نرسی قربان: بدون سرمایهگذاری خارجی، وضع کشور همین است!
سیاسی
بزرگنمايي:
ندای لرستان - اطلاعات /متن پیش رو در اطلاعات منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست
کارشناس انرژی گفت: رفع کاستی های حوزه انرژی جدا از اینکه به سرمایه گذاری داخلی و خارجی احتیاج مبرم دارد، نیازمند برخورداری از تکنولوژی های روز دنیا است.
نرسی قربان، کارشناس انرژی در گفتگو با «اطلاعات آنلاین» با اشاره به ناترازی در حوزه انرژی در کشور اظهار داشت: ناترازی انرژی در شرایطی مشکلات عدیده ای را موجب شده است که رفع این مشکل راهکار مشخصی دارد که اگر مورد توجه تصمیم گیران قرار بگیرد، سامان یافتن بخش انررژی هدفی کاملا در دسترس است. در واقع با شکوفایی در سرمایه گذاری نفتی می توان کاستی های برق، گاز و بنزین را برطرف کنیم.
این کارشناس انرژی در ادامه گفت: قانونی نانوشته در بحث های مرتبط با حوزه اقتصاد اینطور می گوید، باید شرایط برای داد و ستد بین المللی در حوزه اقتصاد فراهم شود. بنابراین در شرایطی که تحریم ها ماندگار به نظر می رسند، دولت چهاردهم باید با رایزنی و برقراری ارتباطات توام با رعایت مصلحت ملی، با کشورهای همسایه و همچنین کشورهایی که خود را ملزم به همراهی با آمریکا و ... نمی بینند، شرایط را برای ورود شرکت های بین المللی نفتی فراهم کند.
وی ادامه داد: در واقع کمبود انرژی به قدری هزینه های سنگینی به اقتصاد کشور می زند که باید هر آنچه برای همکاری با شرکت های بین المللی لازم است در دستور کار تصمیم گیران و مدیران اجرایی قرار بگیرد تا از این طریق ناترازی برق، گاز و ... را حل یا حداقل کمرنگ شود.
نرسی قربان افزود: برطرف شدن کاستی های حوزه انرژی جدا از اینکه به سرمایه گذاری داخلی و خارجی احتیاج مبرم دارد، نیازمند برخورداری از تکنولوژی های روز دنیا است. یعنی برای اینکه بخواهیم هدف بیشتر شدن تولید بنزین از پالایشگاه ها را محقق کنیم، حتما باید از تکنولوژی های روز برخوردار باشیم و بهره ببریم.
این کارشناس حوزه انرژی با تاکید بر اینکه تحقق این مسایل نیازمند تعامل دیپلماتیک با کشورهای دیگر به ویژه کشورهای توسعه یافته است، ادامه داد: برای سرمایه گذاری در صنعت نفت و گاز 250 میلیارد دلار می خواهیم تا این دو بخش استراتژیک را احیا کنیم که متاسفانه در راستای این هدف مهم کوچکترین قدمی برداشته نشده است. البته پزشکیان از همان روزهای قبل از رای گیری با گفتن اینکه « باید مانع های رابطه با نظام بین اللملل را یکی پس از دیگری برداریم» به نیاز اقتصاد برای ارتباط با بازارهای دنیا تاکید داشت.
وی تاکید کرد: من هم به عنوان یک کارشناس تاکید و تکرار می کنم، نباید در بند تحریم بمانیم و با کشورهایی که می توانند با ما تعامل کنند، رابطه های موثر اقتصادی بگیریم.
قربان یادآور شد: از آنجایی که ناترازی انرژی بحثی است که می تواند ساختارهای اقتصاد را به هم بریزد و حتی تبعات اجتماعی هم به همراه داشته باشد، لازم است در کنار دولت سایر نهادها و ارگان های حاکمیتی هم آستین بالا بزنند تا به هر طریقی که امکان دارد، این معضل بزرگ و هزینه ساز برطرف شود.
لینک کوتاه:
https://www.nedayelorestan.ir/Fa/News/996701/