فراوری تولیدات خام کشاورزی لرستان به 49 هزار تن رسید
اجتماعي
بزرگنمايي:
ندای لرستان - به گزارش خبرنگار مهر، نوشین زمانی امروز جمعه در گفتوگو با رسانهها، اظهار داشت: صنایع تبدیلی و غذایی در حقیقت حلقه تکمیلی در توسعهبخش کشاورزی بوده که نقش کلیدی در تأمین امنیت غذایی دارد.
وی افزود: در سال 1403 در راستای ایجاد امنیت غذایی، کاهش ضایعات کشاورزی، افزایش ارزش افزوده محصولات کشاورزی و … با سرمایهگذاری 125 میلیارد تومان، هفت واحد صنایع تبدیلی و غذایی به بهرهبرداری رسید.
مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی لرستان، داشت: این واحدها در زمینه بستهبندی گوشت مرغ، سیلوی ذخیره غلات، تولید مربا و پوره میوه، بستهبندی تخممرغ و بلدرچین، تولید حلوا و کره بادامزمینی، لبنیات، بستهبندی حبوبات و گیاهان دارویی در شهرستانهای الیگودرز، دلفان، بروجرد، خرمآباد، چگنی و دورود به بهرهبرداری و تولید رسیدند و کل واحدهای فعال صنایع تبدیلی و غذایی استان به 217 واحد افزایش یافت.
زمانی، اظهار کرد: با به بهرهبرداری رسیدن این هفت واحد، علاوه بر ایجاد زمینه اشتغال مستقیم 97 نفر، ظرفیت فراوری تولیدات خام کشاورزی به میزان 49 هزار تن در سال افزایش یافت.
کد خبر 6431653
لینک کوتاه:
https://www.nedayelorestan.ir/Fa/News/1019137/