ندای لرستان

آخرين مطالب

سرمقاله ایران/ برادر فیدان! سیاسی

سرمقاله ایران/ برادر فیدان!
  بزرگنمايي:

ندای لرستان - ایران / «برادر فیدان!» عنوان یادداشت روز در روزنامه ایران است که می‌توانید آن را در ادامه بخوانید:
گزارش مصاحبه شما را با شبکه «الجزیره» خواندیم. سخنان و نصایحی که بیان کردید بسیار خوب است، اما در مورد جمهوری اسلامی ایران صادق نیست. اصلاً قیاس مع الفارق است و چه بسا از جنس همان نصایحی است که مسئولان جمهوری اسلامی ایران همواره به شما و اسلاف شما ‌مطرح کرده‌اند مبنی بر اینکه برای حل اختلاف با کشورهای دیگر باید از طریق دیپلماسی اقدام کرد، نه ورود به خاک دیگران و اقامت در خاک آنان به بهانه مقابله با گروه‌های تروریستی.
برادر جان!
حضور جمهوری اسلامی ایران در عراق و سوریه به دعوت دولت‌های آن دو کشور و برای دفاع از آن دو کشور در برابر گروه‌های تروریستی بود، که فکر می‌کنیم شما آن گروه‌ها را خوب می‌شناسید و نه لشکرکشی به آن دو کشور برای اهداف توسعه طالبانه. سخن شما درست است که این کمک، هزینه‌هایی داشته است. بله، اما برای ما هزینه‌های مالی و جانی داشته است که طبعاً به حساب آن کشورها نوشته شده است و باید بازپرداخت کنند.
جناب فیدان!
با این توصیه شما موافقیم که باید همبستگی منطقه‌ای را افزایش داد و لازمه آن دخالت نکردن در امور کشورهای دیگر است. ما هم از حضور ترکیه، آمریکا و رژیم صهیونیستی در خاک سوریه و تبعات آن که می‌تواند تجزیه سوریه باشد، نگرانیم. به هر صورت اینک که کشور سوریه در اختیار شماست، مسئولیت حفظ تمامیت ارضی آن کشور، تأسیس دولتی برخاسته از اراده مردم شامل قومیت‌ها و مذاهب مختلف برعهده شماست که امیدواریم در این مهم موفق باشید. شما به خوبی می‌دانید که جمهوری اسلامی ایران همواره در مبارزه علیه تروریست‌ها با شما همکاری کرده است. بنابراین، چنین ادعایی که ایران ممکن است حامی حزب اتحاد دموکراتیک سوریه باشد اساساً مناسبتی ندارد. توقف چنین حمایتی را باید از آمریکا درخواست کنید، نه ایران.
آقای فیدان!
بله، درست است که حمایت از یک گروه علیه حاکمیت کشور دیگر پذیرفتنی نیست. اما سؤال این است که چرا شما از گروه‌های مخالف سوریه علیه حکومت سوریه حمایت کردید؟ امری مخفی و پوشیده نیست که چگونه «تحریرالشام» سازماندهی و تجهیز و آماده شد تا بتواند با استفاده از شرایط نامساعد ارتش سوریه بر سرنوشت آن کشور مسلط شود. ما هم معتقدیم مشکلات کشور سوریه را باید خود مردم سوریه حل کنند. حالا هم مهم‌ترین مشکل این کشور، حفظ تمامیت ارضی سوریه، اخراج رژیم صهیونیستی از جنوب سوریه، تلاش برای حفظ وحدت ملی سوریه و بازسازی کشور از جمله تجهیز مجدد ارتش سوریه به سلاح‌هایی است که از سوی رژیم صهیونیستی نابود شده است. منتظر می‌مانیم تا ببینیم آیا حضور بی‌دعوت دیگران به انجام این امور منتهی می‌شود یا نه.

لینک کوتاه:
https://www.nedayelorestan.ir/Fa/News/1012891/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

جنجال در کنست اسرائیل بر سر فرزند نتانیاهو

نویسنده آمریکایی: دو دهه پیش مافیای روسیه ترامپ را از ورشکستگی نجات داد

«همتی» قربانی واگذاری «ایران خودرو» شد؟

نیویورک‌تایمز: ترامپ به دنبال رابطه با روسیه است

روزنامه اصولگرا: پزشکیان را روی صندلی زلنسکی تداعی کنید!

شب سخت اپوزیسیون ایرانی

تنش در اتاق بیضی

رمضان پر و پیمان تلویزیون‌های عربی

اندیشکده بریتانیایی: با ترامپ چه کنیم؟

عصر ایران: شجاع باش آقای رئیس جمهور

فوربس: چرا فرود جنگنده سوخو-57 روسی در ایران اهمیت دارد؟

مدرنیته روسی-ایرانی؛ روایتی از روسیه‌ی پوتین

معنای پایان همتی برای بورس

تحلیل اکوایران از اولین کارنامه عملکرد اقتصادی دولت چهاردهم

تمام‌شدنِ سریع پیش‌فروش بلیت قطار کار ربات‌ها بود؟

بازگشت محمد اصفهانی پس از مدت‌ها به تلویزیون

رمضان فرصتی برای تقرب الهی و عزم خدمت

پیام تسلیت رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران در پی درگذشت مادر شهیدان والامقام «جوانمردی»

پیام تسلیت رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران در پی درگذشت مادر شهیدان والامقام «کلول»

ورود سامانه بارشی جدید به لرستان

سایت زباله کوهدشت نیازمند ساماندهی است

مدارس برخی مناطق استان سمنان غیرحضوری شدند

آمریکا، اوکراین را به روسیه خواهد داد

ونس خود را در جایگاه «سگ نگهبان» ترامپ قرار داد

حامیان دولت رئیسی، دشمن دولت 6ماهه پزشکیان شدند!

واکنش «عباس عبدی» به یک مصاحبه: نبود جنگ؛ صلح نیست

تحویل بیش از 6 میلیارد مترمکعب گاز طبیعی در 7 روز

داد و ستد بیش از 8.1 میلیارد برگه انواع دارایی مالی در بازارهای فرابورس

سازوکار دریافت کارمزد در سرفصل‌های ارز خدماتی از منابع اسکناس داخلی بانک‌ها ابلاغ شد

جاماندگان طرح کالابرگ‌ها این خبر را بخوانند

تعیین دستمزد 23 میلیونی برای کارگران

پیش بینی قیمت دلار 13 اسفند 1403

چالش‌های انتخاب وزیر در شب عید

چگونه در قرارداد آتی صندوق طلا سرمایه‌گذاری کنیم؟

حداکثر قیمت مصرف‌کننده هر کیلو برنج داخلی طارم و هاشمی 130هزار تومان تعیین شد

بسته حمایتی دولت از صنایع برای جبران آثار ناشی از قطعی گاز و برق تصویب شد

مدارس فیروزکوه فردا با تأخیر آغاز می‌شود

ادارات و مدارس مازندران فردا با تأخیر آغاز می‌شود

تاثیر برکناری همتی بر بازار ارز

دلیل؟ زلنسکی!

لخت آمریکا

آقایان! سازوکار عاقلانه‌ای برای این وضعیت دارید؟

وزارتخانه همیشه متهم

نوسان سیاسی در بازار ارز

رنگ سبز تابلوی طلا و سکه؛ قیمت ها همچنان روند افزایشی دارند!

صحبت های تند عضو اتاق بازرگانی از شرایط اقتصادی

قیمت دوج کوین در آستانه شکست الگوی نزولی

پیش بینی قیمت طلا و سکه 13 اسفند 1403

ملاقات عمومی مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اردبیل با جامعه معظم ایثارگری

مدارس مشهد و چند شهر خراسان رضوی غیرحضوری شد