ندای لرستان

آخرين مطالب

هشدار رئیس قوه قضائیه: نفوذ با شعارهای انقلابی سیاسی

هشدار رئیس قوه قضائیه: نفوذ با شعارهای انقلابی
  بزرگنمايي:

ندای لرستان - روزنامه سازندگی /متن پیش رو در سازندگی منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست
به منافقین اجازه ندهیم بین صفوف ما رخنه کنند. عده‌ای ممکن است حتی با شعارهای به ظاهر انقلابی درصدد رخنه و نفوذ برآیند، باید جلوی آنها را سد کنیم
امام به متحجرینی که از دست آنها خون‌ دل می‌خورد، نه گفت. امام در مقابل کسانی که با تقدس‌مآبی، سد راه خدا بودند، ایستاد و بساط آنها را جمع کرد
هدا احمدی| غلامحسین محسنی‌اژه‌ای، رئیس دستگاه قضا گفت: «امام‌(ره) در مقابل متحجرین و کسانی که با تقدس‌مأبی، سد راه خدا بودند، ایستاد و هرچند از دست آنها خون‌دل خورد اما بساط آنها را جمع کرد. کسانی نیز که دل به دنیا بسته بودند و جناح‌بازی می‌کردند از ناحیه امام‌(ره) طرد شدند. امام کرامت‌ را به انسان‌ها برگرداند و قدرت استکباری دنیا و در رأس آنها آمریکا را تحقیر کرد. امام به متحجرین که خون‌دلی از دست‌ آنها خورد، «نه» گفت و آنها هم بساط خودشان‌ را کم‌کم جمع کردند». اژه‌ای که در مراسم تجدید میثاق قوه‌ قضائیه با آرمان‌های امام خمینی(ره) سخن می‌گفت با بیان اینکه نباید به خناسان و منافقان اجازه دهیم بین صفوف ما رخنه کنند، تاکید کرد: باید توجه داشت که عده‌ای ممکن است با شعارهای منافقانه و حتی به ظاهر انقلابی درصدد رخنه و نفوذ برآیند؛ باید جلوی آنها را سد کنیم. چنانچه با وحدت، همدلی، صفا و صمیمت در میدان باشیم و مجاهدت کنیم و در این مسیر، به واسطه مشکلات و موانع زمین‌گیر نشویم، مطمئناً پیروزی و سعادت با ما خواهد بود.
این سخنان رئیس دستگاه قضا را احتمالاً می‌توان اولین واکنش به هجمه‌های چند وقت اخیر عده‌ای دانست که به او، قالیباف و پزشکیان حمله کرده بودند. آن زمان که ناگهان افرادی بدون هویت مشخص سیاسی تجمع خیابانی برگزار کردند، مرگ بر ظریف سر داده و ادامه‌ این خط را برخی دیگر ادامه دادند تا به محسنی‌اژه‌ای برسند و او را از چند جهت در فشار بگذارند. مسائلی مانند؛ انتصاب ظریف توسط رئیس‌جمهور پزشکیان و رویکرد قوه‌قضائیه در رسیدگی به اختلاس چای دبش تا شعارهای تند و تیز در تجمعات خیابانی و محافل.
ماجرا چه بود؟
حملات به رئیس قوه قضائیه از تجمع در خیابان آغاز شد و به صداوسیما نیز کشیده شد و مهدی عسگری، نماینده پیشین مجلس و جبهه پایداری در یک گفت‌وگوی ویژه خبری به احکام قوه قضائیه و دیوان عدالت اداری انتقاد تند کرد و عملکرد قوه قضائیه را «چشم‌بندی» خواند. او در جایی دیگر از عدالت دستگاه قضایی در برخورد با پرونده‌سازی 14 همتی علیه شرکت بهمن‌موتور اظهار ناراحتی می‌کند. پرونده‌سازی‌ای که به گفته برخی از نمایندگان و رسانه‌ها با حمایت «وزیر دبش» صورت گرفته‌ بود.
همچنین کمی پس از خبر قاضی پسندیده مبنی بر اینکه قرار است به زودی به اتهامات ساداتی‌نژاد، وزیر سابق کشاورزی، وزیرصمت و رئیس ‌وقت سازمان توسعه تجارت دولت سیزدهم درخصوص بزرگ‌ترین اختلاس 40 سال اخیر یعنی چای دبش رسیدگی شود، ناگهان صداوسیما به فاطمی‌امین، وزیر صمت دولت سیزدهم تریبون داد. این درحالی است که شهریورماه امسال اصغر جهانگیر، سخنگوی قوه ‌قضائیه اعلام کرده بود که فاطمی‌امین و معاونش با قرار وثیقه آزاد هستند.‌
نکته جالب این است که کمی پیش از حضور یک متهم در صداوسیما و چند روز پس از هجمه علیه محسنی‌اژه‌ای توسط تعدادی معترض و برخی اعضای جبهه پایداری در مجلس مبنی بر برخورد با محمدجواد ظریف و مسعود پزشکیان، مدیرعامل خبرگزاری قوه قضائیه در توئیتی اعلام می‌کند که هجمه‌ها افزایش یافته و زمان صدور حکم نزدیک است. منظور مهدی‌کشت‌دار، اختلاسی به نام چای دبش است. او نوشت: «چرا ناگهان هجمه علیه قوه قضائیه گسترش یافته و حملات چندجانبه شروع شد؟! قاضی پرونده چای دبش: در جلسات گذشته تقریباً نسبت به تمام متهمان، تفهیم اتهام صورت گرفته. آخرین دفاع بیش از 30 متهم اخذ شد و از تعداد دیگری از متهمان آخرین دفاعیات اخذ می‌شود. زمان صدور حکم نزدیک است». توئیت کشت‌دار درخصوص یکی از بزرگ‌ترین اختلاس‌های چهار دهه اخیر شاید پاسخی باشد به این سوال که جریان خاصی با حمله به قوه قضائیه سعی دارند تا قاضی‌های دستگاه قضا را برای تخلفات پیش آمده در سال‌های اخیر تحت فشار قرار دهند.
این درحالی بود که دو روز قبل از این حملات، قوه قضائیه رسیدگی به پرونده چای دبش در دادگاه را آغاز کرد. اما فضای مجلس به دست چند نماینده افتاد که در آن بین انتقادی هم به اژه‌ای داشته باشند. برای نمونه امیرحسین ثابتی، مجری سابق و نماینده نزدیک به جریان سعید جلیلی در صحن علنی مجلس خطاب به محسنی‌اژه‌ای گفت: «آقای اژه‌ای! ما چه جوابی به مردم بدهیم که دائم از ما می‌پرسند، چرا قانون اجرا نمی‌شود؟ قوه قضائیه یا تعلل می‌کند یا حداقل شفاف نمی‌گوید چه کار می‌کند که نمونه واضح آن قانون دوتابعیتی است. فرزندان 4 تا از معاونان پزشکیان دوتابعیتی هستند؛ چرا شما به ‌عنوان قوه ‌قضائیه که ضمانت اجرای قانون هستید کاری نمی‌کنید؟ اگر مصلحت هست بگویید ما کاری نکنیم و از شما مطالبه نکنیم؛ لطفاً تکلیف را مشخص کنید». همچنین حمید رسایی، نماینده تهران و از مخالفان سرسخت نه ‌تنها این دولت بلکه هر جریانی غیر از خود و دوستانش، پشت تریبون مجلس گفت: «تمام توان دولت به جای حل مسائل اقتصادی و معیشتی این شده که ظریف را در یک جایگاه غیرقانونی نگه دارد! تذکر من ماده 22 بند 11 و مربوط به جلسه و شأن مجلس است، من چاره‌ای ندارم جای دیگری نمی‌شود این تذکر را داد؛ اگر به جای حضرت عالی، آقای محسنی‌اژه‌ای آنجا نشسته بود، من تذکرم را بهتر می‌دادم».
کنایه‌ای هم علی خضریان، نماینده مجلس و عضو جبهه پایداری به رئیس دستگاه قضا زد و گفت: «از آقای اژه‌ای تشکر می‌کنم که وقتی درباره فساد بنیاد مستضعفان در مجلس فریاد زدیم، ایشان با حضور در بنیاد نشان داد که دیگر کسی مثل آقای رئیسی را نداریم که با فساد مبارزه کند!» محمد منان‌رئیسی، رئیس ستاد انتخاباتی سعید جلیلی در ایام انتخابات و نماینده قم نه ‌تنها به ظریف تاخت بلکه به محسنی‌اژه‌ای، رئیس قوه قضائیه هم حمله کرد و گفت: «خطاب من به سران قواست که می‌دانم همگی یا از بستگان درجه یک یا درجه دو در خانواده‌ خود شهید تقدیم انقلاب کردند، بزرگواران! از ما هیچی از امت حزب‌الله هم هیچی از شهدای خانواده‌های خودتان به خاطر این وضعیت حجاب خجالت نمی‌کشید؟ این وضعی است که برای ما شما درست کردید؟ آقای اژه‌ای! دو ماه قبل پیش شما آمدم و گفتم وضعیت آقای ظریف را جمع کنید، گفتی وظیفه من نیست، مجلس ورود کند. نزدیک به 40 روز است کمیسیون امنیت ملی به شما نامه زده با رئیس قوه مقننه صحبت می‌کنیم، می‌گوید به قوه قضائیه می‌گوییم، می‌گوید قوه مقننه!» منان‌رئیسی مدعی شد: «قانون رسمی مملکت دارد نقض می‌شود، آقای غیرقانون در اجلاس خارج از کشور وقیحانه حکم مسلم خدا را به سخره گرفته و می‌گوید در خیابان‌های تهران زنان برهنه دارند راه می‌روند این مسیر درست است. تو غلط کردی که گفتی مسیر درست است، تو کی هستی که بگویی این مسیر درست است؟ بیجا کردی».
اختلاف افکنی بین قوا
هرچند انتقاد به اژه‌ای مختص به همین چند ماه اخیر نیست. کمااینکه آذرماه 1402 رجانیوز رسانه جبهه پایداری حمله تندی به اژه‌ای داشت که باعث شد، مدیرعامل خبرگزاری قوه قضائیه به آن پاسخ دهد. رجانیوز در مطلبی با عنوان «سران قوا در روز دانشجو به کدام‌ دانشگاه‌ها می‌روند؟» نوشت: «حجت‌الاسلام اژه‌ای که در دو سال اخیر میزبان دانشجویان در ساختمان دستگاه قضا بوده، امسال احتمالاً به دانشگاه محقق‌اردبیلی می‌رود‌. در صورت حضور حجت‌الاسلام اژه‌ای در این دانشگاه، وی برای اولین ‌بار در دوران ریاست‌اش بر دستگاه قضا برای گفت‌وگو با دانشجویان در روز دانشجو در یک دانشگاه حاضر می‌شود».
مهدی کشت‌دار، مدیرعامل خبرگزاری قوه‌ قضائیه نیز در واکنش به این اظهارات گفت: «رجانیوز که باشی گاف و کینه برای زدن قوه قضائیه همراهت و اختلاف‌افکنی بین قوا برنامه روتینت است». آن‌طور که روزنامه خراسان می‌نویسد: «در اقدامی قابل تأمل تعدادی از نمایندگان مجلس که عمدتاً به یک جریان سیاسی خاص تعلق دارند در اقدامی هماهنگ انتقادهای شدیدی را علیه رئیس قوه قضائیه، محسنی‌اژه‌ای مطرح کردند. این انتقادها در صحن علنی مجلس و شبکه‌های اجتماعی بازتاب گسترده‌ای یافت و به نظر می‌رسد، بخشی از یک استراتژی هدفمند باشد که باید مورد واکاوی قرار گیرد. در ماه‌های اخیر، این طیف سیاسی که پیش‌تر انتقادهای خود را متوجه رئیس‌جمهور و حتی رئیس مجلس کرده بودند، اکنون رئیس قوه قضائیه را هدف قرار داده‌اند». عده‌ای هم که امروز دیگر دولت را در دست ندارند، تلاش می‌کنند با حمله به سران قوا به‌خصوص قوه مجریه و مقننه، هم سرپوشی بر مسائلی بگذارند که احتمال در آن شریک بوده‌اند و هم تلاش کنند تا دولت چهاردهم که رقیب سرسخت‌شان در انتخابات ریاست‌جمهوری 1403 بود را ناکارآمد جلوه دهند.
به هر سو، درحالی که قوه قضائیه به طور جد در مبارزه با این فساد ورود پیدا کرده و معتقد است پرونده‌هایی که افکار عمومی را تحت تاثیر قرار دهد، ورود دستگاه قضایی به صورت جدی و تا انتها انجام می‌شود اما گویا چنین روندی به مذاق بعضی خوش نمی‌آید تا جایی که به یکی از متهمان بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ جمهوری اسلامی تریبون برنامه آزاد از رسانه ملی می‌دهد! این‌ بار تندروها از مسیر دولت می‌خواهند، پلی به دستگاه قضا بزنند تا قضات مورد نظرشان و به طور مشخص محسنی‌اژه‌ای را برای تخلفات پیش آمده در سال‌های اخیر تحت فشار قرار دهند. این درحالی است که اژه‌ای نشان داد در بزرگ‌ترین فساد تاریخ جمهوری اسلامی حتی اگر دولت سیزدهم، رئیس مجلس و طیف‌های وابسته به آنها هم سکوت کنند اما حتی اگر پای وزرا و مقامات نیز در پیش باشد در بررسی آن مصمم است.

لینک کوتاه:
https://www.nedayelorestan.ir/Fa/News/1008536/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

معامله‌گر؛ آیا ویتکاف می‌‏تواند معامله ترامپ را برای خاورمیانه جوش بدهد؟

شکاف تغذیه در ایران؛ از سوءتغذیه تا اسکینی‌های فیله‌ساز

ائتلاف نامقدس؛ زخم اختلافات ایدئولوژیک بین شورشیان سر باز کرده است

جریان‌شناسی فروشندگان طلای آنلاین

زیدآبادی مطرح کرد: بازآرایی خاورمیانه؟

معرفی دو آلت کوین مستعد خرید در بازار نزولی از سوی هوش مصنوعی دیپ سیک

آماری عجیب از فرآورده‌های قاچاق مربوط به کارت سوخت

تمرکز سرمایه‌ها بر بازار طلا؛ تحلیلی بر نوسانات بازارها در روزی که گذشت

لایحه ایجاد سازمان بازرگانی به کجا رسید؟

پیش بینی قیمت دلار 16 بهمن 1403

پژوهشگر اقتصادی: نرخ دلار از 84 تومان بالاتر نمی‌رود

پیش بینی بورس سه شنبه 16 بهمن 1403

سرمایه‌گذاری 885 میلیاردی در لرستان/ 1409 شغل ایجاد شد

مدیرکل بنیاد استان البرز: وجود جانبازان برای انقلاب بسیار ارزشمند است

دیدار نماینده ولی فقیه در استان اردبیل با جانبازان گرانقدر به مناسبت روز جانباز

قابی ویژه از قدردانی نماینده ولی فقیه در استان بوشهر از مقام شامخ جانبازان معزز

تجدید میثاق رئیس و مدیران بنیاد شهید و امور ایثارگران با آرمان‌های امام راحل(ره)

افتتاح مزرعه پرورش ماهیان سردآبی در بروجرد

توصیه جانباز بروجردی به مسئولان

«پادوی رسانه ترامپ»؛ حمله کیهان به سردبیر هم‌میهن بابت انتقاد از عراقچی

اعتراض کارشناس حامی پزشکیان به برخی سیاست‌های اقتصادی دولت

متهمی که وکیل شد!

اطرافیان ناتراز!

هشدار روزنامه اصولگرا به «سوپرانقلابی‌ها»: مراقب نصیری درون‌تان باشید

شرع در آغوش ‌بن‌سلمان

زندان‌های اسرائیل: جهنم زندگان

هشدار رئیس قوه قضائیه: نفوذ با شعارهای انقلابی

فرهیختگان: برای رادیکال‌ها ظریف یا قهرمان است یا خائن

آموزش سرمایه گذاری در ارز دیجیتال+هدیه 50 هزار ارز په‌په

خضریان: مدیران شرکت کروز به ما پیشنهادهای ملاقات دادند و ما دعوت را قبول نکردیم

توقفی در کار نیست؛ واردات آیفون 16 پابرجاست

نماینده مجلس: تسهیلات 650 میلیونی پاسخگوی هزینه ساخت مسکن نیست

شورای رقابت: مدیریت ایران خودرو توسط کروز غیرقانونی است

بیمه مرکزی: بیمه ها از هزینه های غیرضرور اجتناب کنند

حفاظت از حساب‌های کاربری، کلید بقا در دنیای دیجیتال / گزارشی در باب اهمیت حفاظت از حساب‌های کاربری در پلتفرم‌های مختلف

واکنش سازمان گمرک به قاچاق 25 میلیون لیتری سوخت

ارسال بخش دوم لایحه بودجه سال 1404 کل کشور به مجلس

ادامه روند افزایش قیمت طلا؛ ربع سکه ثابت ماند

اجرای 250 برنامه ویژۀ کودکان در دهه فجر لرستان

اختصاص 2 هزار میلیارد ریال تسهیلات به واحدهای صنفی و تولیدی لرستان

72 هزار واحد صنفی در لرستان/تأمین کالا در ماه رمضان

سارقان پنج خودرو در الیگودرز شناسایی و دستگیر شدند

آغاز اکران چهل‌وسومین جشنواره فیلم فجر در لرستان

جانبازان، سرمایه های اجتماعی و الگوهای ایثار هستند

سرمقاله سازندگی/ رابطه بحران و تکنولوژی

سرمقاله صبح نو/ پشت‌پرده خطرناک دوقطبی‌سازان

حجم انتقال گاز به 880 میلیون مترمکعب گاز در روز رسید

نگاهی به سیاست‌های پولی و اعتباری برای رشد اقتصادی و کنترل تورم و نقدینگی

اسامی و قیمت سیگار و تنباکوی قاچاق اعلام شد

اجرای 6 خوشه صنعتی در لرستان