ندای لرستان

آخرين مطالب

طرح حذف مغز متفکر پاستور سیاسی

طرح حذف مغز متفکر پاستور
  بزرگنمايي:

ندای لرستان - آرمان ملی /متن پیش رو در آرمان ملی منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست
حمید شجاعی| کمتر زمانی پیش می‌آید که یک جریان خاص با استفاده از تمام ابزارهای خود بخواهد به هر نحو ممکن که شده مسئولی را به زیر کشیده یا او را حذف کند و کنار بزند.
اما روایت محمدجواد ظریف معاون راهبردی مسعود پزشکیان به نحوی است که آنها تمام هم و غم خود را گذاشته‌اند تا هر جور شده رشته روابط ظریف با دولت پزشکیان را قطع کنند تا به‌زعم خود بتوانند بیش از پیش دولت پزشکیان را به سمت خود کشیده و در اختیار بگیرند. هر چند که این پروژه صرفا معطوف به محمدجواد ظریف نخواهد بود و پس از او شاهد تلاش‌ها برای برکناری سایر افراد از دولت پزشکیان خواهیم بود. اما از آنجا که که ظریف برجسته‌ترین و بارز‌ترین چهره حاضر در دولت پزشکیان است و از قضا در جایگاه مهمی چون معاونت راهبردی ریاست جمهوری نشسته و تولید و اندیشه و فکر می‌کند تندروها و دلواپسان او را هدف قرار داده‌اند که پروژه خود را از موثرترین چهره دولت شروع کنند تا از سویی پزشکیان را خلع ید کنند و از سوی دیگر مغز متفکر دولت را از کار بیندازند. اگر نه پرواضح است که هر کسی در این جایگاه قرار می‌گرفت تندروها و دلواپسان اصلا به او نمی‌پرداختند که بخواهند برای او هزینه و با او مقابله کنند. لذا مساله چه در معاونت راهبردی باشد، چه معاونت اول، یا هر نقطه دیگر از دولت برنامه تندروها عدم حضور ظریف در دولت است. ماجرای قانون مشاغل حساس و... نیز همه برای ظریف چیده شده تا او را از دولت کنار بزنند. اتفاقا مرحله به مرحله نیز پیش رفته‌اند. اول از تریبون مجلس به پزشکیان هشدار دادند که ظریف را کنار بگذار و گرنه از خودت به قوه قضائیه شکایت می‌کنیم، اما دیدند که اتفاقی نیفتاد. پس از آن قانون مشاغل حساس را به میان آوردند و قانونی که اصلا مشمول ظریف و فرزندانش نمی‌شد را با وصله و پینه به او چسباندند که به موجب قانون کنار برود، اما قانون نیز با ورود دولت مسکوت گذاشته شد و برای بررسی‌های بیشتر به کمیسیون اجتماعی مجلس رفت. درگام بعدی هر از چندی تجمعاتی غیر قانونی تشکیل می‌دهند و در آن به مسئولان از جمله رئیس‌جمهور و معاونش ظریف هتاکی و بی‌حرمتی می‌کنند. در همین مسیر نیز از طریق رسانه‌های خود به عنوان گام بعدی به ظریف حمله کرده و می‌کنند و خواستار برکناری و عزل او از دولت هستند. چنانکه در نامه جبهه پایداری مشخصا به این موضوع اشاره شده و اخیرا کیهان‌نشینان نیز گامی فراتر نهاده و به خود اجازه داده‌اند که به جای رئیس‌جمهور اولویت‌های دولت را تعیین کنند. جایی که کیهان می‌نویسد: «جابه‌جایی اولویت‌ها و ایجاد بن‌بست‌های ذهنی، نتیجه مشورت‌های نادرست است و بر همین مبنا، نیاز اول دولت، خانه‌تکانی در تیم مشاوران است.» به عبارت دیگر کیهان زمین و زمان را به هم دوخته تا بگوید ظریف را از دولت کنار بگذارید.
تاثیر و نفوذ ظریف
اما اینکه چرا جریانات دلواپس و تندرو به‌دنبال حذف ظریف هستند جدای از تسویه حساب سیاسی و قدرتنمایی، بحث نفوذ و تاثیرگذاری محمدجواد ظریف در دولت و جامعه است. در حالی که بسیاری از چهره‌های سیاسی مشهور و معروف هستند که کنشگری آنها در جامعه مورد توجه است اما کمتر کسی است که در حوزه سیاسی و دیپلماتیک بتواند به عنوان چهره مرجع و تاثیرگذار در جامعه باشد. از قضا دکتر ظریف یکی از همین چهره‌هایی است که در حوزه دیپلماسی، بین‌المللی و حتی سیاست داخلی از چهره‌های محبوب و مرجع جامعه به حساب می‌آید و به جرأت می‌توان گفت که کمتر سیاستمدار و دیپلماتی مثل ظریف آمده که این چنین هوشمندانه و هنرمندانه به کنش‌ سیاسی مشغول باشد. لذا وجود چنین شخصیت تاثیر‌گذاری در همه دولت‌ها و کشورها مغتنم است. کسی‌که با هنر دیپلماسی خود از میانه تحریم به توافق می‌رسد.
زمین‌گیر کردن دولت
سخنگوی جبهه اصلاحات در خصوص هجمه‌ها و انتقادات به محمدجواد ظریف اظهار داشت: شکی نیست که تندروها دنبال اهداف خودشان هستند که همان زمینگیرکردن دولت است. از طرفی هم به‌دنبال انتقام‌گیری از مردم هستند که چرا مردم جریان اقلیت تک‌صدایی را کنار زدند و آقای پزشکیان را انتخاب کردند. آقای پزشکیان هم نجابت به خرج داده و تصمیمش بر این نیست که بخواهد مشکلات را مشخص کند و گزارش آن اسب زین کرده که می‌گفتند، اما امروز مشخص شد در حال احتضار است و زینش هم واژگون شده به مردم بدهد و درصدد اصلاح، مدیریت و برطرف‌کردن مشکلات است. جواد امام به «آرمان ملی» گفت: از طرفی در عرض این زمان کوتاه هم نمی‌توانند مدعی باشند که این مشکلات بابت عملکرد آقای پزشکیان است. اینکه ذخایر سوخت نیروگاهی ما نسبت به سال‌های مشابه بالای دو میلیارد لیتر کاهش داشته و نیروگاه‌هایی که باید در ابتدای سال اورهال می‌شده و تعمیراتش انجام می‌شده عقب انداختند و با آمارهای غلط مدعی بودند که ناترازی‌ها برطرف شده است. امروز با یک ناترازی یا ناکارآمدی و بی‌کفایتی مواجه هستیم که دستاورد سه چهار ماهه اخیر نیست، بلکه دستاورد گذشته است که آقای پزشکیان وارث آن است. این فعال سیاسی اصلاح‌طلب افزود: با توجه به عدم تغییر رویکردها و متاسفانه با قوانین دست پاگیری که در مشاغل حساس ایجاد کردند امکان تغییر مدیرانی که دارای تجارب بهتر و دانش بالاتری هستند تا دولت بتواند با فراغ بال کارگزاران خود را انتخاب کند میسر نیست. چنانکه متاسفانه امروز گفته می‌شود یک کارشناس امنیتی اختیارش از رئیس‌جمهور بیشتر است. وی تصریح کرد: آقای ظریف وزیر امور خارجه همین کشور بوده و کسانی با تک صدایی به دنبال قوانین محدودکننده برای او رفته‌اند بدانند که این کار نه شرعی و نه حقوقی است. امام بیان کرد: تندروها با این قبیل کارها می‌خواهند اشتباهات، نارسایی‌ها و ناکارآمدی‌های گذشته را به گردن این دولت بیندازند و دولت را زمینگیر کنند. اینها در تقابل با اکثریت هستند که مجموعا نادیده‌انگاشتن وجه جمهوریت نظام است و اینها اقلیتی هستند که تلاش می‌کنند همه چیز را در عنان خود قرار دهند و برای حفظ قدرت خود حاضرند منافع ملی را نادیده بگیرند.

لینک کوتاه:
https://www.nedayelorestan.ir/Fa/News/1001555/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

بهره‌گیری از توان مدیریتی بانوان و جوانان/ تلاش برای پرداخت تسهیلات ازدواج

برگزیدگان پنجمین رویداد «راه سلیمانی» در خرم‌آباد تجلیل شدند

سوال «عصر ایران» از صدیقی: در 29 سالگی کجا بودید؟

بهره‌گیری از توان مدیریتی بانوان و جوانان/ تلاش برای پرداخت وام ازدواج

هسته سخت کیست؟

صادرات نا‌امنی از سوریه به عراق

حالا وقت چانه‌زنی‌ درباره اف‌ای‌تی‌اف است

نماینده مجلس: دستمزدها مفت است!

اظهارنظر مقام بانک مرکزی درباره گردش مالی فیلترشکن‌ها

لزوم حضور فعال هنرمندان در میدان مقابله با جنگ ترکیبی دشمن

فعال اصولگرا: در مذاکره با امریکا لازم است بده‌بستان‌هایی داشته باشیم

ایتا؛ گلخانه‌ای برای رادیکالیسم

بازی افغانستان با کارت امنیت آبی ایران

ویدئویی که در خیابان‌های اسرائیل آتش به پا کرد

ماهی به تور گرانی افتاد؛ روایت تجارت نیوز از جهش 60 هزار تومانی قزل‌آلا

پیامک پشت پیامک؛ متقاضی محترم نهضت ملی مسکن آورده مالی‌تان را افزایش دهید

روایت تجارت نیوز از اجاره بها که دیگر با توان مستاجران همخوانی ندارد

چرا قیمت داروها افزایش پیدا میکند اما نقش بیمه ها در پوشش هزینه ها کمرنگ‌تر میشود؟

پیش بینی مهم از نرخ ارز

ماینده مجلس: دستمزدها مفت است!

جدیدترین پیش‌بینی قیمت بیت‌کوین در سال 2025

مردمک چشم نشان می‌دهد که مغز چه خاطراتی را در خواب مرور می‌کند

وفاق ظریفانه

صفر تا صد «اسنپ بک»؛ ایران چرا و چگونه «مکانیسم ماشه» را فعال کرد؟

عراق قرارداد با سوریه برای صادرات نفت خام را تکذیب کرد

12 مستشار دیوان محاسبات انتخاب شدند

ساز مخالف سکه با رنگ سرخ بازار؛ طلا و دلار روند کاهشی را حفظ کردند

صدور دسته چک فقط با ثبت اطلاعات در سامانه املاک و اسکان

سنگ‌اندازی ترکیه در مسیر ترانزیت ایران؛ ماجرا چیست؟

بالاخره معاملات خودرو چه زمانی برخط خواهد شد؟

سه توصیه کلیدی به فعالان صنعت سیمان

اجاره 300 تا 350 میلیونی برای هر سانس کنسرت/ یک‌سوم درآمد هزینه اجازه سالن می‌شود

هشدار بارش پراکنده و کولاک برف در لرستان

بحران‌های زیست‌محیطی کشور نیازمند همکاری جدی مردم و دولت است

اهمیت توازن در توافق مسکو و تهران

دلار رویایی در کانال 20 تومانی

کسی آن طرف آب‌ها منتظر پزشکان ایرانی نیست!

سیگنال مذاکراتی عراقچی به ترامپ

FATF پیشران رونق بورس

واگذاری زمین رایگان برای ساخت مسکن کارگران

پیشنهاد بانک مرکزی به صرافی‌های رمزارزی: برای تتر دامنه نوسان تعیین شود

گلایه نایب رئیس کمیسیون حمل و نقل اتاق ایران از توقف هزار کامیون ایرانی در مرز صدرک

چرا واگذاری خودروسازان شکست خورد؟ قطعه‌سازان دندان تیز کردند

سردرگمی بازارها؛ آخرین وضعیت قیمت سکه و ارز

تبیین مکتب سلیمانی نیاز جامعه است

اولتیماتوم بازرس کل لرستان به شهرداران

هشدار هواشناسی لرستان: بارش پراکنده و کولاک برف

شهیدسلیمانی خیرخواه و دلسوز ملت های مظلوم و مستضعف بود

قرعه تندروها برای کابینه

دلار 20 هزار تومانی ممکن است؟