ندای لرستان

آخرين مطالب

آقای تاج! حاضری استعفا بدهی؟ مقالات

آقای تاج! حاضری استعفا بدهی؟
  بزرگنمايي:

ندای لرستان - اعتماد /متن پیش رو در اعتماد منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست
علی ولی‌اللهی| روز گذشته مهدی تاج، رییس فدراسیون فوتبال در جلسه با وزیر ورزش در نشست ستاد عالی ساماندهی وضعیت فرهنگی و هواداری باشگاه‌های لیگ برتر فوتبال تهدید کرد اگر وضعیت بلیت‌فروشی اصلاح نشود به این ترتیب که هر کس در ورزشگاه سر جای خود بنشیند لیگ بعدی را برگزار نمی‌کنیم. این چندمین بار است که مهدی تاج چنین تهدیدی را به‌کار می‌برد. 
به گزارش «اعتماد» مهدی تاج در شرایطی اعلام کرده که بدون فراهم شدن مقدمات و زیرساخت‌ها لیگ را آغاز نمی‌کند که رجوع به حافظه تاریخی اهالی فوتبال نشان می‌دهد او دست‌کم چند بار دیگر در سال‌های گذشته چنین تهدیداتی را به‌کار برده بود؛ تهدیدهایی که همگی خیالپردازانه بود. 
در سال 1398 و پیش از شروع لیگ نوزدهم مهدی تاج، رییس فدراسیون فوتبال و حیدر بهاروند، رییس سازمان لیگ در نامه‌هایی جداگانه به مدیران کل ورزش استان‌ها، هیات‌های فوتبال و باشگاه‌های لیگ برتری، خواستار مهیا شدن شرایط و استانداردسازی ورزشگاه‌ها برای آغاز لیگ برتر نوزدهم شدند. فدراسیون و سازمان لیگ در اظهارات جداگانه اعلام کردند تا زمانی که شرایط ورزشگاه‌های محل برگزاری مسابقات لیگ برتر مهیا نشود، قرعه‌کشی این رقابت‌ها برگزار نخواهد شد. همین مساله باعث شد لیگ نوزدهم با کمی تاخیر آغاز شود اما زمانی که آغاز شد همه متوجه شدند تغییر خاصی نسبت به سال گذشته رخ نداده است. همین باعث شد خبرگزاری مهر در آن برهه تیتر بزند: «مهدی تاج و تمام وعده‌هایی که عملی نشد/ کوه موش زایید»
مهدی تاج چند ماه بعد به خاطر پرونده ویلموتس از فدراسیون رفت اما بعد از بازگشت دوباره همان تهدیدها را تکرار کرد. او در ابتدای لیگ‌های بیست‌ودوم و بیست‌وسوم با غلظت کمتر همان تهدیدها را تکرار کرد که باز هم به سرانجام خاصی نرسید. در فصل گذشته یکی از مقامات سازمان لیگ در یک برنامه تلویزیونی با صراحت اعلام کرد اگر فضای استادیوم به گونه‌ای نشود که هر فرد روی صندلی خود بنشیند آن بازی را برگزار نمی‌کنیم! 
در ابتدای فصل جاری یعنی فصل بیست‌وچهارم مهدی تاج دوباره دست به کار شد و با نامه‌نگاری و برگزاری جلسات باشگاه‌ها را به عدم برگزاری لیگ تهدید کرد. تاج در تیر 1403 گفت: «بلیت الکترونیک هم یکی از الزامات است که هر کس باید در صندلی خودش با کد ملی بنشیند و بد است 36 هزار بلیت برای بازی پرسپولیس و مس رفسنجان فروختیم، اما 70 هزار نفر به ورزشگاه رفتند و آنها به چه صورت به ورزشگاه رفتند. خدای نکرده اگر اتفاقی بیفتد فدراسیون فوتبال مسوولش هست. ما باید تلاش کنیم هر کس در صندلی خودش با بلیت الکترونیکی بنشیند. اگر همه مولفه‌ها انجام شود مسابقات لیگ در همه استان‌ها برگزار خواهد شد، اما اگر برخی از این مولفه‌ها را ورزشگاه‌ها نداشته باشند بازی‌ها در این استادیوم‌ها برگزار نمی‌شود. البته زمان آغاز مسابقات لیگ برتر فوتبال اعلام می‌شود. همچنین بازی در ورزشگاه‌هایی انجام می‌شود که این مولفه‌ها را داشته باشد و اگر ورزشگاهی این مولفه‌ها را نداشته باشد بازی‌های آن تیم در ورزشگاه‌های دیگر برگزار می‌شود.» بعد از این اظهارات لیگ بیست‌وچهارم آغاز شد و همه دیدند آن اظهارات باد هوا بوده است. 
بازار
حال در انتهای لیگ بیست‌وچهارم قرار داریم و در تابستان لیگ بیست‌وپنجم آغاز می‌شود و مهدی تاج و همکارانش دوباره مثل سال‌های گذشته تهدیدهای تکراری خود را آغاز کردند. روز گذشته تاج در جلسه با وزیر ورزش همان حرف‌های تیر 1403 را تکرار کرد و جالب اینکه باز همان مثال 30 هزار بلیت فروخته شده و ورود 70 هزار هوادار را مطرح کرد. تاج گفت: «حرف وزیر ورزش و جوانان را تکرار می‌کنم که اگر فروش بلیت الکترونیکی اجرا نشود و هوادار روی صندلی مدنظر خود ننشیند یا دوربین چهره‌زن در ورزشگاه نباشد تا تخلف‌ها ثبت شود، شاید الزامی نباشد لیگ را این‌گونه برگزار کنیم.‌ اگر قرار باشد 30 هزار بلیت فروخته شود و 70 هزار نفر به ورزشگاه بروند معلوم است که اتفاقاتی در ورزشگاه‌ها می‌افتد.»
انتظاری که از مجموعه وزارت ورزش می‌رفت این بود که همان‌جا از مهدی تاج بپرسند نتیجه تهدیدهای قبلی و آن همه «باید انجام شود»، «باید صورت بگیرد» یا «باید درست کنیم»های قبلی چه شد که امروز دوباره همان حرف‌ها تکرار می‌شود؟ اصلا چه کسی به جز فدراسون و سازمان لیگ باید روی این مساله نظارت می‌کرد؟ و اگر فدراسیون در دوره‌های گذشته در انجام وظایفش ناتوان بوده چطور می‌خواهد در این دوره درست و حسابی کارش را انجام بدهد؟ با این حال کسی چنین سوالی را مطرح نکرد. کاش فدراسیون فوتبال و شخص مهدی تاج بگوید این‌بار چه تضمینی وجود دارد که مانند دفعات قبل این دستورالعمل‌ها «ماست‌مالی» نشوند؟ بدون شک بزرگ‌ترین تضمین می‌تواند گرو گذاشتن جایگاه شغلی افراد باشد. 5 سال است که مهدی تاج در ابتدای شروع هر دوره لیگ برتر ادعاهایی را مطرح می‌کند که در به انجام رساندنش نه توانایی دارد نه اهتمام. هر سال با وجود آن همه تهدید لیگ شروع می‌شود، حین برگزاری‌اش هزار و یک ایراد پیش می‌آید، جان هواداران به خطر می‌افتد و کشور دچار مشکلاتی می‌شود تا در پایانش رییس فدراسیون بگوید این‌بار دیگر قرار است برخورد کنیم!
تاج باید در ابتدای این دوره رسما اعلام کند اگر لیگ بدون دوربین‌های چهره‌زن و مهیا کردن شرایط استادیوم‌ها برای اینکه هر فرد سر صندلی خود بنشیند آغاز شد از سمت خود استعفا می‌دهد. اگر چنین تضمینی وجود ندارد شک نکنید لیگ بیست‌وپنجم همانند لیگ بیست‌وچهارم و لیگ‌های قبلی برگزار خواهد شد. 

لینک کوتاه:
https://www.nedayelorestan.ir/Fa/News/1023527/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

هند و پاکستان بر لبه شمشیر

آقای تاج! حاضری استعفا بدهی؟

تاثیر ناامنی بر اقتصاد ملی

توافق موقت ، مهار اسنپ‌بک را ممکن می‌سازد

یاوه گویی بی بی

روایت تحلیلگر آمریکایی از «مسئله اصلی مذاکرات»

سی‌ان‌ان: ترامپ چگونه جهان را تا آستانه بحران پیش برده است؟

در یک قدمی جنگ

بلومبرگ: چگونه ایران دنبال توافق بهتری است؟

ابهام زدایی از قبض های برق؛ قیمت‌ها چقدر تغییر کرد؟

اظهارات مهم رئیس سازمان بورس

اختتامیه سی‌امین کنگره قرآنی مدارس سمپاد لرستان در خرم‌آباد برگزار شد

پوشش و عفاف از مهم ترین عناصر هویتی قوم لر است

هند ساز جنگ را کوک کرد

معاون وزیر اقتصاد: پیوستن به FATF گرفتار سوءتفاهم شده است

پیش بینی بورس چهارشنبه 10 اردیبهشت 1404؛ بازار سهام روی خوش نشان می‌دهد؟

زرپاد از کارت‌های هدیه خود رونمایی کرد زرپاد کارت؛ انتخابی متمایز برای هر مناسبت

پیش بینی قیمت طلا و سکه 10 اردیبهشت 1404

قیمت تاکسی برقی‌های جدید تهران

نگهداری عجیب کالاها در بندر شهید رجایی

تحول در بازار اجاره مسکن؛ آیا تصمیم جدید دولت ناجی مستأجران می‌شود؟

اهتمام دولت چهاردهم بر بزرگداشت هرچه باشکوه‌تر مراسم سالگرد شهدای دولت

ماجرای دپوی کانتینرها

تقابل زودهنگام بهارستان‌نشینان علیه پاستور

بازار سرمایه مثبت ماند

پهلوگیری 35 فروند کشتی در بندر شهید رجایی

120 هزار متقاضی نهضت ملی تا پایان سال صاحب‌خانه می‌شوند

اطلس در پیج تاخیر؛ سایپا پاسخگو نیست

یارانه 750 هزار نفر از دهک‌های بالا حذف شد

دود بدون آتش؛ روایتی از سومین روز پس از انفجار بندرعباس

بی‌درنگ پاسخ می‌دهیم

احساس سوختن به تماشا نمی‌‏شود؛ گزارشی از اسکله بندرعباس

تغییر؛ از شایعه تا واقعیت

نماینده مجلس: نرخ ارز پایین آمد اما قیمت کالاهای اساسی تغییری نکرد

سکه همچنان در سراشیبی کاهش، دلار در کانال 80 هزار تومان آرام گرفت

فضل الله اکبری دبیر انجمن تولیدکنندگان قند ایران : تقاضای کاهش ارزش افزوده قند و شکر از ده درصد به یک درصد از جناب دکتر قالیباف و دولت محترم و وزیر محترم جهاد

افزایش حقوق بازنشستگان به حساب‌هایشان نشست

خطر افت تولید در پارس جنوبی جدی شد؛ عجله قطر در فشارافزایی گاز

مخالفت کمیسیون اقتصادی مجلس با طرح تحقیق و تفحص از بانک مرکزی

مزایده اموال چای دبش تمام شد؛ حراج 84 خودروی خارجی

چرا با کاهش نرخ دلار سفره ها بزرگ نشد؟

قیمت پیشنهادی شیر خام تعیین شد

عقب‌نشینی از حوزه پوشاک و لباس موجب پیشتازی دیگران می‌‌شود

واژگونی تریلر نفت‌کش در محور پلدختر - اندیمشک؛ جاده ترانزیتی مسدود شد

رمز ماندگاری گفتمان شهید رئیسی، مردم‌داری و حضور میدانی است

دختران سرمایه‌های ارزشمند امروز و آینده‌سازان فردای ایران هستند

یک کارشناس امنیتی: نفوذ به بندرهای ایران آسان است

اختلافات فزاینده نتانیاهو و ترامپ بر سر ایران

خاموشی، ثمره سوءمدیریت

عامل خسارت به تجارت؛ حمله «سازندگی» به وزیر صمت