلنسکی وطن‌فروش بود و نه قهرمان دفاع از اوکراین؟

آب سردی که آمریکا روی سر «عاشقان مذاکره» ریخت

اعتراض عضو کارگزاران به ساده‌لوحی درباره مذاکره با آمریکا

تهدید تند چین: برای هر گونه جنگی آماده‌ایم!

پشت پرده افزایش فشار تندروها علیه دولت

ضرورت صرفه‌جویی 20 درصدی در مصرف آب شرب

واریز سود سهام عدالت متوفیان برای وراث همراه با سود 1402

هنرمندان درباره مهدی یراحی چه گفتند؟

تشدید نظارت بر نرخ‌های اعلامی بلیت در نوروز 1404

واقعیت پنهان یک پیش‌بینی ارزی

سوخت‌گیری با حساب بانکی از ماه‌های آینده

چرا زعفران ایرانی بدون بسته‌بندی و داخل گونی صادر می‌شود؟

قیمت سکه‌های دور‌ جدید پیش فروش اعلام شد

برق‌دزدی 700 هزار ماینر غیرمجاز در کشور

اگر این گروه خونی را دارید احتمالاً بیشتر عمر خواهید کرد

سرمقاله وطن امروز/ آزادی به سبک آمریکای ترامپ

آخرین وضعیت قیمت کالاهای اساسی

از شرکت‌های دارای مجوز بلیت تهیه کنید؛ آغاز پروازهای نوروزی از 24 اسفند