ندای لرستان

آخرين مطالب

دستیار اجتماعی رییس جمهور در بازدید از مراکز ایجاد شده جهت افزایش مشارکت اجتماعی بانوان کیش گفت :

مسئولیت اجتماعی، رکن مهم توسعه اجتماعی کیش است سیاسی

مسئولیت اجتماعی، رکن مهم توسعه اجتماعی کیش است
  بزرگنمايي:

ندای لرستان - علی ربیعی در سفر یک روزه خود به جزیره کیش از مرکز توانمندسازی و کارآفرینی ترمه، پایگاه سلامت خانواده،پایگاه سلامت اجتماعی محله سفین و میرمهنا و انجمن های مردم نهاد این منطقه بازدید کرد.

به گزارش روابط عموی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش، علی ربیعی دستیار اجتماعی رئیس جمهور به همراه مسعود رهبری معاون فرهنگی و اجتماعی این سازمان و سعید زاهدی آزاد مدیر امور اجتماعی، بهداشت و درمان، با حضور در مرکز توانمندسازی و کارآفرینی ترمه، پایگاه سلامت خانواده و نمایشگاه دائمی صنایع دستی مهنورا از نزدیک با فعالیت ها و خدمات این مراکز آشنا شد.
دستیار اجتماعی رئیس جمهور در بازدید از مرکز توانمندسازی و کارآفرینی ترمه با بیان این که ارائه خدمات به بانوان به ویژه آن دسته از بانوانی که نیاز به حمایت بیشتری دارند؛ باید ملاک کار مسئولین باشد؛ افزود: حمایت از مراکزی که بانوان همراه با امنیت اجتماعی و رضایت شغلی در آن مشغول به کار می‌باشند؛ ضروری است.
مسعود رهبری سرپرست معاونت فرهنگی و اجتماعی سازمان نیز در این بازدید ضمن اشاره به فعالیت های صورت گرفته در راستای افزایش مشارکت‌های اجتماعی بانوان و جامعه محلی گفت: مرکز توانمندسازی و کارآفرینی ترمه با هدف افزایش توانمندی بانوان در عرصه اشتغال و همچنین بالا بردن توان تولید راه‌اندازی شده است.
وی افزود: بانوان با گذراندن دوره‌های آموزشی در این مرکز و فراگیری مهارت های تولید، با گرفتن سفارش کار، مشغول به فعالیت می‌شوند.
همچنین دستیار اجتماعی رئیس جمهور، از پایگاه سلامت خانواده (مادر و کودک) بازدید کرد و با خدمات کارشناسان سلامت روان، سلامت اجتماعی و سلامت جسمی و معنوی این پایگاه آشنا شد و از نزدیک با مراجعه کنندگان به گفت وگو پرداخت.
بر اساس این گزارش، نشست با مسئولان شرکت نفت و گاز پارس به میزبانی معاونت فرهنگی و اجتماعی سازمان با محوریت "عمل به مسئولیت اجتماعی شرکت های نفتی" یکی دیگر از برنامه های سفر دستیار اجتماعی رئیس جمهور به جزیره کیش بود.
ربیعی در این نشست ضمن اشاره به نقش مهم جوامع محلی در ایجاد سرمایه اجتماعی افزود: رکن مهم توسعه پایدار در جزیره کیش تعهد شرکت های محتلف فعال در بخش خصوصی به مسئولیت اجتماعی خود به ویژه در حوزه محیط زیست است و تحقق این امر باید در دستور کار سازمان منطقه آزاد کیش قرار گیرد.
مسعود رهبری سرپرست معاونت فرهنگی و اجتماعی سازمان نیز در این نشست با اشاره به ماموریت این معاونت در خصوص تدوین سند مسئولیت اجتماعی کیش گفت: درصدد هستیم تا با ایجاد یک چارچوب قانونی و سیاست گذارانه گام مهمی در راستای تسهیل مسیر عمل به مسئولیت اجتماعی شرکت های نفتی و دیگر ارکان بخش خصوصی کیش برداریم.
وی در سفر خود به کیش علاوه بر گفتگو و نشست صمیمانه با اقشار مختلف مردم، از مراکز تولیدی دست سازه های بانوان، پایگاه سلامت جسمی و اجتماعی مهستان و مدرسه زندگی واقع در بازار دیپلمات بازدید و بر اهمیت نقش جوامع محلی و ظرفیت های مردمی در توسعه اجتماعی تاکید کرد.
گفتنی است انجمن مدرسه زندگی واقع در بازار دیپلمات که در راستای مسئولیت اجتماعی یکی از سرمایه گذاران بخش خصوصی جزیره کیش شکل گرفته است؛ حدود 300 کودک کم برخوردار جزیره کیش را از کلاس های مهارتی و آموزشی خود به صورت رایگان بهره مند می سازد.

لینک کوتاه:
https://www.nedayelorestan.ir/Fa/News/1012774/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تهران با پیشنهاد احتمالی مسکو کنار می‌آید؟

سرمقاله فرهیختگان/ جنگ تعرفه‌ای علیه رعیت

سرمقاله جام جم/ آژانس انرژی اتمی از نهاد فنی تا ابزار سیاسی

وزیر صمت: بسته حمایتی صنعت تصویب شد

پاسخ وزیر صمت به واگذاری ایران‌خودرو به کروز

مردم می‌توانند از ساعت 5 عصر اعتبار کالابرگ را دریافت کنند

طرح پیش فروش 4 محصول سایپا اسفند 1403

89 هزار واحد نهضت ملی مسکن فروش اقساطی شد

بررسی نحوه اجرای آزادسازی سهام‌ عدالت در کمیسیون حقوقی مجلس

مزایا و معایب مالیات بر عایدی سرمایه چیست؟

آیا ادعای سوئیسی بودن کرم کامان درست است؟

عضو هیئت‌علمی دانشگاه فردوسی: ریشه مشکلات اقتصادی فراتر از عملکرد یک وزارتخانه است

اعتبار کالابرگ به حساب خانوارهای بهزیستی و کمیته امداد واریز شد

هیوا سیفی‌ زاده آزاد شد

اعلام ساعت کار بانک ها و موسسات مالی در ماه مبارک رمضان

تأکید معاون اجرایی رئیس‌جمهور بر توسعه پس‌کرانه بندر چارک

353 نفر امسال در تصادفات جاده‌ای لرستان جان باختند

163 نوزاد سالم با مشاوره مراکز "نفس" در لرستان متولد شدند

دی‌دار، محصول برگزیده هشتمین جایزه ملی فناوری اطلاعات شد

سرمقاله جوان/ منطق عقلی نفی مذاکره با آمریکا

سرمقاله ابتکار/ لطفاً موضوعات عادی را حیثیتی نکنید!

سرمقاله وطن امروز/ هوش مصنوعی بهانه است، امنیت ملی نشانه است!

سرمقاله اطلاعات/ خواست مردم غزه در «روز بعد جنگ» چیست؟

رشد 10 هزار واحدی شاخص کل بورس

عارف: بنزین برای دولت نیم دلار تمام می شود اما 1500 تومان می‌فروشیم

پاسخ وزیر صمت در مورد قطعیت واگذاری ایران خودرو و سایپا به شرکت کروز

وزیر کشاورزی: افزایش قیمت برنج داخلی غیرمنطقی بود

وزیر کشور: دولت فعلا نمی‌خواهد بنزین و گازوئیل را گران کند

تداوم سنگ‌اندازی‌ شرکت‌های بیمه در پرداخت خسارت افت قیمت خودرو

دور جدید ثبت نام خودرو‌های وادراتی طی هفته

تداوم ارز 28500 تومانی در سال 1404

وزیر صمت: 870 شهرک صنعتی در کل کشور داریم

یک مقام صنفی: وزارت صمت در ضعیف‌ترین حالت خودش اداره می‌شود

هیوا سیفی‌ زاده بدون مجوز تکخوانی کرده بود/ برخی از اعضای گروه به قید وثیقه آزاد شدند اما سیفی زاده و یک نفر دیگر آزاد نشده اند

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران یزد در جلسه صالحین اشکذر: خانواده‌های ایثارگر، الگوی تأثیرگذار در تقویت روحیه معنوی جامعه

نشست شورای راهبری تحول اداری بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار شد

تشکیل اتاق فکر سازمان منطقه آزاد کیش و پردیس های دانشگاهی مستقر در جزیره

مسئولیت اجتماعی، رکن مهم توسعه اجتماعی کیش است

چهار هزار و 480 کیلومتر باند جاده در لرستان برف‌روبی شد

10 سارق حرفه‌ای در بروجرد دستگیر شدند

سرمقاله کیهان/ بحران «فراگیرشدن جاسوسی» در سرزمین‌های اشغالی

هاکان فراموش‌کار!

سرمقاله همشهری/ تجربه‌ای دلنشین از پیاده‌روی و دوچرخه‌سواری در پایتخت

سرمقاله شرق/ کتابی برای خالی‌نبودن قفسه

سفره ماه رمضان 1403 چقدر هزینه دارد؟

قیمت زولبیا و بامیه در ماه رمضان اعلام شد

تحقق 90 درصدی بودجه مصوب کشور تا پایان بهمن ماه

زمان واریز عیدی بازنشستگان تامین اجتماعی مشخص شد

وزیر کشور: سهم هر استان از مصرف انرژی با هوشمندسازی تعیین شود

امروز شاهد تجلی مفهوم ایثار و شهادت در هنر تئاتر بودیم