ضرب شست اطلاعات سپاه به محتکران در دورود
اجتماعي
بزرگنمايي:
ندای لرستان - فارس / فرمانده سپاه دورود از کشف 40 تن برنج ایرانی و 200 تن انواع کود شیمیایی کشاورزی به ارزش بیش از 60 میلیارد ریال در این شهرستان خبرداد.
محمود یوسفوند، فرمانده سپاه دورود اظهار کرد: در تازهترین اقدام اطلاعاتی پاسداران گمنام امامزمان(عج) سپاه ناحیه دورود، یک انبار احتکار اقلام کشاورزی و خوراکی در شهرستان کشف و با دستور مقام قضایی تعزیرات، پلمب شد.
بازار ![]()
وی افزود: طبق اشراف اطلاعاتی و تلاشهای شبانهروزی پاسداران گمنام امامزمان (عج) در سازمان اطلاعات سپاه دورود و همکاری اداره تعزیرات شهرستان در راستای برخورد قانونی با محتکران کالاهای اساسی، پیش از ظهر امروز این انبار احتکار در شهرستان کشف شد.
یوسفوند افزود: از این انبار 40 تن برنج ایرانی و 200 تن انواع کود شیمیایی کشاورزی به ارزش بیش از 60 میلیارد ریال کشف شد.
فرمانده سپاه ناحیه دورود در پایان تصریح کرد: برخورد جدی با اخلالگران کالا و محتکران در دستور کار قرار دارد و شهروندان دورودی چنانچه از اماکن اختفا و احتکار کالاهای اساسی در شهرستان اطلاع دارند، گزارشهای خود را جهت برخورد قانونی در اختیار سازمان اطلاعات سپاه با شماره 114 قرار دهند.
لینک کوتاه:
https://www.nedayelorestan.ir/Fa/News/1013367/