ندای لرستان

آخرين مطالب

یورش به یک تذکر سیاسی

یورش به یک تذکر
  بزرگنمايي:

ندای لرستان - شرق /متن پیش رو در شرق منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست
وحیده کریمی| ابلاغ‌نشدن قانون حجاب به تشخیص نهاد بالادستی یعنی شورای‌عالی امنیت ملی، همچنان مورد نقد چهره‌های رادیکال مجلس است و همان‌طور که هفته‌ها همه هم‌وغم خود را برای حذف ظریف از دولت گذاشته بودند، اکنون با فراغ بال بهتری به دنبال به کرسی نشاندن هدف دوم خود یعنی ابلاغ قانون حجابی هستند که حتی اصولگرایان میانه‌رو هم موافق این ابلاغ نیستند و می‌دانند اجرای این قانون، حاصلی جز افزایش تنش در کشور در پی ندارد و خواستار توقف ابلاغ این قانون پرحاشیه هستند. این قانون حاصل عملکرد کمتر از 20 نفر از نمایندگان رادیکال مجلس است که با هشتادوپنجی شدن آن توانستند با تغییرات گسترده در متن اولیه لایحه ارسالی از طرف دولت، افزایش آن به 74 ماده با جرم‌انگاری گسترده و تعیین مجازات‌هایی به مراتب سنگین‌تر از آدم‌ربایی و... قانونی را نهایی کنند که به جای اصلاح، تبعات امنیتی با خود خواهد داشت.
از‌این‌رو رئیس‌جمهور حاضر به ابلاغ این قانون نشده و برای این امر هم مجوز شورای امنیت ملی را کسب کرده است. اما رادیکال‌ها عادت ندارند برخلاف میل‌شان رفتار شود و برای رسیدن به اهدافی که به‌وضوح می‌دانند خلاف امنیت ملی است، باز هم سروصدای بسیار به راه می‌اندازند تا شاید از این رهگذر و گل‌آلودشدن فضا ماهی خود را صید کنند. در همین راستا شاهد تجمعات حامیان حجاب در یک سال اخیر هم بوده‌ایم که روز پلاس در گزارشی که سال گذشته از تجمعات مقابل ساختمان دفتر ارتباطات مردمی قوه قضائیه برگزار شده بود، از درخواست پرداخت پول برای کمک به «تحصن‌کنندگان» پرده برداشت؛ در کانال‌های حامی این تجمع غیرقانونی، با ارائه شماره حساب از مردم خواسته شده بود برای برپایی آن پول واریز کنند! در همین زمینه، نماینده کاشمر در مجلس درباره قانون عفاف و حجاب در صحن علنی مجلس گفته است: من شنیده‌ام افرادی که جلوی مجلس برای ابلاغ قانون حجاب تجمع کرده‌اند، پول می‌گیرند!
وزارت اطلاعات و دستگاه‌های امنیتی بررسی کنند این پول‌ها از کجا می‌آید. او همچنین گفته است: وقتی دبیرخانه شورای‌عالی امنیت چیزی را مصوب کرد، آن قانون لازم‌الاجراست و مجلس هم به این قانون عمل می‌کند، بنابراین بیش‌از‌این مجلس را به حاشیه نبریم. جواد نیک‌بین، نماینده کاشمر در مجلس شورای اسلامی، در جلسه علنی دیروز مجلس در تذکری گفت: دبیرخانه شورای‌عالی امنیت ملی درباره موضوع ابلاغ قانون عفاف و حجاب مصوبه دارد و مصوبه آن این است که این قانون عفاف و حجاب نباید ابلاغ شود و مصوبه کلی هم وجود دارد. عضو کمیسیون برنامه و بودجه ادامه داد: وقتی همچنین مصوبه‌ای هست چرا به مجلس فشار می‌آوریم؟ باید دوستان ما در مجلس و در دولت و در بدنه خدمتگزاران نظام، اصرارهای بیخودی نداشته باشند. نیک‌بین با بیان اینکه «بنده خودم جزء کسانی هستم که در اغتشاشات سال 1402 وسط خیابان کتک خوردم»، افزود: اما عرض من این است که وقتی دبیرخانه شورای‌عالی امنیت چیزی را مصوب کرد، آن قانون لازم‌الاجراست و مجلس هم به این قانون عمل می‌کند، بنابراین بیش‌از‌این مجلس را به حاشیه نبریم.
هرچند این سخنان نیک‌بین، با واکنش تند حمید رسایی، نماینده تهران، روبه‌رو شد که در کانال تلگرامی خود نوشت: «بیجا می‌کنی شنیده را بازگو می‌کنی، آن‌هم از تریبون مقدس مجلس!».
احمد بیگدلی، عضو کمیسیون اجتماعی مجلس، هم در حمله به نیک‌بین گفت: «حجاب از واجبات است و نمی‌توان از آن گذشت که برخی بخواهند با پول یا هر چیز دیگری آن را معامله کنند. من فکر می‌کنم کسانی که چند وقت است جلوی در مجلس بیتوته کرده‌اند، کارشان بیشتر اعتقادی است و ربطی به مسائل دیگری ندارد. به این نکته هم باید توجه کرد که هرکسی نمی‌تواند این‌گونه محکم بیاید بایستد و خواسته‌اش را پیگیری کند».
بیگدلی وجود مصوبه شورای‌عالی امنیت ملی در مسئله حجاب را هم به کل زیر سؤال برد و بیان کرد: «من این مصوبه را ندیدم، نه جایی آمده است و نه کسی دیده است. حالا ایشان فرمودند برای دبیرخانه است و خود شورا هم نیست، حداقل من که پیگیری کردم، چیزی ندیدم. شاید هم باشد، شاید هم نباشد. من اطلاعی از آن ندارم».
 هرچند درنهایت نیک‌بین عصر دیروز در مصاحبه‌ای با تأیید دوباره دریافت پول برای تجمعات حجاب، تأکید کرد: مستندات دریافت پول برای تحصن حجاب موجود است. به گزارش همشهری، او گفته است: دستگاه‌های امنیتی در نامه‌ای به مجلس دریافت پول برای تجمع مقابل مجلس را تأیید کرده‌اند.
البته واکنش جریان رادیکال مجلس به هر سخن و تذکری که باب میل‌شان نباشد، از همین دست‌فرمان پیروی می‌کند. در این زمینه هم آنها نمی‌خواهند بپذیرند ابلاغ‌نشدن قانون حجاب یک تصمیم با همراهی سران قواست. در همین راستا احمد انارکی، نماینده رفسنجان و انار، هم تأکید کرده: «در مجلس حجاب مسئله مهمی است، اما تصمیم سران قوا مبنی بر اجرانشدن این قانون در شرایط فعلی باید مورد احترام قرار گیرد تا از تنش‌های اجتماعی جلوگیری شود».
بازار

لینک کوتاه:
https://www.nedayelorestan.ir/Fa/News/1014041/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سرمقاله شرق/ کابینه ناساز با امید ملت

سرمقاله جوان/ آشفته‌بازار شرکت‌های دولتی

سرمقاله قدس/ هشدارهای سریال «معاویه» برای سیما و سینمای ما

ترامپ حریف همسویی ایران و شیخ‌نشین‌ها می‌شود؟

جزئیات شارژ کالابرگ الکترونیکی برای دهک‌های چهارم تا هفتم

کاهش مالیات بر ارزش افزوده کالاهای اساسی و نهاده‌ها از 10به 1درصد

افزایش عرضه حبوبات در بازار برای تنظیم قیمت‌ها

پورمحمدی: یارانه این ماه زودتر از موعد پرداخت می‌شود

اتحادیه قنادان: شیرینی شب عید تغییر نرخ نخواهد داشت

دیدار مشاور و دستیار رهبری با خانواده شهیدان عبداللهی

سرمقاله جام جم/ شرط اول شکل‌‌گیری مذاکرات ایران و آمریکا

سرمقاله همشهری/ مهمل و پوچ

موافقت مجلس با اصلاح جداول بودجه 1404 کل کشور

ناراستار، روایتی از خلاقیت و امید به آینده بازی‌سازی ایران در گفت‌وگو با علی نظری

نرخ طلا و سکه گارد صعود به خود گرفتند

معاون پارلمانی رئیس‌جمهور: تلاش می کنیم دستمزد کارگران متناسب با نرخ تورم باشد

گودرزی: افزایش حقوق به میزان تورم تحقق یافتنی نیست

رشد 6 هزار واحدی شاخص بورس

بیش از بانک سود کنید، با اطمینان بیشتر!

سخنگوی هیات رئیسه مجلس: احتمال افزایش حقوق کارگران بالای 30درصد زیاد است

تقویت فرهنگ اسلامی با ترویج فرهنگ ایثار و شهادت

بی‌اخلاقی با میراث رئیسی

سرمقاله ایران/ جنجال بر سر زبان مادری

«معاویه»ی لامنس!

سرمقاله کیهان/ رئیسی چرا خار چشمِ جریان تحریم و تحریف شد؟

وزیر نفت: فعلا برنامه‌ای برای سهمیه بنزین نوروزی نداریم

آغاز حراج سکه‌های 86 از ساعت 12 امروز

اظهارات پورمحمدی از زمان واریز مرحله دوم کالابرگ الکترونیکی

نوری قزلجه: کالاهای مورد نیاز مردم برای عید تأمین است

توضیحات وزیر کار از قطع یارانه 100 هزار نفر در پایان اسفند ماه

پیام سرپرست اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اصفهان به مناسبت سالروز 22 اسفند

لینک نظرسنجی برنامه‌های هفته بزرگداشت شهدا منتشر شد

12 هزار لرستانی در دولت چهاردهم از اینترنت پرسرعت بهره‌مند شدند

برپایی یادواره شهدای محله پاچنار در خرم‌آباد

سرمقاله هم میهن/ چه کسانی ترور کردند؟

گاردین: دولت آمریکا دیگر متحد ما نیست، مافیاست

دورخیز برای استیضاح دوم؟

سرمقاله آرمان ملی/ سناریوی جدید علیه ایران

کلاه آمریکایی بر سر اوکراین

سرمقاله اعتماد/ چگونه بنزین سیاستمدار شد؟

سه سناریوی دلار در سال آینده

سقف صدور کارت هدیه پنج میلیون تومان شد

فاکتور هزینه‌های شب عید؛ قیمت شیرینی و آجیل در بازار چقدر است؟

زی‌تازی با هویت جدید؛ تجربه خرید محصولات کودک و نوجوان را متحول کرده‌ایم

سال سخت آبی!

مرگ مشکوک خواننده معروف کره‌‌ جنوبی

سخنرانی مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان یزد: همگان در برابر خون شهدا مسئولیت دارند

انتصاب مدیرکل دفتر مسکن و تسهیلات رفاهی بنیاد شهید و امور ایثارگران

اینفوگرافی/ پیرترین و جوان‌ترین استان‌های کشور

سرمقاله دنیای اقتصاد/ تورم در اقتصاد ایران پدیده‏‏‌ای پولی است یا ارزی؟