ندای لرستان

آخرين مطالب

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران:

خانواده‌های شهدا و ایثارگران ذخایر ارزشمند نظام جمهوری اسلامی ایران هستند/ باید از ظرفیت نخبگان ایثارگری استفاده شود سیاسی

خانواده‌های شهدا و  ایثارگران ذخایر ارزشمند نظام جمهوری اسلامی ایران هستند/ باید از ظرفیت نخبگان ایثارگری استفاده شود
  بزرگنمايي:

ندای لرستان - معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در نشست شورای عالی ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت، گفت: خانواده‌های شهدا و ایثارگران ذخایر ارزشمند نظام هستند و باید قدردان داشته‌های فرهنگ ایثار و شهادت باشیم.

به گزارش «ایثار»، مهندس سعید اوحدی، معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در این نشست که با حضور اعضا و نمایندگان تشکل‌های شاهد و ایثارگر پنجشنبه 28 فروردین‌ماه در سالن غدیر استانداری مرکزی برگزار شد، با گرامی‌داشت یاد و خاطر شهدا به‌ویژه شهدای استان مرکزی، گفت: شورای عالی ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت در سفر استانی ضروری است.
معاون رئیس جمهور با اشاره به رشادت‌ها و ایثارگری‌های جامعه ایثارگری در کشور، افزود: نماد قدرت و توانمندی یک جامعه علاوه بر امنیت و اقتصاد مردم آن کشور هستند و نماد قدرت یک کشور منجر به مانایی و ماندگاری نظام می‌شود. افتخار می‌کنیم بیش از 11 هزار نخبه شاهد و ایثارگر در کشور داریم که باید از ظرفیت آنها در کشور استفاده شود.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به رشادت‌های اسرای هشت سال دفاع مقدس در اردوگاه‌های رژیم بعث عراق خاطرنشان‌کرد: خانواده‌های شهدا و ایثارگران ذخایر ارزشمند نظام هستند و باید قدردان داشته‌های فرهنگ ایثار و شهادت باشیم. 
مهندس اوحدی با اشاره به فرمایشی از حضرت علی (ع) در مورد بقیه السیف‌ها، گفت: امید ما به جامعه ایثارگری است و راز مانایی و ماندگاری نظام جمهوری اسلامی بقیه‌السیف‌ها از جمله جانبازان، آزادگان و خانواده شهدا و ایثارگران هستند. در آستانه بزرگداشت شهدای خدمت شهید آیت‌الله رئیسی و همراهان ایشان مراسم سالگرد این شهدا برگزار خواهد شد.
معاون رئیس جمهوری با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری درباره بیانیه گام دوم انقلاب، گفت: خودسازی، جامعه پردازی و تمدن‌سازی سه نکته‌ای است که رهبر انقلاب به آن اشاره دارند و ضروری است که فرمایشات ایشان مورد توجه قرار بگیرد زیرا دشمن به شیوه‌های مختلف ارزش‌های نظام را نشانه قرار گرفته است. 
امیر وجدانی‌نیا، مدیرکل دبیرخانه شورای عالی ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت در این نشست به ارائه گزارشی از فعالیت‌های این دبیرخانه برای ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت پرداخت. در پایان این مراسم آیین واگذاری زمین‌های مسکونی ایثارگران در شهرستان‌های استان مرکزی برگزار شد و تفاهم‌نامه ساماندهی اشتغال، مسکن و درمان ایثارگران در سال 1404 با حضور مهندس سعید اوحدی، معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران به امضا رسید. همچنین از کتاب شهدای غریب در اسارت استان مرکزی رونمایی شد.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.nedayelorestan.ir/Fa/News/1021511/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سفره‏‌های فقیر، بدن‌‏های بیمار

دسته گل مجریان صداوسیما در عرض کمتر از یک هفته

چین، روسیه و ایران را دور می‌‏زند

جدال پزشکیان و افراطی‌ها

عبور از دوقطبی مذاکره

پیش بینی بورس یکشنبه 31 فروردین 1404

یارانه خانوارهای دهکهای چهارتا نهم واریز شد

پیش بینی قیمت دلار 31 فروردین 1404

سپهوند: ادبیات مقاومت، پل ارتباطی نسل‌ها با ارزش‌های انقلاب و دفاع مقدس

توجه به معیشت مردم تقویت سرمایه اجتماعی را به همراه دارد

پیش‌بینی وضعیت آب و هوا لرستان فردا یکشنبه 31 فروردین ماه 1404 | پیش‌بینی هواشناسی خرم آباد 24 ساعت آینده + آب و هوای لرستان

طرح نهضت ملی مسکن در لرستان معطل پرداخت تسهیلات بانکی

برنامه‌های دهه کرامت در همه شهرستان‌های لرستان اجرا شود

جلسات شورای فرهنگ عمومی لرستان به سمت عملیاتی‌شدن برود

ادبیات مقاومت، پل ارتباطی نسل‌ها با ارزش‌های انقلاب و دفاع مقدس

دیدار مدیر کل بنیاد سمنان با خانواده های شهدا و ایثارگران مناطق روستائی شهرستان گرمسار و آرادان

اولین جلسه شورای اداری بنیاد استان مازندران برگزارشد

پیام سعودی چه بود؟

استراتژی هوشمندانه از مسکو تا رم

از آتش تا میز مذاکره؛ عملکرد مجالس نهم تا دوازدهم درباره مذاکرات هسته‎ ای

سانتیمانتالیسم روشنفکرانه

وبینار رایگان آموزش ترید / درآمد 100 دلار روزانه بعد از این وبینار دور از ذهن نیست! + 50 هزار ارز په‌په

خودرو 387 میلیون دلار ارز گرفت

خرید تضمینی گندم توسط تعاون روستایی از 6 استان

تغییرات حقوق بازنشستگان کشوری به اردیبهشت موکول شد

واکنش بازار مسکن به کاهش 22 هزار تومانی قیمت دلار

پیام پادشاه سعودی چه بود؟

مزدوران 50هزار نفری آمریکا در یمن

جان کری تو هم؟!

فارن افرز: مذاکرات ایران و آمریکا در چه شرایطی موفق خواهد شد؟

آشنایی با مشکلات رایج گیربکس ماشین

انتقال مستقیم پول از باکس پس‌انداز / یک قابلیت جدید و کاربردی در اپلیکیشن بلو

قیمت محصولات ایران خودرو امروز 30 فروردین 1404

برنامه اقدام ایران در مبارزه با پولشویی ابلاغ شد

حقوق ورودی واردات گوشی تلفن همراه در سال 1404 ابلاغ شد

افزایش 29 درصدی صادرات محصولات کشاورزی

ادامه روند ریزش قیمت طلا و ارز؛ دلار به کانال 84 هزارتومان بازگشت

شرایط بهره مندی از طرح رایگان چکاپ سلامت اعلام شد

پیش‌بینی مسیر پرچالش بازار نفت در سال 2025

آغاز طرح‌های گسترده آسفالت معابر شهری در خرم‌آباد

دانشمندان چشم انسان را هک کردند

خانواده‌های شهدا و ایثارگران ذخایر ارزشمند نظام جمهوری اسلامی ایران هستند/ باید از ظرفیت نخبگان ایثارگری استفاده شود

مسئولان ارشد لرستان در تقدیر از تیم خیبر

جنایات رژیم صهیونیستی برای مردم تبیین شود

حریف پرسپولیس به تعطیلات رفت

2 انتصاب در جهاد کشاورزی لرستان صورت گرفت

انعقاد تفاهم‌نامه برای احیای پروژه کمربند شرقی خرم‌آباد

لزوم پاسخ به هجمه‌های دشمن با تقویت جهاد تبیین

کاهش گره‌های ترافیکی خرم‌آباد با تکمیل کمربندی‌های جدید

سرمقاله وطن امروز/ حواس‌مان به دوستان‌مان هست